Αρχείο

ΤΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ MYRNA NAZZOUR ΚΑΙ ΤΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ! (βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Από ανατολών ηλίου μέχρι δυσμών η νύμφη του Χριστού κάνει μια διαρκή θυσιαστική προσφορά. Ο διάβολος κυνήγησε αυτήν τη νύφη, παρόλα αυτά δεν μπορεί να της αφαιρέσει την εμπνευσμένη αρετή της και πιστότητα στο σύζυγό της, ο οποίος είναι ο Αμνός του Θεού και τις μεγάλες θυσίες τις οποίες κάνει ασταμάτητα.

Αυτή είναι η Σουλαμίτις, η φύλακας των αμπελιών όπως την περιγράφει ο Σολομώντας, την οποία ο διάβολος μέσω του Κομμουνισμού στη Ρωσία προσπάθησε να πνίξει αλλά απέτυχε παταγωδώς. Έτσι προκάλεσε την νύφη να αναδυθεί ξανά και η Ορθοδοξία να θριαμβεύσει στη Ρωσία. Παρόλα αυτά η πρόσφατη πρωτοβουλία του πατριάρχη Μόσχας Κυρίλλου να συναντήσει τον Πάπα σε μια όπως ονομάζεται «ιστορική συνάντηση», προκαλεί κάποιες αμφιβολίες αν όχι καχυποψίες για τις προθέσεις της Ορθόδοξης εκκλησίας της Ρωσίας.
φοτο1
Μία παπική χριστιανή γυναίκα, η οποία ονομάζεται Myrna Nazzour, από το 1983 μέχρι το 2004 όποτε εορταζόταν την ίδια μέρα το Πάσχα μεταξύ Παπικών και Ορθοδόξων, εμφάνιζε τα λεγόμενα στίγματα. Η ίδια είναι παντρεμένη με Ορθόδοξο σύζυγο ενώ προέρχεται από Έλληνες γονείς εκ των οποίων ο πατέρας της Παπικός και η μητέρα Ορθόδοξη.

Η ιστορία της Myrna έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στην περιοχή της στο Σουφανίγιε, στη Δαμασκό της Συρίας, όπου οι γιατροί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν το θαυμαστό αυτό γεγονός. Εκτός από την ίδια υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις αλλόδοξων οι οποίοι εμφανίζουν στίγματα για τον ίδιο λόγο.  Παρακάτω ορισμένες φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν τη στιγμή που γίνονται αυτές οι πληγές οι οποίες επουλώνονται την επόμενη μέρα.

φοτο3

foto3a

Πολλοί ισχυρίζονται πως όταν την επισκέπτονται στο σπίτι της, τους θεραπεύει από διάφορες ασθένειες ενώ είναι πρόθυμη να ακούσει τα προβλήματά τους. Στην πόρτα του σπιτιού της αναγράφεται ότι αυτή και ο σύζυγος της δεν δέχονται δωρεές και όπως παρατήρησαν πολλοί το ζευγάρι ζει αρκετά λιτά, με δικά του χρήματα μόνο.

Όλα αυτά μαζί με τους ισχυρισμούς της ότι ο Χριστός ή η Παναγία της δίνουν διάφορα μηνύματα για να μεταφέρει στον κόσμο, συντέλεσαν στο να καθιερωθεί ως σύγχρονη Αγία για τους Παπικούς ενώ γι’ αυτήν γράφτηκαν και βιβλία. Δεν είναι άλλωστε ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που οι Παπικοί συνηθίζουν να αγιοποιούν ανθρώπους με αυθαίρετο τρόπο, στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα χωρίς καν να περιμένουν πρώτα την κοίμησή του προσώπου και μερικά χρόνια μετά, για την ανακήρυξη του ως Άγιο.

https://youtu.be/dPqa2SA7h00

Αυτό ορισμένες φορές ίσως θυμίζει και εμάς τους Ορθοδόξους που τα τελευταία χρόνια δυστυχώς αρχίζουμε να μοιάζουμε σε κάποια πράγματα με τους Παπικούς. Αν και βρισκόμαστε στα χρόνια όπου ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε προειδοποιήσει  ότι οι ιερείς θα γίνουν χειρότεροι από τους λαϊκούς, δυστυχώς πέφτουμε συχνά στην παγίδα να αγιοποιούμε διάφορους γέροντες των οποίων οι συμβουλές αλλά και οι αντιλήψεις τους κάθε άλλο παρά συνάδουν με την Ορθοδοξία.

Δυστυχώς αυτό που είχε προειδοποιήσει ο Χριστός πριν πολλά χρόνια, ότι δηλαδή θα έρθουν πολλοί ψευδοπροφήτες οι οποίοι θα πλανέψουν τον κόσμο και θα τον οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια, συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό σήμερα.

Επιστρέφοντας στην ιστορία αυτής της κυρίας, αξιοθαύμαστο είναι το γεγονός ότι ένα μήνυμα το οποίο έλαβε από τον ίδιο το Χριστό (?), είναι ότι, «θα χτυπήσει τους εχθρούς της εκκλησίας με μια σιδερένια ράβδο», «η εκκλησία θα πρέπει να είναι μία, ενωμένη, κανένα σχίσμα δεν προέρχεται από Μένα» και «για τους άλλους, η Παναγία είναι η μητέρα του Θεού».

https://youtu.be/J92ruSzrwqk

Οι Παπικοί φυσικά ερμηνεύουν αυτά τα λόγια με οικουμενιστικό τρόπο θεωρώντας ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι απλώς μια ένωση όλων των χριστιανικών ομολογιών με μια πίστη που θα περιέχει δόγματα ανάμεικτου περιεχομένου.

Αυτό όμως που δεν συνειδητοποιούν είναι ότι το μήνυμα αυτό απευθύνεται κατά του κάθε αιρετικού και αλλόδοξου ο οποίος προσπαθεί να αλλοιώσει το Ορθόδοξο δόγμα και η «ενωμένη εκκλησία» δεν είναι τίποτε άλλο από τη Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική εκκλησία, που βρίσκεται στην Ορθοδοξία, στην οποία θα πρέπει να μεταστραφούν και οι άλλες χριστιανικές ομολογίες.

φοτο5

Όπως βλέπουμε ο Χριστός ακόμα και σε αλλόδοξους δίνει τα μηνύματά Του, δυστυχώς όμως οι περισσότεροί άνθρωποι είτε λόγω έλλειψης επαρκούς θεολογικής κατάρτισης, είτε για εξυπηρέτηση κάποιων συμφερόντων, αλλοιώνουν το νόημα των λόγων Του παραπλανώντας τον κόσμο.

Με την «ιστορική» λοιπόν συνάντηση του Πάπα και του πατριάρχη Κυρίλλου, εύλογα γεννάται η απορία μήπως τελικά ο εν λόγω πατριάρχης είναι και αυτός ένα επιπλέον πιόνι στη σκακιέρα προκειμένου να επεκταθεί ευρύτερα η ασθένεια του οικουμενισμού στο όνομα της «Χριστιανικής Ενότητας»? Ελπίζουμε πως όχι!

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...