Κόσμος

Ποιο σκοπό εξυπηρετούν όλοι αυτοί οι τζιχαντιστές που διακινούν πυρομαχικά και όπλα στην Ευρώπη;

Ως γνωστόν από  χθες οι ελληνικές διωκτικές αρχές  οι οποίες παρά τις μεγάλες αντιξοότητες και την οικονομική κρίση κάνουν καλά την δουλεία τους, συνέλαβαν τρεις  επικίνδυνους τζιχαντιστές με όπλα και πυρομαχικά  στην Αλεξανδρούπολη  .    

Οι Βρετανοί υπήκοοι συνελήφθησαν κοντά στα τουρκικά σύνορα και αποτελούν το δεύτερο περιστατικό μετά τους δύο  Σουηδούς υπηκόους που  είχαν προορισμό την Τουρκία και οι οποίοι  συνελήφθησαν στο ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης, επειδή είχαν στις αποσκευές τους χατζάρες!

Οι νέοι συλληφθέντες που είναι ιρακινής καταγωγής, συνελήφθησαν κοντά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, ενώ στην  κατοχή τους ευρέθησαν πυρομαχικά και όπλα.

Οι τρεις Βρετανοί υπήκοοι μετέφεραν στο αυτοκίνητό τους ένα ολόκληρο οπλοστάσιο με πάνω από  12  όπλα και 20.000 φυσίγγια, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti  επικαλούμενο  ανώτερη πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.

λήψη

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο, οι κρατούμενοι οι οποίοι είναι περίπου 20 ετών, Βρετανοί υπήκοοι ιρακινής καταγωγής. Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος τους συνέλαβαν το βράδυ του Σαββάτου κοντά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης στο βόρειο-ανατολικό τμήμα της χώρας.

Σύμφωνα με μια πηγή, τα ονόματα των κρατουμένων δεν έχουν  καταχωρηθεί στη βάση δεδομένων για τους  τρομοκράτες  και τους  εγκληματίες , κάτι που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την όλη κατάσταση .

Αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο Associated Press , δήλωσαν ότι στο τροχόσπιτο τους βρέθηκαν πάνω από 20.000 σφαίρες, τέσσερα καλάσνικοφ, 3 περίστροφα magnum 357,  και 15 περίστροφα 22άρια, αλλά και διόπτρες νυχτός.

Από την ανακριτική διαδικασία των ανδρών του λιμενικού σήμερα θα γίνει παραπομπή τους στον εισαγγελέα ,  το πιθανότερο όπως αναφέρει πηγή του Λιμενικού, με τις κατηγορίες της κατοχής όπλων και της απόπειρας τρομοκρατίας.

Σε άρθρο στο pentapostagma.gr, με τίτλο (Η Europol προειδοποιεί για την ύπαρξη στρατοπέδων τρομοκρατών στα Βαλκάνια), είχαμε προειδοποιήσει ότι η ευρωπαϊκή υπηρεσία ασφαλείας (Europol) είχε αναφέρει ότι  ότι στα Βαλκάνια  υπάρχουν ενεργά  στρατόπεδα τρομοκρατών , σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό  Der Spiegel . Το γεγονός αυτό δεν έχει "συγκινήσει" καμία άλλη  χώρα πλην της Ελλάδος.

Όλα αυτά τα «καλόπαιδα» με τις χατζάρες  όμως και τα όπλα καθώς και  τα πυρομαχικά από πού πέρασαν για φτάσουν στην Ελλάδα;

Δεν έγιναν αντιληπτοί από καμία άλλη χώρα εκτός της Ελλάδος ;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη υπάρχουν διάσπαρτοι 4000 πυρήνες, οι οποίοι αναμένουν «οδηγίες» για να αιματοκυλίσουν τις ευρωπαϊκές πόλεις,  εκτελώντας αποστολή η οποία  δεν έχει σχέση με το Ισλάμ, αλλά με τα οικονομικά σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων στην Ευρώπη.

Με λίγα λόγια «κάποιοι» εκβιάζουν τις Βρυξέλλες αλλά και μεμονωμένες χώρες  να δεχθούν «πράγματα» , καθώς και ότι το περιστατικό στην Γαλλία ήταν μια πρόβα τζενεράλε.

Όποιος «φύγει από το μαντρί  τον τρώει  ο κακός λύκος». Για αυτό και η Γαλλία άλλαξε ρότα  και απέφυγε την προσέγγιση με την Ρωσία μετά το αιματηρό  περιστατικό στο Μπατακλάν . Τίποτα μα τίποτα απολύτως  είναι τυχαίο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ