Πολιτική

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΦΥΡΙΖΑΝΕΛ

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΕΙΑ ΤΟΥΣ !

Προσωπικά δεν ανησυχώ καθόλου για το αύριο του τόπου.

Αντίθετα πιστεύω ακράδαντα, ότι το μέλλον μας θα είναι ρόδινο.
Γιατί η τύχη μας βρίσκεται σε καλά χέρια. Βλέπεις τον Κατρούγκαλο να διαπραγματεύεται συνέχεια με το «κουαρτέτο», ενώ ταυτόχρονα, έχει ριζοσπαστικοποιηθεί στον υπέρτατο βαθμό, να έχει φτάσει ως την υπέρτατη θυσία να απαρνείται τη μεταξωτή γραβάτα του. Οπότε δεν έχεις κανένα δικαίωμα να αμφιβάλεις και να ανησυχείς. Τον Τσακαλώτο επίσης. Ξημεροβραδιάζονται στο Hilton διαπραγματευόμενοι...

Οταν ακούς τον ένα μετά τον άλλο τους υπουργούς να χαιρετίζουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών, των ανέργων, των συνταξιούχων, των μισθωτών, των επαγγελματιών και όλου του λαού, πώς να μην αισθάνεσαι εθνικά, λαϊκά και ταξικά υπερήφανος, αλλά και βέβαιος ότι η χώρα βρίσκεται σε στιβαρά χέρια ;

Μόνον διεστραμμένοι μπορούν να σκεφτούν ότι τέτοιες δηλώσεις, υπέρ των αγωνιζομένων κατά του νέου μνημονίου, από εκείνους που εφαρμόζουν αυτό το τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο, είναι πρόκληση προς το κοινό αίσθημα, είναι πολιτικό καραγκιοζιλίκι.
Στο κάτω - κάτω όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται τι είναι ;

Ή φασίστες όπως χαρακτήρισε ο αξιοσέβαστος κ. Βίτσας τους διαμαρτυρόμενους της Κω, ή βάρβαροι ή άξεστοι  που προβαίνουν σε πρωτόγνωρους για την ελληνική πραγματικότητα προπηλακισμούς υπουργών. Διότι, ως γνωστόν, πολιτικοί προπηλακισμοί εναντίον υπουργών, βουλευτών, η άλλων φορέων εξουσίας, ουδέποτε άλλοτε υπήρξαν στην Ελλάδα. Όπως ουδέποτε υπήρξαν διώξεις για όσους τα έφαγαν εις υγείαν των κοροϊδων. Ας όψεται ο νόμος Βουβουζέλου, που δένει τα χέρια των "ανεξάρτητων δικαστών" μας.

Το είπε και η συντρόφισσα Ολγα Γεροβασίλη. Όπως έλεγε μια παλιά διαφήμιση, «η θεία Ολγα, η θεία Όλγα ξέρει». Ξέρει πώς να ..λευκαίνει τις σελίδες της πρόσφατης πολιτικής ιστορίας μας.

Βέβαια, δυσκολεύομαι να κατανοήσω την αντίφαση ανάμεσα στο πώς άλλοι υπουργοί χαιρετίζουν εκείνα τα όποια αποδοκιμάζει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Τελικά πόσο πρωτόγνωρα πράγματα βιώνουμε τώρα με την «για πρώτη φορά» …αειπάρθενο Αριστερά, που τίποτε δεν γνωρίζει από προπηλακισμούς και δικαιούται να χαιρετίζει όσους, με τα συνθήματά τους, την φτύνουν ; Ακόμη και η Ζωή, τραγούδησε στον Αλέξη Τσίπρα τα περί νυκτερινής φυγής, αλά Αργεντινή, με ελικοπτέρο)!
Βρε μήπως πήρα τίποτε ληγμένα και δεν το θυμάμαι ;

Κ.Μ.

shmantikanea.blogspot.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης