Αρχείο

Επίσημη σύναξη των Σατανιστών στο Φοίνιξ των ΗΠΑ. Πως θα προωθήσουν την νέα Θρησκεία σε Ευρώπη και Ελλάδα

Η πρωτεύουσα της Αριζόνα Φοίνιξ είναι γνωστή  για την υψηλή θερμοκρασία της  , για την  οποία πολλές φορές  αποκαλείται  και ως  « κόλαση» , και η οποία φθάνει τους 122 βαθμούς F (50 ° C).

Κάποιοι κάτοικοι όμως είναι  ανάστατοι , επειδή στην πόλη τους  κατασκευάστηκε ένας σατανικός Ναός, στο οποίο  θα πραγματοποιεί επίκληση στον «έξω από εδώ» τον επόμενο μήνα .

Η απόφαση επικυρώθηκε μάλιστα  από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η απόφαση πάρθηκε παρά τις μεγάλες και σφοδρές εντάσεις πολλών κατοίκων,  οι δημοτικοί άρχοντες δεν μπορούν (λέει ) να «απαγορεύσουν την άσκηση  θρησκευτικών  απόψεων» .

Πρόκειται για την υποκρισία και την ανομία σε όλη της το μεγαλείο από τους εκπροσώπους της νέας τάξης πραγμάτων, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο  Fox News, οι διοργανωτές αυτής της  «σύναξης», η Michelle Shortt και  ο Stu de Haan, του  σατανιστικού κινήματος που ανήκει στο Tucson , είπαν ότι  οι άνθρωποι παρεξήγησαν  τον Ναό και ότι οι ίδιοι δεν πιστεύουν στο Σατανά, αλλά τον βλέπουν  ως μια μεταφορική ορθολογική θρησκευτική  έρευνα . !!!!!

Η  Shortt δήλωσε επίσης ότι  η επίκληση αυτή δεν αφορά  τις πεποιθήσεις τους, αλλά αφορά ( άκουσον-άκουσον) την «θρησκευτική ελευθερία και την δημοκρατική επιλογή» .

Αυτοί οι τύποι που  ανακατεύουν  τις λέξεις ,  δημοκρατία με την θρησκεία και τον σατανισμό , είναι αυτοί οι οποίοι προωθούν την νέα «ιδεολογία» που χρησιμοποιούν τα μέλη αυτών των αντίχριστων οργανώσεων για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους.

proxy

Με λίγα λόγια θέλουν να «σερβίρουν» τον «σατανισμό» ως μια ελευθερία της θρησκευτικής έκφρασης , στην οποία όσοι αντιδρούν είναι αντιδραστικοί, οπισθοδρομικοί και λίαν «επικίνδυνοι»  , και πιθανότατα θα διώκονται.

Τέσσερα μέλη του δημοτικού Συμβουλίου του Φοίνιξ  αντέδρασαν οργισμένα στην απόφαση του Δημάρχου , λέγοντας ότι αυτή η διαδικασία δεν αφορά  την ελευθερία της έκφρασης , αλλά «ηλιθιότητα».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Δημοκρατία της Αριζόνα», ο σύμβουλος Jim Waring δήλωσε ότι είναι κατά της απόφασης και θεωρεί ότι «η  πρόθεση μερικών είναι να υλοποιήσουν μια καθαρά   σατανιστική λατρεία  », την οποία ο κύριος  Shortt αρνείται, λέγοντας ότι η επίκληση θα γίνει  με σεβασμό και ότι οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να περιμένουν να υπάρχουν και κοστούμια.!!!!!

Ο De Haan, ο οποίος εργάζεται ως δικηγόρος στο Tucson, επέκρινε τα μέλη του συμβουλίου για τις αντιρρήσεις τους , λέγοντας: «Κανένας από αυτούς   (Αμερικανούς  πολίτες  που αντιδρούν), δεν μας ρώτησε τι έπρεπε να δηλώσουν  . Αυτοί έκαναν απλά κάποιες παραδοχές που  τους είπαν κάποιοι άλλοι . Το δημοτικό συμβούλιο του  Phoenix δεν έχει  να επιλέξει ανάμεσα σε  θρησκείες και ποια είναι  κατάλληλη και ποια όχι , αυτό  είναι αντισυνταγματικό» .

Ο σατανισμός είναι θρησκεία νόμιμη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, για αυτό και όσοι προσπαθήσουν να αντιδράσουν με οποιονδήποτε τρόπο, θα βρουν απέναντι τους τον νόμο περί «ελευθερίας της θρησκευτικής ελευθερίας».

Ας βάλουμε τώρα στο νου μας την επερχόμενη οικονομική υποδούλωση της Ευρώπης από τις ΗΠΑ ,  μέσω της συμφωνίας ΤΤΙΡ, η οποία υλοποιείται κάτω από άκρα μυστικότητα από «σκοτεινούς» μέσω διαπραγματεύσεων τις οποίες δεν γνωρίζουμε.

Η συμφωνία αυτή έχει επίδραση ήδη στην Ευρωπαϊκή ήπειρο και ιδιαίτερα στην χώρα μας , διότι κάθε φορά που συναντώνται οι δύο «πλευρές» εξετάζουν τους νόμους που έχουν ψηφισθεί  και στις δύο πλευρές και τους «εναρμονίζουν».

Για αυτό και βιάστηκαν οι εδώ «  πολιτικοί άρχοντες» να περάσουν το σύμφωνο συμβίωσης ως μία ακόμη ελευθερία έκφρασης . Έτσι θα μας πασάρουν και το σατανισμό ως μια «ελευθερία θρησκευτικής έκφρασης». Η Ορθοδοξία για αυτούς αποτελεί μέγα εμπόδιο στα άνομα έργα τους, για αυτό και την διώκουν με κάθε μέσο.

Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα ΚΑΚΑ,σκορπά. Κύριε ελέησον.

https://youtu.be/0r7mb4kj88w&w=700

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...