Εθνικά θέματα

ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ – Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΜΑΖΕΨΑΝ τα κινητά από τους στρατιώτες μας!!

ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ – Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΜΑΖΕΨΑΝ τα κινητά από τους στρατιώτες μας!!

– Όλα κρέμονται απο μια κλωστή στην Κω.

– Πρωτοφανείς αποφάσεις απο την Δημοκρατική κυβέρνηση Σύριζα.

Σκηνές «πολέμου» έχουμε αυτή την ώρα στην Κω, έξω από το στρατόπεδο όπου γίνονται από χτες οι εργασίες για την δημιουργία του hotspot, στην περιοχή του Πυλίου.

Οι κάτοικοι έφτασαν νωρίς το πρωί, έξω από το στρατόπεδο και άρχισε η αντιπαράθεση με τους άντρες του στρατού αλλά και της αστυνομίας. Στην συνέχεια η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, με τους συγκεντρωμένους να κλείνουν τον δρόμο με βράχους.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ

Εντονότατη είναι η παρουσία των στρατιωτών στο νησί, γεγονός που εξοργίζει πιο πολύ τους κατοίκους, οι οποίοι ανέφεραν οι ίδιοι οι στρατιώτες στα τοπικά μέσα, ότι με σχετική διαταγή έχουν παραδώσει τα κινητά τους τηλέφωνα.

1

Το μεσημέρι οι συμπλοκές των κατοίκων με τους άντρες των ΜΑΤ, προκάλεσαν πανικό στην περιοχή με μικρές φωτιές να έχουν ξεσπάσει κατά τόπους.

Ένας εργολάβος συνελήφθη για παρακώληση της αστυνομίας, καθώς εμποδιζε τη διέλευση στο στρατόπεδο.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΩ

2

Ο Δήμαρχος της Κω, κ. Γιώργος Κυρίτσης, με ανακοίνωσή του πήρε θέση για τα επεισόδια, χαρακτηρίζοντας «απρόκλητη» την επίθεση των δυνάμεων των ΜΑΤ εναντίον των πολιτών.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-kAA6McAyrI?feature=oembed&w=500&h=375]
Συγκεκριμένα κάνει λόγο για «μέρα ντροπής», χαρακτηρίζει «κτηνώδη» την επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου Γιώργου Λιοδάκη, ενώ εξαπολύει κατηγορίες λέγοντας πως κάποιοι «μεθοδεύουν την μετατροπή της Κω σε καταυλισμό παράνομων μεταναστών και προσφύγων».

Η επίθεση που εξαπολύει στην κυβέρνηση για την επέμβαση των ΜΑΤ είναι οξεία, ενώ ολόκληρη η ανακοίνωση αποτελεί σαφές «μήνυμα» για την συνέχεια των κινητοποιήσεων, αφού ο κ. Κυρίτσης αναφέρει: «Εμείς δεν θα συναινέσουμε ποτέ στην καταστροφή του τόπου μας»…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vlxguR1euHo?feature=oembed&w=500&h=281]

takaluteraedo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...