Κόσμος

Ρωσικά μεταγωγικά αεροσκάφη, που θα μεταφέρουν άρματα μάχης ετοιμάζει η Μόσχα

Ρώσοι  σχεδιαστές αεροσκαφών ετοιμάζουν σύμφωνα με πληροφορίες,   ένα τεράστιο, υπερηχητικό μεταγωγικό αεροσκάφος που θα δύναται  να μεταφέρει άρματα μάχης στο πεδίο της μάχης  μέσα σε λίγες ώρες.

Η γενική ιδέα της κατασκευής αυτού του γίγαντα αναμένεται να είναι έτοιμη πριν από το τρέχον έτος , σύμφωνα με δημοσίευμα .

Το βαρύ μεταφορικό  αεροσκάφος , που ονομάστηκε  PAK TA, θα είναι σε θέση να πετάει με  υπερηχητικές ταχύτητες μέχρι 2.000 χλμ / ώρα, μεταφέροντας  έως και 200 ​​τόνους σε ακτίνα  7000 χιλιομέτρων .

Ογδόντα τέτοια αεροπλάνα πρόκειται να κατασκευαστούν από το 2024, τα  οποία θα καταστήσουν  δυνατή της ιδέα μεταφοράς  400 αρμάτων μάχης  ή 900 ελαφρών τεθωρακισμένων οχημάτων στο πεδίο της μάχης πολύ πιο γρήγορα από ό, τι ποτέ πριν.

Το σχέδιο θα λάβει σάρκα και οστά  από την εταιρεία Complex Ilyushin , της οποίας ο Διευθύνων Σύμβουλος Viktor  Livanov είπε ότι το σχέδιο αυτό σε πλήρη εφαρμογή  «μπορεί να εφαρμοστεί από το 2030»,  καθώς επίσης ότι οι ακριβείς προδιαγραφές είναι  ακόμη αντικείμενο διαπραγματεύσεων.

Το πρόγραμμα PAK TA, πιστεύεται ότι είναι σε εξέλιξη εδώ και αρκετά χρόνια, με σκοπό  να αντικαταστήσει το σημερινό στόλο των ρωσικών βαρέων μεταγωγικών αεροσκαφών ,  Antonov An-22 Antei με ικανότητα μεταφοράς φορτίου 60 τόνων, και Antonov An-124, το οποίο μπορεί μεταφέρει φορτίο  120 τόνων.

Η ρωσική βιομηχανία ευρίσκεται σε άνοδο με μεγάλα σχέδια τα οποία θα δώσουν εργασία σε χιλιάδες εργάτες τονώνοντας την οικονομία της χώρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ