Εκκλησία

Ο παπα – Κώστας Σταθόπουλος από το μπλόκο των αγροτών στην Κάτω Αχαΐα! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σχεδόν καθημερινές είναι οι ανταποκρίσεις του Alpha από το μπλόκο των αγροτών στην Κάτω Αχαΐα. Η συνάδελφος Βικτωρία Δαράτου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το βράδυ της Παρασκευής με τον διάσημο πλέον παπα – Κώστα Σταθόπουλο ο οποίος έγινε γνωστός στο διαδίκτυο όταν «εισέβαλε» με το τρακτέρ του στην Πάτρα για το μεγάλο συλλαλητήριο της Πέμπτης.

Ο Αντώνης Σρόιτερ μίλησε αρκετά λεπτά μαζί του, ενώ ο παπα – Κώστας του ανέπτυξε το σκεπτικό των αγροτών της περιφέρειας και τα σοβαρά προβλήματα τα οποία αναμένεται να αγγίξουν και τα αστικά κέντρα, αν δεν καλλιεργηθούν οι εκτάσεις.

Ο π. Κώστας Σταθόπουλος, είναι ιερέας στα Λακκώματα Αχαΐας και μόνιμος κάτοικος Κάτω Αχαΐας. Ο παπάς – αγρότης, συμμετείχε στη μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Ασφαλιστικού που έγινε στην Πάτρα το πρωί της Πέμπτης και όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία του έγινε … viral! Κάθε βράδυ βρίσκεται στο μπλόκο της Κάτω Αχαΐας όπως επίσης και εκατοντάδες άλλοι αγρότες της περιοχής, απαιτώντας να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

 

https://youtu.be/2dWz-MfAwfM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...