Κόσμος

Δεν κρατιούνται με τίποτα οι μετανάστες! Πρόσφυγας στην Κολωνία φίλησε στο λαιμό ρεπόρτερ την ώρα που μετέδιδε ρεπορτάζ !

Παρά την αυξημένη ασφάλεια στην χώρα της Φράου Μέρκελ , μια Γερμανίδα δημοσιογράφος την στιγμή που μετέδιδε  ζωντανά ρεπορτάζ στην τηλεόραση κατά την διάρκεια των εορτασμών του Καρναβαλιού  στην γερμανική πόλη της Κολωνίας, μετανάστης την παρενόχλησε σεξουαλικά , αναφέρει δημοσίευμα.

Ο μετανάστης ήρθε από πίσω από την δημοσιογράφο στην πλατεία της πόλης, την φίλησε  στο λαιμό  φθάνοντας έως  το στήθος της, ενώ η ίδια μετέδιδε ζωντανά  . Προηγουμένως, μια ομάδα ανδρών μεταναστών με «ορέξεις»  έκανε  άσεμνες χειρονομίες από πίσω της.

«Καθώς περίμενα να ολοκληρωθεί το ρεπορτάζ μου , ένας από τους τρεις άνδρες άγγιξε το στήθος μου», είπε η  Labye. «Εκείνη τη στιγμή, δεν έχασα  την ψυχραιμία μου γύρισε και του είπα στα αγγλικά:..« Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί δύο φορές! μην μ 'αγγίζεις. μην μ' αγγίζεις.»

Η αστυνομία της  Κολωνίας αναζητά  έναν ύποπτο ο οποίος επιτέθηκε στην Δημοσιογράφο Esmeralda Labye κατά την διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης των γιορτών της Αποκριάς.

Η επίθεση αυτή αποτελεί προοίμιο του τι ακριβώς πρόκειται να επακολουθήσει στις εορτές του καρναβαλιού στο οποίο αναμένονται  εκατοντάδες σεξουαλικές επιθέσεις. Οι περισσότερες από αυτές συνδέονται με Μουσουλμάνους  πρόσφυγες  από αραβικές χώρες  ή χώρες της Βόρειας Αφρικής .

Τονίζεται ότι η  γερμανική αστυνομία συνέλαβε τουλάχιστον 190 ανθρώπους  την Πέμπτη και έλαβε πάνω από 220 μηνύσεις. Τουλάχιστον 18 από αυτές ήταν σεξουαλικής φύσεως , και αφορούσαν που κυμαίνονται από τη σεξουαλική προσβολή για μια πιθανή απόπειρα βιασμού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...