Εθνικά θέματα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Για λύση του Προσφυγικού/Λαθρομεταναστευτικού


Βλέπουμε πλέον ότι όλες οι χώρες αρχίζουν και κοιτούν το δικό τους εθνικό συμφέρον όσον αφορά το πρόβλημα με τους πρόσφυγες/λαθρομετανάστες, εκτός φυσικά από την Ελλάδα, που έχει κυβέρνηση ενθομηδενιστών και που σιχαίνονται οτιδήποτε Ελληνικό, και αν υπήρχε ένα κουμπί να πατήσουν που θα αντικαθιστούσε τους Έλληνες με Πακιστανούς, θα το είχαν ήδη πατήσει και με τα δύο χέρια!

Πριν αναφέρω τις προτάσεις μου για λύση του προσφυγικού/λαθρομεταναστευτικού, τις οποίες έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν, να αναφέρων ότι γνωρίζω πολύ καλά ότι το σχέδιο είναι η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης και της Αμερικής.

Με το τρομοκρατικό χτύπηπα στους Δίδυμους πύργους, οι ισχυροί της γης κατάλαβαν ότι ο άνθρωπος είναι έτοιμος να δεχτεί τα πάντα αν φοβηθεί. Με πρόσχημα την «καταπολέμηση της τρομοκρατίας», περιόρισαν όλες τις ελευθερίες μας. Μπορούν πλέον να χαρακτηρίσουν οποιονδήποτε τρομοκράτη, και να τον φυλακίσουν χωρίς αποδείξεις και χωρίς δίκη. Ήταν το τέλειο όπλο! Ο άνθρωπος φοβήθηκε ακόμα και τη σκιά του και άρχισε να δαπανά χιλιάδες δολάρια και ευρώ για την ασφάλειά του και την ασφάλεια των παιδιών του. Bingo! Γιατί να μη φέρουν την τρομοκρατία και το φόβο μέσα στις ίδιες τις κοινωνίες; Γιατί να μη δημιουργήσουν μια κοινωνία τρόμου, όπου ο άνθρωπος θα συνεχίσει να καταναλώνει αμύθητα ποσά για να προστατεύει την οικογένεια του, και οι ισχυροί της γης θα μπορούν να κλειδώνουν φυλακή ή ακόμα και να εκτελούν οποιονδήποτε πάει κόντρα στα σχέδιά τους, αποκαλώντας τον τρομοκράτη; Η τέλεια κοινωνία! Η κοινωνία του τρόμου! Δεχτήκαμε τα πάντα! Δεχτήκαμε να μπαίνουν μέσα στα σπίτια μας χωρίς ένταλμα. Δεχτήκαμε να αλλάξει το «αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου» σε «ένοχος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου». Δώσαμε στους κυβερνώντες τη δυνατότητα να μας συμπεριφέρονται σαν σκουπίδια, και όλα… «για την ασφάλειά μας».

Άρα, ποιος να λόγος να μη φέρουν την τρομοκρατία μέσα στις κοινωνίες μας; Γιατί να αναγκάζονται οι ισχυροί της γης να οργανώνουν τρομοκρατικές επιθέσεις; Δε θα ήταν προτιμότερο η τρομοκρατία να μπει μέσα στις γειτονιές μας; Ειδικά όταν έχουν δαπανηθεί τρισεκατομμύρια δολάρια και ευρώ για την ασφάλειά μας, δε δικαιολογείται να γίνονται πλέον τρομοκρατικές επιθέσεις. Ναι φυσικά, μερικές φορές οι ακραίοι Μουσουλμάνοι θα «ξεγελούν» τους υπηρέτες τους, αλλά τις περισσότερες φορές οι κυβερνήσεις θα «αποτρέπουν» την επίθεση. Σωστά;

Άρα τι σκέφτηκαν οι ισχυροί; Θα φέρουν την τρομοκρατία (μέσω της προσφυγικής κρίσης) μέσα στα σπίτια μας. Ποιος θα πίστευε πριν από μερικά χρόνια (ειδικά μετά τις επιθέσεις των δίδυμων πύργων), ότι σήμερα Αφγανοί θα έριχναν φράχτες εντός της Ευρώπης με την απαίτηση να κυκλοφορούσαν ελεύθεροι όπου αυτοί γουστάρουν, και εμείς θα τους κοιτάμε!

Σκεφτείτε το! Λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν, εκεί δηλαδή που οργάνωσε το χτύπημα και εν τέλει κρυβόταν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, ήρθαν στην Ευρώπη και απαιτούν να τους ανοίξουμε τα σύνορα! Και όλη η Ευρώπη να πέφτει στα γόνατα για να τους ικανοποιήσουν τα αιτήματά τους! Πως άλλαξαν τα πράγματα Θεέ μου!

Για δοκίμασε εσύ Έλληνα να κάνεις το ίδιο στην Αμερική… και θα βρεθείς με χειροπέδες σε κάποιο κελί. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό, εσύ δεν έχεις κρίση;;; Αλλά είπαμε, ο σκοπός είναι η εξάπλωση του Ισλάμ (και της τρομοκρατίας), άρα εσύ δεν είσαι καλός υποψήφιος.

Όλοι κοιτούν το συμφέρον του έθνους τους, κλείνοντας τα σύνορα, εκτός φυσικά από τον Τσίπρα και τον Καμμένο που κοιτούν το συμφέρον των λαθρομεταναστών. Οι Έλληνες μένουν άστεγοι, αλλά χρήματα δίνονται για να ταΐσουμε και να στεγάσουμε τους λαθρομετανάστες. Τα ταμεία και τα νοσοκομεία καταρρέουν, οι Έλληνες είναι ανασφάλιστοι, αλλά για την περίθαλψη των λαθρομεταναστών βρέθηκαν κονδύλια.

Μήπως όμως συμβαίνει κάτι άλλο; Τις ΜΚΟ (μη-κυβερνητικές Οργανώσεις) που έχουν πάρει τα εκατομμύρια Ευρώ για τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες, ποιος τις διοικεί; Μήπως πίσω από πολλές από τις ΜΚΟ είναι πολιτικοί όλων των κομμάτων; ΜΚΟ για τους Έλληνες δεν υπάρχουν, αλλά ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες ξεφυτρώνουν όμως τα μανιτάρια.

Μήπως εκεί παίζετε το μεγάλο παιχνίδι; Μήπως γι’ αυτό ο Τσίπρας και η παρέα του δεν κάνουν τίποτα να σταματήσουν τις ροές; Μήπως θέλουν τις ροές λαθρομεταναστών για να συνεχίζουν να παίρνουν κονδύλια; Για σκεφτείτε το…

Γνωρίζω πολύ καλά κ. Τσίπρα και κ. Καμμένε ότι αυτό είναι το σχέδιο, και εσείς είστε απλά τα πιόνια που το εκτελείτε. Για τον Τσίπρα, δεν περίμενα κάτι περισσότερο, εξάλλου ένας καταληψίας ήταν, ένας ψευτο-επαναστάτης ανθέλληνας. Όταν είσαι απάτριδος και δεν πιστεύεις σε τίποτα, δύσκολα συγκινείσαι από την καταστροφή της πατρίδας σου. Εσύ όμως ρε Καμμένε; Εσύ δεν ήσουν που έβγαζες πύρινους λόγους στη Βουλή και καλούσες όλους τους βουλευτές να ενωθούν έναντι της καταστροφής της πατρίδας;; Τέλος πάντων, τα ξέχασες αυτά. Ήταν απλά τα καραγκιοζιλίκια για να πάρεις τους ψήφους των πατριωτών. Το πέτυχες, αλλά σύντομα θα έρθει και εσένα το τέλος σου και θα καταλήξεις στον κάλαθο των αχρήστων της ιστορίας, δίπλα στους Παπανδρέους, τους Σημίτηδες και τους Σαμαράδες.

Παρακάτω είναι οι προτάσεις μου για λύση του προσφυγικού/λαθρομεταναστευτικού γιατί συνεχίζω να ελπίζω ότι δεν είστε τόσο μεγάλοι προδότες και έχετε έστω τώρα λίγη τσίπα πάνω σας να κάνετε το καλό για την Ελλάδα.

1)Καταρχήν, το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να είχατε κάνει είναι να ζητήσετε από το ΝΑΤΟ να στείλει δύναμη (παρόμοια με αυτή που είχαν στείλει για να καθαρίζουν τον Σαντάμ) ώστε να αποτελειώσουν μία και καλή τους τρομοκράτες Ισλαμιστές του ISIS.

Αλλά γνωρίζουμε όλοι πλέον ότι οι τρομοκράτες του ISIS είναι δημιούργημα της Αμερικής, άρα γίνεται λίγο δύσκολο να στείλουμε στρατό για να πολεμήσει τον εαυτό μας, ε; Άρα, ας το αφήσουμε το πρώτο. Πάμε στο 2.

2)Κλείσιμο των συνόρων, και ανακοίνωση ως επίσημο κράτος ότι η Ελλάδα πλέον έχει κλείσει τα σύνορά της για τους πρόσφυγες/λαθρομετανάστες αφού βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της κρίσης αυτής.

3)Για όσους συνεχίζουν να έρχονται: περισυλλογή των λαθρομεταναστών στο Αιγαίο και επιστροφή στην Τουρκία.

4)Σύλληψη/συγκέντρωση όλων των προσφύγων και λαθρομεταναστών που βρίσκονται επί Ελληνικού εδάφους σε κέντρα κράτησης.

4)Συμπλήρωση του παρακάτω εντύπου όπου ο κάθε πρόσφυγας/λαθρομετανάστης να επιλέγει σε ποια χώρα θέλει να μεταφερθεί.

5)Μεταφορά των προσφύγων/λαθρομεταναστών στις πρέσβεις των χωρών που επέλεξαν στο έντυπο ή μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου με τσάρτερ (πληρωμένα με κονδύλια της Ευρώπης) θα φεύγουν για τις επιλεγμένες χώρες.

Μόνο έτσι θα σωθεί η Ελλάδα. Άλλες λύσεις δεν υπάρχουν. Το έχουμε δει το παραμύθι της πολυπολιτισμικότητας σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Απλά ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

Άλλο εμείς, άλλο αυτοί. Δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε μαζί.

Το ΙΣΛΑΜ και η δημοκρατία δεν μπορούν να συνυπάρξουν μαζί στην ίδια κοινωνία.

Είτε ΙΣΛΑΜ, είτε δημοκρατία. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει.

Άρα, είτε κλείνουμε τα σύνορα τώρα και κοιτάμε ΜΟΝΟ το Εθνικό μας συμφέρον ή σε μερικά χρόνια θα εξαφανιστούμε ως έθνος. Τόσο απλά!

strouthokamilos.wordpress.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...