Αρχείο

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ενάντια στην Ορθοδοξία διασπείρει «τέρατα και σημεία». Οι Χριστιανοί σε επαγρύπνηση!

Σύμφωνα με άρθρο, το οποίο επικαλείται παλαιότερα  αμερικανικά  και  βρετανικά δημοσιεύματα , ( άκουσον –άκουσον) , " αποδείχτηκε λέει ότι  μετά από έρευνες ,  ο Ιησούς Χριστός "χρησιμοποιούσε" Κάνναβη τόσο ο ίδιος όσο και οι πιστοί του.

Σε αυτό το παραλήρημα μίσους , ψεύδους και μισαλλοδοξίας, οι «συντάκτες του άρθρου», επαναφέρουν την κατηγορία ότι ο  Ιησούς ήταν «σχεδόν βέβαιο ότι ήταν ο ίδιος χρήστης κάνναβης και ένας πρώιμος  υπέρμαχος των φαρμακευτικών ιδιοτήτων του φαρμάκου αυτού» , σύμφωνα με μια μελέτη από «ειδικούς» επιστήμονες , είχαν αναφέρει  εφημερίδες όπως η Gaurdian , αλλά και πολλές αμερικανικές .

Οι «κατά παραγγελία» μελέτες όλων αυτών των «σκοτεινών μυαλών» επαναφέρουν την αχρεία θεωρία , σύμφωνα με την οποία  ο Ιησούς και οι μαθητές του χρησιμοποιούσαν ως  «φάρμακο» την ινδική κάνναβη  για την διεξαγωγή θαυματουργών  θεραπειών.

Ότι δεν μπορούν να "εξηγήσουν" με το " σκοτεινό μυαλό  τους, το συκοφαντούν βασιζόμενοι σε θεωρίες ,  όπως έκαναν πάντα οι υβριστές του Χριστιανισμού.

«Το λάδι του χρίσματος που χρησιμοποιήθηκε  από τον Ιησού και τους μαθητές του, περιείχε ένα συστατικό που ονομάζονταν  kaneh-bosm και το οποίο έκτοτε έχει αναγνωριστεί ως εκχύλισμα κάνναβης, σύμφωνα με ένα άρθρο από τον Chris Bennett στο περιοδικό High Times, με τίτλο «Ήταν ο Ιησούς  θαυματουργός;», αναφέρουν  οι τρομολάγνοι «κυρίαρχοι» της Νέας Τάξης , οι οποίοι  τρέμουν ακόμη και στο άκουσμα  του Αγίου ονόματος του Θεανθρώπου.

Το πιο σημαντικό αυτής «αήθους συκοφαντικής δυσφήμησης του ίδιου του Ιησού και των μαθητών του , είναι ότι οι "επιστήμονες τους σκότους" «επικαλούνται»  ακόμη και την  Καινή Διαθήκη, στην οποία σύμφωνα με τον Bennett , «αναφέρεται» ότι  ο Ιησούς έχριζε τους μαθητές του με το λάδι αυτό ,  και τους ενθάρρυνε να κάνουν το ίδιο με τους υπόλοιπους «οπαδούς» του . Αυτό το « φυτό  θα μπορούσε να είναι υπεύθυνο για την επούλωση των ματιών και των ασθενειών του  δέρματος  που αναφέρονται στα Ευαγγέλια, αναφέρουν οι «επιστήμονες».

Τίποτα μα τίποτα  δεν είναι τυχαίο , ειδικά όταν «εκπορεύεται» από τα γνωστά «κέντρα-διαφθορεία» από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού , και από το City of London , το οποίο αποτελεί «αυτόνομο κράτος»μέσα στο ίδιο το Ηνωμένο Βασίλειο .

Βιάζονται  οι νεοταξίτες και τα όργανα τους, το γιατί δεν το γνωρίζουμε , αλλά το υποπτευόμαστε και σίγουρα έχει να κάνει με την παγκόσμια διακυβέρνηση .

Θέλουν να  « υποτάξουν» το ταχύτερο δυνατό την ορθόδοξη εκκλησία δια μέσω   του πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως , την Ρωσία, την Ελλάδα, και τα εκατομμύρια των ορθοδόξων Πιστών  ανά τον κόσμο.

Χτυπούν στα θεμέλια της κοινωνίας μας , την οικογένεια , την εκκλησία, τις ένοπλες δυνάμεις και στο τέλος «συκοφαντούν» τον ίδιο τον Θεάνθρωπο , κάνοντας  τα πάντα , για την δημιουργία της Παν-θρησκείας  τους.

Αλλά όλα είναι μάταια και το γνωρίζουν , για αυτό και   βιάζονται. Οφείλουμε  όλοι οι Χριστιανοί να είμαστε σε πλήρη επαγρύπνηση για τα όποια  άνομα σχέδια τους , τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο Ιησούς Χριστός όπως πριν από δύο χιλιάδες χρόνια από τους ίδιους ακριβώς  «Φαρισαίους» , χλευάζεται, κατηγορείται, συκοφαντείται και στο τέλος σταυρώνεται και ανασταίνεται στις καρδιές και στις ψυχές εκατομμυρίων ανθρώπων .

Ιησούς Χριστός Νικά και όλα τα κακά σκορπά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ