Αρχείο

Βουλγαρία, Ελλάδα, Τουρκία «θα συστήσουν τριμερή με σκοπό την συνεργασία για τους Μετανάστες»

Μια τριμερής σύνοδος κορυφής θα διεξαχθεί το Μάρτιο, από  την Βουλγαρία, την Ελλάδα και την Τουρκία με σκοπό να δημιουργηθεί ένας  «τριμερής μηχανισμός», για την  συνεργασία έναντι της μεταναστευτικής κρίσης, αναφέρει η τουρκική  εφημερίδα Sabah, επικαλούμενη διπλωματικές πηγές.

Οι πληροφορίες τονίζουν ότι η κίνηση αυτή  έρχεται στο πλαίσιο  «ενός νέου  κύματος  προσφύγων εξαιτίας την ρωσικής στρατιωτικής παρέμβασης».

Μάλλον όμως όπως συνήθως κάνουν οι Τούρκοι  κατηγορούν εσκεμμένα την Ρωσία που τους «χάλασε» την δουλειά στην Συρία , αποκρύβοντας ότι θα "αμολήσουν" χιλιάδες μετανάστες στην Ευρώπη το καλοκαίρι . !!

Τόσα εκατομμύρια έβγαζαν Τούρκοι λαθρέμποροι από το πετρέλαιο, το εμπόριο λευκής σαρκός , όπλων και ναρκωτικών με τον ISIS , τώρα όλα αυτά πήγαν «περίπατο».

Εδώ όμως υπάρχει στα σκαριά σχέδιο από την Άγκυρα  για την διάχυση των ευθυνών ενδεχομένως και σε άλλες χώρες , παρά να σταματήσει η ροή των μεταναστών .

Ο επικεφαλής της τουρκικής  Διεύθυνσης Διαχείρισης Μετανάστευσης θα ταξιδέψει στην Ελλάδα την Πέμπτη με σκοπό  να συζητηθούν ,  πιθανές κοινές προφυλάξεις σε σχέση με τους πρόσφυγες και την διαδρομή που χρησιμοποιούν στην Μεσόγειο για να εισέλθουν στην Ευρώπη από την Τουρκία.

Το  τουρκικό δημοσίευμα  τονίζει ότι η  Ελλάδα ευρίσκονταν σε πορεία στο να θεωρηθεί η  Τουρκία ως μια "ασφαλής χώρα", με σκοπό να δέχεται κατευθείαν  τους μετανάστες από την Ευρώπη .

Όλοι αυτοί οι «μηχανισμοί» οι οποίοι εμπεριέχουν Οθωμανούς Τούρκους «ακυρώνονται» στην πράξη λόγω αυτού του γεγονότος.

Η ουσία είναι ότι η Τουρκία όντως έχει δεχθεί ένα τεράστιο κύμα προσφύγων από την Συρία, αφού βέβαια η ίδια τροφοδοτούσε τον ISIS. Αυτούς τους μετανάστες  όμως τους «χρησιμοποιεί» ως « πυραύλους εδάφους –εδάφους» κατά την Ευρώπης και κυρίως   κατά της Ελλάδος.

Από την Ευρώπη οι Τούρκοι θέλουν « πολύ χρήμα », ενώ στην πατρίδα μας επιδιώκουν πληθυσμιακή αλλοίωση με σκοπό η Ελλάδα μετά από 30-40 χρόνια να πέσει ως « ώριμο φρούτο στα χέρια τους.»

Καμία  διεθνή συμφωνία και καμία συνεργασία δεν έχουν υλοποιήσει ποτέ οι Τούρκοι εάν δεν είχαν κέρδος 200 της εκατό από αυτές.

Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο: Η σύνοδο κορυφής για το μεταναστευτικό στην Χίο και τα σχέδια της Τουρκίας, είχαμε αναφέρει ότι  οι ελληνικές αρχές έχουν επανειλημμένως καλέσει την Τουρκία να ενισχύσει  τον έλεγχο της ροής των προσφύγων και των οικονομικών μεταναστών, οι οποίοι  πεθαίνουν καθημερινά στο Αιγαίο,  στην απεγνωσμένη  προσπάθεια τους να φτάσουν  στην Ευρώπη. Οι Τούρκοι δεν έπραξαν ποτέ τίποτα.

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ), ανακοίνωσε την  Δευτέρα  ότι ο αριθμός των μεταναστών και των προσφύγων που φθάνουν στην Ευρώπη θα μπορούσε να πάει πάνω  από  το ένα εκατομμύριο  το τρέχον έτος, δημιουργώντας και άλλα προβλήματα.

Επαναλαμβάνουμε , η οικονομική κρίση κάποια  στιγμή θα "περάσει" για όλους τους Έλληνες , οι χιλιάδες μουσουλμάνοι  όμως  οι οποίοι θα βρίσκονται εντός Ελλάδος και θα έχουν εγκατασταθεί , θα αποτελούν το μεγάλο και δυσεπίλυτο πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ