Αρχείο

Οι Τούρκοι θα αντιμετωπίσουν άμεσα τα αναβαθμισμένα μαχητικά MiG-29SMT και τα άρματα μάχης Τ-90S του συριακού στρατού! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Με μία κίνηση η οποία αλλάζει της ισορροπίες πάνω από τον συριακό εναέριο χώρο, η ρωσική πολεμική βιομηχανία απέστειλε στην Συρία αδιευκρίνιστο αριθμό αναβαθμισμένων  συριακών μαχητικών αεροσκαφών  MiG-29 SMT, σχετική φωτογραφία από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr.

Η πληροφορία , προέρχεται από  πηγή που ευρίσκεται στο κέντρο κοινής στρατιωτικής  διοίκησης  Συρίας, Ρωσίας και Ιράν, στην Δαμασκό .

«Η Ρωσία φέρεται να θέτει νέους κανόνες συμπεριφοράς στον τομέα των  συρο-τουρκικών συνόρων, αναβαθμίζοντας τις συριακές ένοπλες δυνάμεις», αποκάλυψε ηλεκτρονική ιστοσελίδα .

Η ρωσική βιομηχανία έχει  παραδώσει στα «χέρια» της συριακής πολεμικής αεροπορίας  εκσυγχρονισμένα μαχητικά αεροσκάφη MiG-29SMT. Τα αναβαθμισμένα αυτά μαχητικά  θα χρησιμοποιηθούν για την προστασία των Ρωσικών βομβαρδιστικών αεροσκαφών στην Συρία.

«Η  συριακή πολεμική αεροπορία  σε περίπτωση τουρκικών παραβιάσεων θα καταρρίψει αμέσως οποιοδήποτε τουρκικό αεροσκάφος επιχειρήσει την παραβίαση των συνόρων μας », ανέφερε η ίδια πηγή .

Τα  αναβαθμισμένα συριακά μαχητικά MiG-29 SMT, διαθέτουν   ραντάρ «Zhuk-M» , την ικανότητα να χρησιμοποιούν πυραύλους  αέρος-αέρος P-77 και να μεταφέρουν τις τρομερές βόμβες  ΚΑΒ -500S-Ε.  Σημειώνεται ότι πιθανότατα  ο εκσυγχρονισμός αφορά τουλάχιστον εννέα αεροσκάφη, αλλά ο αριθμός ίσως να είναι και μεγαλύτερος .

Η πηγή είπε επίσης ότι η Ρωσία ζήτησε από την κυβέρνηση της Συρίας να περιπολούν τα συριακά MiG-29 SMT  στα σύνορα με την Τουρκία σε τακτική βάση,  για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των πτήσεων των ρωσικών βομβαρδιστικών Su-34.

CaEnasXVAAAYhTP

Επίσης , ο συριακός στρατός «παρουσίασε»  στην επαρχία του Χαλεπίου, περίπου 15 υπερσύγχρονα ρωσικής κατασκευής άρματα μάχης Τ-90 , τα οποία παρελήφθησαν πριν από κάποιο διάστημα από τα ρωσικά εργοστάσια . Ο αριθμός τους είναι αδιευκρίνιστος και αποτελούν «απάντηση» στην «συσσώρευση» των τουρκικών τεθωρακισμένων στα σύνορα με την Συρία.

Τα ρωσικά άρματα μάχης Τ-90 επανδρώνουν επίλεκτες συριακές ταξιαρχίες , και μαζί με τα  T-72BM τα οποία και αυτά παραδόθηκαν πρόσφατα ,  «σαρώνουν» τα πάντα στο πέρασμά τους .

CaNFvI5WwAAt7M_

Η Μόσχα γνωρίζοντας καλά τα «παιχνίδια» των Τούρκων οι οποίοι θέλουν να εμπλέξουν το ΝΑΤΟ , «τοποθετεί » στην πρώτη γραμμή τον συριακό στρατό.

Σε περίπτωση τουρκικής εισβολής, οι ρωσικές δυνάμεις θα επικαλεσθούν ορθώς,  εισβολή ξένης δύναμης σε ένα κυρίαρχο κράτος .

Τότε και νομικά οι Ρώσοι θα είναι κατοχυρωμένοι να « κονιορτοποιήσουν» τον τουρκικό στρατό και να καταρρίψουν όλα  τα τουρκικά αεροσκάφη που θα βρεθούν εντός συριακού εναέριοι χώρου  .

Οπότε δεν θα δικαιολογείται σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες η επέμβαση του ΝΑΤΟ . σε καμία περίπτωση . "Ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα", για τους νέο-οθωμανούς Τούρκους.

https://youtu.be/p1TwfUjczHk&w=700

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...