Αρχείο

ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΣΛΑΜ! (βίντεο)


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Σύμφωνα με την εφημερίδα Fox News, το δημοτικό σχολείο Bruce Vento στον Άγιο Πάυλο στην Μινεάπολη στις ΗΠΑ, αποφάσισε να σταματήσει να γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί με άλλες δεσπόζουσες εορτές όπως τα Χριστούγεννα και η ημέρα των Ευχαριστιών. «Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι χρειάζεται να βρούμε έναν τρόπο να τιμούμε και να συμμετάσχουμε σε εορτές οι οποίες είναι περιεκτικές για το σχολικό πληθυσμό», έγγραψε ο διευθυντής του σχολείου, Scott Masini σε ένα γράμμα στους γονείς.
φοτο2
Το γράμμα βγήκε στην επιφάνεια σε μια ιδιωτική σελίδα Facebook με τον τίτλο : «Υποστηρίζοντας τους μαθητές και τους καθηγητές του Αγίου Παύλου». Ο καθηγητής υποστήριξε πως βρέθηκε σε μια δύσκολη απόφαση να διακόψει τον εορτασμό κυρίαρχων εορτών, μέχρι να υπάρξει μια καλύτερη κατανόηση της κυρίαρχης άποψης..

Ο κύριος Masini αποφάσισε μετά από συζήτηση με το προσωπικό του να παραμερίσει τις εορτές αυτές εκφράζοντας παράλληλα τις ανησυχίες του μήπως οι γιορτές αυτές καταπατούν τις… εκπαιδευτικές ευκαιρίες των άλλων και απειλεί τον πολιτισμό της ανεκτικότητας και σεβασμού προς όλους.
φοτο4
Οι εκπρόσωποι του σχολείου αυτού έγραψαν ότι, «επειδή το σχολείο του Αγίου Παύλου βρίσκεται σε μια ποικιλόμορφη περιοχή η οποία είναι γεμάτη με οικογένειες από όλον τον κόσμο, κάνουμε αγώνα να σεβαστούμε όλους τους πολιτισμούς και όλους τους μαθητές. Αναγνωρίζουμε ότι δεν συμμετέχει κάθε μαθητής σε μερικές ή σε όλες τις εορτές».

Όπως φαίνεται η περιοχή του Αγίου Παύλου αρχίζει να διακατέχεται από μια «εθνική ευαισθησία», διάγνωση η οποία επιβεβαιώνεται από εκπρόσωπο της περιοχής αυτής. Είπε χαρακτηριστικά ότι τα σχολεία τους συμπεριλαμβάνουν πολλές κουλτούρες και μαθητές από όλον τον κόσμο μαζί με ένα μεγάλο ποσοστό μουσουλμανικού πληθυσμού από τη Σομαλία.
φοτο6

Όλα αυτά είναι καλά και ωραία αλλά τα παιδιά ζουν στην Αμερική τώρα. θεωρούνται Αμερικάνοι επομένως θα πρέπει αυτοί και οι οικογένειες τους να εγκλιματιστούν στον Αμερικανικό τρόπο ζωής. Δεν ζουν πλέον στη Σομαλία επομένως δεν μπορούν να επιβάλλουν τα δικά τους ήθη και έθιμα.

https://youtu.be/LTnUB18uvww

Ένας μουσουλμάνος κληρικός προειδοποιεί μέχρι ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πιο επικίνδυνη από τον συνδυασμό του ιού του AIDS, του Έμπολα και της χολέρας. Μέσα στις αναφορές που κάνει, εξηγεί πως ενώ οτιδήποτε κόκκινο, (κεριά, αρκουδάκια κλπ) θα γίνει ακριβότερο εκείνη την ημέρα, το… αίμα των μουσουλμάνων θα γίνει φθηνότερο, εννοώντας ότι θα ευτελιστεί. Σύμφωνα με την άποψή του, ακόμα και ο προφήτης Μωάμεθ θα χύσει μαύρο δάκρυ αν οι πιστοί του ‘παραδοθούν’ στην εορτή αυτής της ημέρας.

https://youtu.be/WvVXJaASp64

Τα σχολεία μπορεί να ξεκίνησαν με την εορτή του Αγίου Βαλεντίνου στη συνέχεια όμως θα προχωρήσουν και στην κατάργηση της εορτής των Χριστουγέννων και του Πάσχα εξυπηρετώντας τον τελικό προορισμό, δηλαδή την σταδιακή ισλαμοποίηση αποτέλεσμα μιας πολιτικής ανεκτικότητας.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...