Κόσμος

Δεκάδες νεκροί σε ατύχημα με λεωφορείο στην Ινδία

Δεκάδες νεκροί σε ατύχημα με λεωφορείο στην Ινδία

Σε τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο στη δυτική Ινδία σκοτωθήκαν σίγουρα 41 άνθρωποι. Δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν. Ένα λεωφορείο ξέφυγε περνώντας από μια γέφυρα και έπεσε στο κενό .

Αυτό ανακοίνωσε η αστυνομία σήμερα Σάββατο 6 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, το ατύχημα είναι ένα από τα χειρότερα ατυχήματα λεωφορείων τα τελευταία χρόνια στην Ινδία.

Το ατύχημα στο Γκουτζαράτ έλαβε χώρα την Παρασκευή. Σύμφωνα με τα ινδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, το λεωφορείο ήταν γεμάτο με επιβάτες. Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν γυναίκες και παιδιά, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά φαίνεται ότι ο οδηγός οδηγούσε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του τιμονιού.

ΚΟΡΑΞ…το ατύχημα έγινε σε λεωφορείο γεμάτο με γυναικες και παιδιά…ο «μαύρος» φαίνεται οτι αγαπάει την χαμένη ενέργεια των ψυχών των παιδιών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...