Κόσμος

Ο συριακός στρατός έχει περικυκλώσει χιλιάδες τζιχαντιστές στο ανατολικό Χαλέπι

Προελαύνει παντού ο συριακός στρατός σκορπίζοντας τον τρόμο στα πρόσωπα των τζιχαντιστών που αναμένουν το τέλος τους.

Η συριακή ταξιαρχία , "Τίγρης" απελευθέρωσε το χωριό Tanuza, και σε συνδυασμό με την προέλαση των υπολοίπων κυβερνητικών δυνάμεων, ολοκλήρωσε  την περικύκλωση του ISIS  στην ανατολική επαρχία του Χαλεπίου, αναφέρει ο συριακός τύπος.

Μόνο μια μέρα νωρίτερα, τα  κυβερνητικά στρατεύματα είχαν  απελευθερώσει το χωριό Afesh, προελαύνοντας από το ελεύθερο πλέον χωριό Vadii.

Η κατεύθυνση των  κυβερνητικών δυνάμεων τώρα  πραγματοποιείται στα δυτικά της αεροπορικής βάσης Kveyris προς την πόλη του Χαλεπίου. Την ίδια στιγμή, σφοδρές τοπικές συγκρούσεις υλοποιούνται  λίγα χιλιόμετρα από τις  πόλεις  Al-Bab και  Deir Hafir.

Οι ισλαμιστές αντάρτες βλέπουν το τέλος τους να πλησιάζει και έχουν κυριευθεί από τον πανικό και τον φόβο, ενώ βλέπουν  το άσκοπο της  προσπάθειας  τους  να σταματήσουν  την προέλαση όχι μόνο της Ταξιαρχίας « Τίγρης»,  αλλά και των υπόλοιπων συριακών δυνάμεων .

Εν τω μεταξύ, το ηθικό στις τάξεις των κυβερνητικών στρατευμάτων είναι στα ύψη , δεδομένου ότι εξακολουθούν με δική τους  πρωτοβουλία, να προελαύνουν απωθώντας τους  τρομοκρατημένους  Τζιχαντιστές , οι οποίοι φοβούνται αντίποινα από τους Σύρους στρατιώτες .

Ο Σύρος διοικητής της περιοχής Στρατηγός Σουχέλ  Αλ-Χασάν, έχει ως στόχο να καταλάβει άμεσα όλα τα η στρατηγικά σημεία , όπως είναι η  μονάδα παραγωγής ενέργειας του Χαλεπίου, η οποία παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στην πόλη και στις γύρω περιοχές .

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων «Al-Masdar»,  η οπισθοχώρηση του  ISIS και των Τουρκμένων είναι ολοκληρωτική .

Η Ταξιαρχία «Τίγρης», η οποία διαθέτει νέο-παραληφθέντα ρωσικά άρματα Т-72Б, και Т-90 έχει περικυκλώσει ολοκληρωτικά την πόλη του Χαλεπίου, αποκόπτοντας όλες τις γραμμές ανεφοδιασμού των ισλαμιστών .

Το τέλος του «ισλαμικού στρατού» στην Συρία είναι προδιαγεγραμμένο , όπως και αυτό των Τουρκμένων.

Αυτό έχει κινητοποιήσει την Τουρκία και τις ΗΠΑ οι οποίες τώρα εισήρθαν εντός συριακού εδάφους για να βοηθήσουν τους Κούρδους. Οι Τζιχαντιστές το «βάζουν στα πόδια» και μέσω του τουρκικού εδάφους μεταφέρονται στην Λιβύη και τα Βαλκάνια.

Οι δύο αυτές περιοχές θα αποτελέσουν στην συνέχεια   τα πεδία δράσεις των ισλαμιστών,  οι οποίοι έχουν άνομα  σχέδια τόσο για την Αφρική , όσο και για την Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης