Αρχείο

ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Σχέδιο αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού με «χορηγούς» τον ΟΗΕ και την ΕΕ. Παρέμβαση Μητροπολίτη Άνθιμου

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ι. Μ. Αλεξανδρουπόλεως , η χώρα μας  εισέρχεται σε μια νέα άκρως εθνική επικίνδυνη φάση, για την  οποία προειδοποιούσαν κάποιοι, αλλά πολλοί από εμάς  θεωρούσαμε  ότι όλα αυτά ανήκαν στην «σφαίρα της φαντασίας».

Να όμως που γίνεται πραγματικότητα ανοίγοντας τους «ασκούς του Αιόλου» με ενδεχόμενη πληθυσμιακή είσοδο χιλιάδων Μουσουλμάνων στην Ελλάδα.

Σχέδιο του ΟΗΕ για την Ελλάδα ομιλεί για «φιλοξενία» 87.900 προσφύγων σε διαμερίσματα έξι ελληνικών πόλεων. 

Το ενοίκιο θα πληρώνεται για τα επόμενα δύο χρόνια από την Κομισιόν και σύμφωνα με το σχέδιο οι πρόσφυγες θα μείνουν σε κατοικίες που θα νοικιαστούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λέσβο, Ρόδο, αλλά και τον νομό Έβρου.

Οι κάτοικοι του Νομού Έβρου ετοιμάζουν μεγάλες κινητοποιήσεις και  δηλώνουν προς όλες τις «κατευθύνσεις» ότι δεν πρόκειται να αφήσουν να αλλάξει ο χάρτης της Ελλάδος . Διότι στην ουσία πρόκειται για ένα ωμό σχέδιο εποικισμού της χώρας μας από λαθρομετανάστες με τεράστιες συνέπειές για τον μέλλον μας.

Σε άρθρο μας από την ιστοσελίδα pentaopostagma.gr,  με τίτλο: ΕΕ και Τουρκία αποφάσισαν να κάνουν την Ελλάδα «αποθήκη ψυχών», είχαμε προειδοποιήσει για τα άνομα σχέδια του Βερολίνου σε αγαστή συνεργασία  με την Άγκυρα και γνωστό το ίδρυμα Σόρος και τις δεκάδες ΜΚΟ που αλωνίζουν την ελληνική επικράτεια.

Όλοι αυτοί θέλουν να κάνουν αυτό που δεν κατάφεραν όλοι οι εισβολείς της πατρίδος μας από την αρχαιότητα έως σήμερα. Να εξαφανίσουν από προσώπου γης την ελληνική ράτσα διότι τους ενοχλεί αφάνταστα .

Για το θέμα αυτό παρέμβει  ο Μητροπολίτης κκ. Άνθιμος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αναστατωμένος διαβλέποντας τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει η Θράκη μας.

«Ενημερώθηκα ότι κάποια συνεργεία δημοσίων υπαλλήλων περιφέρονται στα χωριά κάνοντας καταγραφή των άδειων σπιτιών προκειμένου να σε αυτά-όπως ειπώθηκε- να φιλοξενηθούν κάποιους από τους πρόσφυγες που έρχονται σωρηδόν τα τελευταίο διάστημα» δήλωσε  ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος.

«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην υπόθεση των επιδομάτων που δίνει ή θα δώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να φιλοξενήσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είμαι καθόλου ήσυχος, είμαι φοβερά ανήσυχος για το τι ενδεχομένως σημαίνει αυτή η κίνηση, πόσο επίσημη είναι και από πού προέρχεται» τόνισε ο μητροπολίτης.

« Στη δική μας περιοχής στη Θράκη, με την ξεχωριστή ιδιοπροσωπία , κατοικούμε και χριστιανοί και μουσουλμάνοι και έχουν δοκιμαστεί οι σχέσεις μας» ανέφερε, διευκρινίζοντας πως υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έχουν στόχο να βρουν καλύτερη μοίρα αλλά να δημιουργήσουν αναταραχές.

«Αν έρθουν αυτοί στη Θράκη και εγκατασταθούν σε κάποια από τα χωριά μας, σε κάποιους χώρους υποδοχής, κάθε κακό, είτε είναι πραγματικό είτε υποθετικό, που θα γίνεται από αυτούς, θα το χρεώνουμε και στους δικούς μας μουσουλμάνους Θρακιώτες, με τους οποίους ζούμε τόσο όμορφα όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι άδικο» επισήμανε ο μητροπολίτης Άνθιμος.

Ο κίνδυνος είναι ορατός και ευρίσκεται πλέον ante portas. Αυτά τα κέντρα εξουσίας εδώ και πέντε χρόνια υλοποιούν ένα εθνοκτόνο σχέδιο κατά των Ελλήνων , θέλοντας να μας αλλοιώσουν « ψυχή και σώμα». Εάν περάσει το σχέδιο αυτό τότε χαθήκαμε ως λαός και έθνος από τον χάρτη της ιστορίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...