Κόσμος

Επίσημη Δήλωση: «Το ISIS στέλνει στην Ευρώπη Τρομοκράτες Μεταμφιεσμένους σε Πρόσφυγες»

Η Αλήθεια στο Φως…

Πως όμως να υπάρξει αντίδραση από την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αφού και η ίδια είναι μέρος αυτού του Σχεδίου… Διαδώστε την Αλήθεια…

«Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους μαχητές έχουν… γλιστρήσει στην Ευρώπη μεταμφιεσμένοι ως πρόσφυγες», αποκάλυψε την Παρασκευή ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Γερμανίας (BFV), μια ημέρα μετά αφότου οι δυνάμεις ασφαλείας ματαίωσαν μια πιθανή επίθεση στο Βερολίνο.

Ο Hans-Georg Maassen δήλωσε ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο είχαν δείξει ότι το Ισλαμικό Κράτος σκόπιμα «φύτευσε» τρομοκράτες μεταξύ των προσφύγων που ρέουν προς την Ευρώπη.

«Στη συνέχεια, έχουμε επανειλημμένως δει ότι οι τρομοκράτες … συγκαλύπονται με το καμουφλάζ των προσφύγων. Αυτό είναι ένα γεγονός που οι υπηρεσίες ασφαλείας αντιμετωπίζουν» δήλωσε ο Maassen στον τηλεοπτικό σταθμό ZDF.

«Προσπαθούμε να αναγνωρίσουμε και να προσδιορίσουμε αν υπάρχουν ακόμη περισσότεροι μαχητές ή τρομοκράτες που το κάνουν αυτό», πρόσθεσε.

Και Προειδοποίησε: «Είμαστε σε μια σοβαρή κατάσταση και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για μια επίθεση. Όμως, οι υπηρεσίες ασφαλείας, οι υπηρεσίες πληροφοριών και οι αστυνομικές αρχές είναι πολύ προσεκτικές και στόχος μας είναι να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος, με όσο το δυνατό καλύτερο τρόπο».

hellasforce.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ