Κόσμος

Ρωσικές μηχανοκίνητες ταξιαρχίες πεζικού σε πλήρη πολεμική ετοιμότητα στην Νότια Ρωσία εναντίον του « ισλαμικού κινδύνου»

Εδώ και μερικές ημέρες πραγματικά υπάρχει συνεχή ένταση και μια «οσμή πολεμικής σύρραξης» στο αέρα,  μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας , και πολλοί αναμένουν με αγωνία ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Συνεχείς ασκήσεις , μετακινήσεις  τεράστιου αριθμού δυνάμεων, αεροσκάφη , πολεμικά πλοία,  υποβρύχια  κυρίως από ρωσικής  πλευράς είναι σε πλήρη πολεμική ετοιμότητα παντού . Αλλά ο πόλεμος δεν ξεκίνησε ακόμη.

Καταρχήν , ο  οποιοσδήποτε πόλεμος είναι καταστροφή, βία, θάνατος,  φτώχεια,  ανέχεια και πολλά άλλα . Μακάρι , αν και δεν το βλέπουμε,  να επικρατήσει γενικώς η σύνεση .

Η ουσία είναι ότι όλες οι κινήσεις τόσο από ρωσικής όσο και από τουρκικής πλευράς είναι «πόλεμος» και μάλιστα πόλεμος κινήσεων , ψυχολογικός πόλεμος, οικονομικός πόλεμος , οι οποίοι αποτελούν τα πρώιμα στάδια τα οποία οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ένοπλη χρήση μαζικής βίας.

Σκοπός των  ρωσικών ασκήσεων ήταν η προετοιμασία των  δυνάμεων  αυτών σε περίπτωση πολέμου Ρωσίας και Τουρκίας.

Οι Τούρκοι έχουν την δυνατότητα να αποστείλουν δυνάμεις εντός της Τσετσενίας  και να ξεσηκώσουν παράλληλα  τους Τατάρους στην Κριμαία.

Με «όπλο» το Ισλάμ η Άγκυρα  σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα κήρυττε  ιερό πόλεμο στην Μόσχα επιθυμώντας να ξεσηκώσει  όλους του τουρκογενείς πληθυσμούς στα νότια της Ρωσίας.

Η Τουρκία θα παίξει το "χαρτί" του Παντουρανισμού με σκοπό να πλήξει την απέραντη χώρα των Ρως.

Για αυτό πραγματοποιούνται τόσες  ασκήσεις στην περιοχή αυτή τις τελευταίες 10 ημέρες.

Σύμφωνα λοιπόν με την  ρωσική υπηρεσία Τύπου της Νότιας Ρωσίας ταξιαρχίες μηχανοκίνητου πεζικού διεξάγουν  αιφνιδιαστικά τακτικές ασκήσεις για την εξάλειψη  «παράνομων ένοπλων ομάδων», αναφέρει ο ρωσικός τύπος .

 «Μονάδες της  επίλεκτης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας SMD που σταθμεύουν στη Δημοκρατία της Τσετσενίας πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικά ασκήσεις τακτικής στην περιοχή Σερνοβόντσκ στην περιφέρεια της Σταυρούπολης , με αποστολή  την ανακάλυψη , το μπλοκάρισμα και την πλήρη εξουδετέρωση  παράνομων ένοπλων σχηματισμών  του  εχθρού,» τόνισε  η υπηρεσία Τύπου.

Με συνεχείς ρίψεις τεθωρακισμένων οχημάτων  και με την χρήση μη επανδρωμένων αεροχημάτων Orlan-10  στις θέσεις άμυνας του εχθρού, ο κίνδυνος  τελικά εξαλείφτηκε  .

Στις  ασκήσεις  συμμετείχαν μονάδες   ηλεκτρονικού  πολέμου, καθώς και επιλαρχίες αρμάτων μάχης T-72B3, καθώς και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού BTR-82A.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...