Εθνικά θέματα

Οι Αλβανοί βγάζουν ιστορικούς Χάρτες που αποδεικνύουν την ύπαρξη της Ιλλυρίας ενώ η Ελλάδα δεν υπάρχει!!

Ο Αλβανικός εθνικισμός αναβαθμίζοντας το επίπεδο της πρόκλησης του προς την χώρα μας  ,  υπεισέρχεται σε ένα άλλο πιο επικίνδυνο επίπεδο , αυτό της προσπάθειας ιστορικής τεκμηρίωσης της παρουσίας των Αλβανών στα Βαλκάνια σε σχέση με τους Έλληνες.

Σκοπός αποτελεί η δημιουργία ιστορικής βάσης για τις διεκδικήσεις 'έναντι της χώρας .

Σύμφωνα με  την μεγάλης κυκλοφορίας   αλβανική εφημερίδα των Σκοπίων  lajmpress.com, παρουσιάστηκαν χάρτες  με επεξηγήσεις μάλιστα  στα ελληνικά, οι οποίοι χρονολογούνται πριν από  16 αιώνες, στους οποίους........δεν υπάρχει  η  Ελλάδα.

λήψη

Οι χάρτες αυτοί που παρουσιάζει η εφημερίδα  δεν αναφέρουν ελληνικό  έδαφος ή  οιοδήποτε έδαφος ή χώρα με Έλληνες κατοίκους , είτε με ελληνική διοίκηση,  παρά μόνο το γεγονός ότι το σύνολο του εδάφους αποκαλείται  ως Ιλλυρία.

Στο έδαφος αυτό κατοικούσαν , λένε οι Αλβανοί  μόνο Ιλλυριοί οι αποτελούν τους απογόνους των σημερινών Αλβανών.

Αυτό που αποκαλείται «Μεγάλη Αλβανία» σήμερα, συνεχίζει το δημοσίευμα κάλυπτε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, με το  όνομα στα ελληνικά ΙΛΛΥΡΙΚΟΝ .

Σαφώς και πρόκειται για πλαστογράφηση και παραποίηση ιστορικών εγγράφων από την αλβανική Ακαδημία , η οποία βρίθει από άτομα τα οποία εργάζονται μέρα και νύκτα με σκοπό να αποδείξουν ότι η μισή ελληνική  Ήπειρος, η Καστοριά  είναι αλβανικά εδάφη  .

Αυτό πραγματοποιείται  διότι στις  συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές δεν υπάρχει  αμιγής  αλβανικός πληθυσμός,  όπως υπάρχει π.χ.  στο Πρέσεβο ( Σερβία) ή στο Τέτοβο ( ΠΓΔΜ).

Για αυτό πρέπει να «κατασκευασθεί» η διεκδίκηση των Αλβανών εθνικιστών ενδεδυμένη με τον «μανδύα « της ιστορίας στα μέτρα βέβαια των Τιράνων.

Στα  πλαίσια των κυοφορούμενων αλλαγών στα Βαλκάνια λόγω της αμερικανικής διείσδυσης,   αναμένονται « πράγματα και θαύματα», τα οποία περιλαμβάνουν ακόμη και αλλαγές  συνόρων.

Το μόνο θετικό σημείο είναι η  « αθόρυβη» παρουσία της Ρωσίας σε Σερβία , Βουλγαρία, ΠΓΔΜ, και Μαυροβούνιο , η οποία  που θα βάλει στοπ στον αμερικανοκίνητο αλβανικό εθνικισμό.

Η ελληνική Ακαδημία δεν θα όφειλε να είχε παρουσιάσει την πραγματικότητα με εκατοντάδες ιστορικές αποδείξεις για την  αρχέγονη παρουσία των Ελλήνων  στα Βαλκάνια ;

Γιατί επιτρέπουμε σε χώρες σαν την Αλβανία να μας προσβάλει με τέτοια δημοσιεύματα  και δεν «σκοτώνουμε το φίδι του αλβανικού εθνικισμού» εν τη γενέσει του ;

Η παρελκυστική πολιτική όλων των ελληνικών κυβερνήσεων  ,  του επιστημονικού και πολιτικού κόσμου θα θρέψει το τέρας του αλβανικού εθνικισμού,  και πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσουμε ένα ακόμα πρόβλημα μετά  τα Σκόπια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης