Αρχείο

Οι Ευρωπαίοι «θεωρούν» ότι τα χερσαία σύνορα της ΕΕ σταματούν στην ΠΓΔΜ αφήνοντας την Ελλάδα εντελώς μόνη της

Το «βρώμικο» σχέδιο του Βερολίνου και των «δορυφόρων του» σε σχέση με το αποκλεισμό της Ελλάδος στα βόρεια σύνορα της , έχει αρχίσει να εκτελείται με μαθηματική ακρίβεια.

Σκοπός του είναι ο ολοκληρωτικός αποκλεισμός της Ελλάδος από τα βόρεια χερσαία σύνορα της , με Βουλγαρία, ΠΓΔΜ , Αλβανία έτσι ώστε οι μετανάστες να αποκλειστούν μια και καλή στην πατρίδα μας .

Την είδηση αυτή επιβεβαιώνει ουσιαστικά και  ο  επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών της Πολωνίας , ο οποίος δήλωσε ότι άνδρες των πολωνικών δυνάμεων της αστυνομίας θα μεταφερθούν από το Κοσσυφοπέδιο στην ΠΓΔΜ , προκειμένου να «σφραγίσουν» τα σύνορα απαγορεύοντας  την είσοδο των μεταναστών από την Μέση Ανατολή, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα .

Η Πολωνία έστειλε επίσης αστυνομικές ενισχύσεις και στην  Σλοβενία. «Είναι απαραίτητη η κίνηση αυτή για να διασφαλιστεί η ασφάλεια της Ευρώπης. Για αυτό πολωνικές δυνάμεις θα μεταφερθούν  επί του παρόντος στο Κοσσυφοπέδιο, και από εκεί στα ευρωπαϊκά σύνορα στην ΠΓΔΜ », είπε ο Waszczykowski στον  πολωνικό σταθμό  " Polsat ".

Ο Σκοπιανός Υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ Νικολάι Ποπόφσκι έκανε επίσης μια δήλωση σχετικά με την δράση της ένοπλης  δύναμης των χωρών του  Visegrad (Σλοβακία,  Τσεχία  και  Ουγγαρία), οι οποίες  έχουν ήδη αποστείλει αστυνομικές δυνάμεις στα σκοπιανά σύνορα . Ο ίδιος εξέφρασε την ελπίδα ότι και η Πολωνία θα κινηθεί με τον ίδιο  τρόπο.

Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο: ΕΕ και Τουρκία αποφάσισαν να κάνουν την Ελλάδα «αποθήκη ψυχών,  είχαμε αναφέρει ότι κατά την συνάντηση στο Λονδίνο για την συζήτηση του σχεδίου  εφαρμογής  ΕΕ-Τουρκίας, αποφασίστηκε η  επανεισδοχής των μεταναστών  από την Ευρώπη σε Ελλάδα και Τουρκία.

Δηλαδή δεν φτάνει που θα μας κλείσουν τα σύνορα οι Φράγκοι ,  τώρα θα μας στείλουν και όσους λαθρομετανάστες δεν επιθυμούν στην χώρα μας.

Την ίδια στιγμή ο ελληνικός τύπος εμφανίζει την πολιτική ηγεσία να δηλώνει ότι εάν δεν τεθεί το ζήτημα του χρέους τότε η κυβέρνηση θα παραιτηθεί . Κοινώς , κινούμαστε λίγο πριν το τέλος των γεγονότων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ