Αρχείο

Ρωσικός τύπος: Μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στην ηλεκτρονική ταυτότητα στην Ελλάδα

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να διαδηλώσουν ενάντια στην προσπάθεια επιβολής της χρήσης από όλους τους Έλληνες, της ηλεκτρονικής "κάρτας του πολίτη", αναφέρει η ιστοσελίδα  AgionOros.ru.

Απλοί πολίτες έρχονται σε πλήρη  αντίθεση με τα σχέδια της κυβέρνησης να επιβάλει δια νόμου την «αφαίρεση» της ελευθερίας του ατόμου, εισάγοντας ένα  ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου όλων των Ελλήνων πολιτών.

Στο  συλλαλητήριο συμμετείχαν εκτός όλων των άλλων και μοναχοί  του Αγίου Όρους , ιερείς  αλλά και λαϊκοί.

Υπενθυμίζεται ότι στις 16  Μαρτίου του 2015 η Ιερά κοινότητα του Αγίου όρους απέστειλε ανοικτή επιστολή προς τον Υπουργό,  κ. Γεώργιο Κατρούγκαλο σχετικά με το ζήτημα αυτό.

Κατά τη γνώμη του διοικητικού συμβουλίου του Αγίου Όρους, η κυβέρνηση «με το πρόσχημα της καταπολέμησης της γραφειοκρατίας», επιβάλει δια νόμου νέο ηλεκτρονικό διαβατήριο και ταυτότητες , τα οποία  απειλούν  την ακεραιότητα διαφύλαξης των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, κάτι που συνεπάγεται  «παραβίαση των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών».

«Σας παρακαλούμε να λάβεται υπόψη σας το γεγονός ότι η «ηλεκτρονική κάρτα πολίτη» αναιρεί το ατομικό επίπεδο του κάθε πολίτη, μετατρέποντάς τον σε ένα «παρακολουθούμενο άτομο »  στο πλαίσιο του συστήματος της δημόσιας διοίκησης. Αυτό  αποτελεί παραβίαση της ελευθερίας του ανθρώπου από τον Θεό», καταλήγει η επιστολή  προς τον Υπουργό από τους  εκπροσώπους  όλων των μονών του Άθω.

Οι Αγιορείτες μοναχοί κάλεσαν την κυβέρνηση να εγκαταλείψει την εισαγωγή νέων δελτίων ταυτότητας.

Η νέα τάξη πραγμάτων ως γνωστό μετά την τεχνητή οικονομική κρίση που έχει επιβάλει στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα , υλοποιεί το δεύτερο μέρος του σχεδίου της για παγκόσμια κυριαρχία.

Ως γνωστό πρόκειται για το κεφάλαιο του προγράμματος παρακολούθησης όλων των πολιτών , οι οποίοι θα έχουν ένα μοναδικό αριθμό χωρίς την χρήση του οποίου θα αποκλείονται σε λίγο καιρό από όλες τις συναλλαγές.

Πρόκειται για την φάση λίγο πριν την επιβολή του χαράγματος των ανθρώπων όλου του πλανήτη με τον αριθμό του «θηρίου» όπως έχουν προφητέψει όλοι Άγιοι Πατέρες της εκκλησίας μας.

Το σχέδια τους όμως δεν κρατήσουν για πολύ λόγω της επερχόμενης « καταιγίδας» που θα σαρώσει τους πάντες και τα πάντα και πιθανόν θα ξεκινήσει από την Συρία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ