Κόσμος

Ένας μεγάλος Χριστιανικός Σταυρός στην πολιτεία του Τέξας που θα αλλάξει τις ζωές των Αμερικανών

Ένας μεγάλος  σε μέγεθος χριστιανικός Σταυρός  έχει οριστεί να κατασκευαστεί στο Τέξας , στην πόλη  Corpus Christi, που σημαίνει «Σώμα του Χριστού», αναφέρει σχετικό αμερικανικό δημοσίευμα.

Η κατασκευή του  Σταυρού  στην πόλη αυτή  ξεκίνησε ως μια πρωτοποριακή ιδέα από τον πάστορα της πανεπιστημιούπολης της περιοχής.

Ο τοπικός πάστορας της εκκλησίας των Βαπτιστών, Rick Milby, είπε ότι θα είναι ο  μεγαλύτερος Σταυρός του είδους του στο δυτικό ημισφαίριο, φθάνοντας τελικά σε ύψος  210 ποδών και πλάτος  95 ποδών , σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Newser .

Ο Milby τόνισε  ότι πήρε την ιδέα για την κατασκευή αυτού του  τεράστιου Σταυρού , όταν είδε έναν  παρόμοιο Σταυρό στο Χιούστον και έμαθε για «ζωές που άλλαξαν, αυτοκτονίες που ματαιώθηκαν, σχέσεις που αποκαταστάθηκαν  λόγω ακριβώς της επιρροής του Σταυρού», αναφέρει η ιστοσελίδα  .

Ο Χριστιανικός Σταυρός της Corpus Christi θα είναι τόσο μεγάλος που θα επηρεάσει ακόμη και το άνεμο στην περιοχή μειώνοντας την ταχύτητα του, ενώ η βάση του θα έχει βάθος 48 μέτρα », τόνισε ο Mulby στο τηλεοπτικό δίκτυο Kris TV.

Ο Σταυρός αυτός  θα είναι ορατός τουλάχιστον από απόσταση πέντε μιλίων  μακριά, και πιθανόν να ολοκληρωθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Τονίζεται ότι ο υψηλότερος Σταυρός του κόσμου  ευρίσκεται στην Μαδρίτη και διαθέτει ύψος  495 ποδών.

Πρόκειται για ένα άκρως ευχάριστο γεγονός από την άλλη άκρη του Ατλαντικού , σε ένα ζήτημα που αφορά το χριστιανισμό και την τύχη του , ένα θέμα το οποίο ταλανίζει την χώρα.

Η προώθηση του μουσουλμανισμού,  προκλητικών  αιρέσεων ακόμη και του σατανισμού σύμφωνα με άρθρο στην ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο: Επίσημη σύναξη των Σατανιστών στο Φοίνιξ των ΗΠΑ. Πως θα προωθήσουν την νέα Θρησκεία σε Ευρώπη και Ελλάδα, έχουν διχάσει σε μεγάλο βαθμό τους Αμερικανούς.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παρά την προπαγάνδα των  αμερικανικών ΜΜΕ, οι Αμερικανικοί Χριστιανοί, συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων αποτελούν μια τεράστια μάζα ανθρώπων.

Εάν προσθέσουμε  και τα εκατομμύρια των  ισπανόφωνων μεταναστών από Μεξικό και νότια Αμερική , οι οποίοι είναι καθολικοί σε μεγάλο ποσοστό, τότε η δύναμη των αποκαλούμενων Αμερικανών Χριστιανών συντηρητικών είναι πραγματικά μεγάλη.

Η δύναμη αυτή δύναται να καθορίσει το μέλλον της χώρας επιστρέφοντας σε αξίες και αρχές στις οποίες στηρίχθηκε η αμερικανική δημοκρατία κατά την ίδρυση της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ