Αρχείο

Αυτό είναι το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Μειοψηφία οι Χριστιανοί στο Ηνωμένο Βασίλειο !!

Το  απώτερο σχέδιο των « άνομων κέντρων» της αποκαλούμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων, είναι η πλήρης και ολοκληρωτική από-χριστιανοποιήση  της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Έτσι η ήπειρος μας θα πέσει «πιο εύκολα» στα χέρια των αμερικανικών πολυεθνικών δια μέσου της συνθήκης ΤΤΙΡ , η οποία αφορά την οικονομική ένωση, ΕΕ και ΗΠΑ.

Απόδειξη για όλα αυτά  η ομολογία δύο  Επισκόπων  του Λονδίνου, του  Ρίτσαρντ Σαρτρ και του Γουέστμινστερ Βίνσεντ  Νικολς,  οι οποίοι δηλώνουν ευθαρσώς ότι οι  Χριστιανοί είναι σύμφωνα με πληροφορίες  μειονότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο .

Η εφημερίδα Christian Post αναφέρει σε κύριο   άρθρο της ότι οι δύο Επίσκοποι της εκκλησίας διεξήγαγαν πρόσφατα μια συνάντηση στο Hampton Court Palace για την αντιμετώπιση του ζητήματος της φθίνουσας Χριστιανικής πίστης στην Βρετανία.

Οι συμμετέχοντες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι χριστιανοί είναι πλέον μια «σημαντική μειοψηφία» στην Βρετανία, και  αυτό ισχύει τόσο για τους καθολικούς και όσο και για τους  προτεστάντες.

«Είμαστε  όλοι μειονότητες εδώ τώρα», είπε ο Επίσκοπος Σαρτρ.

Ο Καρδινάλιος Nichols πήγε ακόμη πιο μακριά, συγκρίνοντας την παρούσα κατάσταση των Καθολικών στην Βρετανία με  τις περιόδους σοβαρών χριστιανικών διώξεων προηγουμένων αιώνων .

Η εκκλησία της Αγγλίας σύμφωνα με έρευνα ,  ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά μειώθηκε το ποσοστό των εκκλησιαζομένων κατά ένα εκατομμύριο άτομα την εβδομάδα!!. Αυτό σημαίνει ότι μόνο το 1,4 τοις εκατό του πληθυσμού παρακολουθεί λειτουργίες της Αγγλικανικής εκκλησίας .

Η φοίτηση σπουδαστών σε εκκλησιαστικά ιδρύματα σε γενικές γραμμές έχει επίσης μειωθεί σημαντικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, και από 764.000 έχει φτάσει στους  22.000 το 2015. Η  Αγγλικανική εκκλησία «χάνει» σύμφωνα με πληροφορίες περίπου  το ένα τοις εκατό των συμμετεχόντων της κάθε χρόνο.

«Σε ορισμένα μέρη της [Αγγλικανικής] Κοινωνίας  η μείωση  σε αριθμούς είναι απογοητευτική», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Justin Welby. «Στην Αγγλία οι αριθμοί μας μειώνονται σταθερά σε περίπου ένα τοις εκατό κάθε χρόνο μετά  τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ... Ο  πολιτισμός μας τείνει να μετατραπεί σε  αντι-χριστιανικός ... και είναι εύκολο να προβλέψει κανείς την  ζοφερή εικόνα που δημιουργείται» , κατέληξε ο ίδιος.

Οι δύο Επίσκοποι, αν και  διαφορετικού χριστιανικού δόγματος  ανέφεραν ότι παρ’ όλες τις  διαφορές  τους,  θα παλέψουν από κοινού για να διαφυλάξουν τον χριστιανικό χαρακτήρα της Βρετανίας .

Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο (Βρετανοί Χριστιανοί σύρθηκαν στο δικαστήριο επειδή αρνήθηκαν να φτιάξουν κέικ για την ημέρα κατά της ομοφοβίας!), είχαμε αναφέρει ότι ζευγάρι Βρετανών Χριστιανών αρτοποιών μηνύθηκαν και σύρθηκαν στο δικαστήριο διότι αρνήθηκαν να ετοιμάσουν κέικ  για την ημέρα κατά της ομοφοβίας σε δύο ομοφυλόφιλους.

Οι Χριστιανοί διώκονται και αυτό γίνεται πλέον φανερά με τρόπους που μας υπενθυμίζουν την  αρχική περίοδο των διώξεων. Σε Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική, και Ευρώπη ο στόχος είναι κυρίως και πάντα  οι Χριστιανοί όλων των δογμάτων και ότι  αυτοί πρεσβεύουν. Το σχέδιο τους όμως όπως και τόσα  άλλα στην πορεία της ανθρωπότητας θα πέσει στο κενό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης