Κόσμος

Σουηδέζες μαθήτριες παρενοχλούνται σεξουαλικά από Μαροκινούς μετανάστες. Προωθούν την μίξη των μεταναστών με τους Ευρωπαίους

Ο Τρόμος έχει «φωλιάσει» πάνω από όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για  γυναίκες και  κοπέλες,  οι οποίες «αλλάζουν» τρόπους και συνήθειες , προσομοιάζοντας την ζωή τους με αυτήν των  αμερικανικών μεγαλουπόλεων.

Κοπέλες μαθητές γυμνασίου και Λυκείου της σουηδικής πόλης του Μάλμε ευρίσκονται κάτω από τον συνεχή φόβο για την ασφάλειά τους, λόγω συνεχών  σεξουαλικών παρενοχλήσεων από τους οικονομικούς μετανάστες, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την σουηδική εφημερίδα Sydsvenskan, οι δημοτικές αρχές πήραν την απόφαση να χρησιμοποιήσουν  ένα σχολείο στο οποίο  προηγουμένως φοιτούσαν μαθητές  12 έως 15 ετών,  για να παρέχουν εκπαίδευση σε άνδρες πρόσφυγες.

Το περασμένο φθινόπωρο η τοπική αστυνομία έλαβε έξι καταγγελίες από κοπέλες μαθητές γυμνασίου που παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά  στις εγκαταστάσεις του σχολείου, και συγκεκριμένα στην καφετέρια. Οι σχολικές αρχές έχουν αναφέρει ότι οι μαθήτριες  παρενοχλήθηκαν από άνδρες  20 ετών.

«Δεν με νοιάζει για την πολιτική μετανάστευσης της Σουηδίας σε γενικές γραμμές,  αυτό που έχει σημασία για μένα είναι αυτό που συμβαίνει στο παιδί μου», αναφέρει η μητέρα ενός εκ των  μαθητριών .

Ο Anders Ohlin, του τμήματος πολιτισμού και  εκπαίδευσης του Δήμου Burlov, δήλωσε στην εφημερίδα Sydsvenskan ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν κυρίως μετά το σχολείο.

«Από το καλοκαίρι ο αριθμός των προσφύγων που απαιτούν την ολοκληρωμένη εκπαίδευση έχει αυξηθεί από μερικές δεκάδες σε εκατοντάδες  , με τους περισσότερους από τους μετανάστες να είναι αγόρια και  νέοι  άνδρες, οι οποίοι  διαταράσουν την «ισορροπία» μεταξύ αγοριών και κοριτσιών», πρόσθεσε ο ίδιος.

Μια δεκατετράχονη  μαθήτρια γυμνασίου που ονομάζεται Emilia δήλωσε στην εφημερίδα πως ένας νεαρός άνδρας, μεγαλύτερος της, την απείλησε, και στην συνέχεια άρχισε  την καταδίωξη της με τους φίλους του  μετά το σχολείο.

Φίλος της Κοπέλας ,  επιβεβαίωσε την ιστορία, προσθέτοντας ότι η κοπέλα δεν θέλει πλέον να πάει στο σχολείο.

Μια μητέρα ενός εκ των μαθητριών  είπε ότι η κόρη της είναι τόσο φοβισμένη  που κλίνεται μέσα στο  σπίτι τους με το παραμικρό .

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση της  Στοκχόλμης προσπάθησε να προσφέρει  οικονομική βοήθεια στο Μαρόκο, σε μια προσπάθεια να επαναπρωοθηθούν οι Μαροκινοί  στην χώρα καταγωγής τους.

Η κίνηση αυτή ήταν μία λύση μετά από  ληστείες και κλοπές που διαπράχθηκαν από Μαροκινούς  εφήβους σε μεγάλες πόλεις της Σουηδίας, προκαλώντας  μια σοβαρή ανησυχία για την τοπική αστυνομία.

Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο: Το ίδρυμα Ρότσιλντ «μεταφέρει» στην ΕΕ μετανάστες οι οποίοι σε ποσοστό 90% είναι νεαροί!, είχαμε αναφέρει το άκρως  ύποπτο , σοβαρό, επικίνδυνο και  συνάμα  δολοφονικό γεγονός  ότι το 90% των Μουσουλμάνων μεταναστών που έρχονται στην ΕΕ,  είναι  νεαροί άνδρες.

Πρόκειται για μια   αθρόα «μετακίνηση» ενός τεράστιου ανθρώπινου δυναμικού , νεαρού κυρίως στην ηλικία προς τα εδάφη  της ΕΕ. Επίσης αποδεικνύονται  τα σχέδια  της νέας τάξης  για μίξη των Ευρωπαίων με  Αφρικανούς και πρόσφυγες από την Μέση Ανατολή . Θέλουν να φτιάξουν μια νέα «φυλή» ανθρώπων,  την γκρίζα φυλή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...