Εθνικά θέματα

Ο Υιός του Χριστόδουλου Καραθανάση που «έπεσε» στα ΙΜΙΑ μιλά πρώτη φορά για τον Ήρωα Πατέρα του

Ο Υιός του Χριστόδουλου Καραθανάση που «έπεσε» με το μοιραίο ελικόπτερο στα ΙΜΙΑ, μιλά πρώτη φορά για τον Ήρωα Πατέρα του κάνοντας και ορισμένες σημαντικές αποκαλύψεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ, ΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ
«ο πατέρας μου είχε γνώση προφανώς της κατάστασης, αυτό η μητέρα μου το κατάλαβε αργότερα, γιατί είχε μία επιμονή να χαιρετίσει αρκετούς συγγενείς (πριν αναχωρήσει για τα ΙΜΙΑ). Ήταν ουσιαστικά ένας έμμεσος αποχαιρετισμός, δεν ήταν κάτι που το έκανε πριν κάθε ταξίδι. Ήξερε ότι ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή αυτοκτονίας, δεν είχε υπογράψει για αυτήν την πτήση, ότι συμφωνεί».

Επίσης αναφέρει χαρακτηρίστηκα πως ο πατέρας του δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας με την καρδιά του, όπως πολλοί είπαν τότε….

Ο 21χρονος Γιάννης περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Χ. Καραθανάσης στα Ίμια και μιλάει για την αγαπημένη του μητέρα Ειρήνη.

Εύχεται να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής με τη δύναμη και το θάρρος του πατέρα του.

20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑ ΙΜΙΑ, Ο ΓΙΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.
Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΜΟΛΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ: Αλήθειες με τη Ζήνα στο STAR 4/2/2016

https://www.youtube.com/watch?v=jOMnDgmnfKM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...