Εθνικά θέματα

Η Ελλάδα ισλαμοποιείται!

του Δαμιανού Βασιλειάδη*

Η Ελλάδα εποικίζεται! Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε το φαινόμενο όχι σύμφωνα με τα ιδεολογικά κατάλοιπα, στερεότυπα, αγκυλώσεις και ιδεοληψίες ορισμένης παρωχημένης μερίδας της αριστεράς και της ξεπουλημένης εθελόδουλης δεξιάς στην Ελλάδα, αλλά με αυτήν την αλήθεια των πραγμάτων στο βαθμό φυσικά που είμαστε σε θέση να «συλλάβουμε» την πραγματικότητα, που κρύβεται πίσω από τα φαινόμενα. Εκ προοιμίου, πριν ακόμη προχωρήσουμε στην συνοπτική ανάλυση μας, για να φέρουμε και τα σχετικά επιχειρήματα και να πείσουμε τυχόν τους έχοντες καλήν προαίρεση, ισχυριζόμαστε ότι η «ισλαμοποίηση» της Ελλάδας ή πιο σωστά ο εποικισμός της, εντάσσεται στο αποκαλούμενο Νέο Ανατολικό Ζήτημα.

Το παλιό είχε να κάνει, όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν με την εξόντωση όλου του χριστιανικού (κατά απόλυτη πλειονότητα ορθόδοξου) πληθυσμού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Βασικά με τις τρεις γνωστές γενοκτονίες: Την γενοκτονία των Αρμενίων, των Ελλήνων και των Ασσυρίων, που σαν ομόθρησκοι προς την Ρωσία, εθεωρείτο ότι τάσσονταν στο πλευρό της σε κάθε πολεμική σύγκρουση της τελευταίας με την Οθωμανική Τουρκία. Γι’ αυτό ακόμη και ο Μαρξ ήταν υπέρ της διατήρησης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τότε. Η τελευταία ως γνωστόν αποτελούσε το ανάχωμα κατά κάποιον τρόπο της Δύσης στις επεκτατικές βλέψεις της Ρωσίας ή της πρώην Σοβιετικής Ένωσης μετά , προς τις δύο κατευθύνσεις, τόσο στα Βαλκάνια όσο και στην Μέση Ανατολή.

Σήμερα την στρατηγική αυτή των ΗΠΑ (των Αγγλοσαξόνων) και των συμμάχων τους, κυρίως των Γερμανών, υπηρετεί η Τουρκία, όπως την υπηρέτησε και κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο αναλογικά. Τότε ήταν η γενοκτονία των χριστιανικών πληθυσμών που εξυπηρετούσε την Δύση εναντίον της ορθόδοξης Ρωσίας. Τα μέσα διαφέρουν. Ο στόχος όμως παραμένει. Και ο στόχος αυτός είναι ο εποικισμός της Ελλάδας με Μουσουλμάνους, ώστε να δημιουργηθεί στην πατρίδα μας προσχεδιασμένα μια ισχυρή ισλαμική μειονότητα, που θα ρυθμίζει τα πράγματα στην Ελλάδα σύμφωνα με τα συμφέροντα των Τούρκων και κατ’ επέκταση των Αμερικανών. Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι το πρόσχημα, όσο σκληρή κι αν είναι αυτή η αλήθεια. Δυστυχώς χρησιμοποιούνται για αλλότριος σκοπούς. Μην ξεχνάμε την δήλωση του Οζάλ και πρόσφατα του Ερντογάν με την αποστολή στην Ελλάδα εκατομμυρίων «μεταναστών», που όλοι τους είναι τους προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες. Η στρατηγική είναι γνωστή και την διατύπωσε με σαφήνεια ο Σουν Τζου στο περίφημο βιβλίο του, η Τέχνη του Πολέμου: «Η μεγαλύτερη τέχνη στον πόλεμο είναι να υποτάξεις τον εχθρό χωρίς μάχη». Αυτό πράττει και η Τουρκία απέναντι στην Ελλάδα με πολιορκητικό κλοιό την λαθρομετανάστευση.

Στο μεταξύ οι συνθήκες άλλαξαν, καθώς και οι πρωταγωνιστές σε έναν βαθμό, αλλά η ουσία παραμένει. Ποια είναι η ουσία: Ο αποκλεισμός της Ρωσίας, με κάθε τρόπο και μέσο από τον κίνδυνο καθόδου της στα θερμά ύδατα της Μεσογείου και στην Μέση Ανατολή.

Το πρόβλημα συνεπώς παραμένει το ίδιο: Ο έλεγχος δηλαδή των πηγών και των αγωγών του φυσικού αερίου και πετρελαίου, ως ενεργειακού στρατηγικού όπλου, και ο αποκλεισμός της Ρωσίας από οποιαδήποτε επαφή με τους ορθόδοξους χριστιανικούς πληθυσμούς στην κρίσιμη αυτή περιοχή, που θα μπορούσε να αλλάξει τους συσχετισμούς των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, για την κατοχύρωση των δικών τους συμφερόντων φυσικά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και ο παντελής αποκλεισμός της Ρωσίας από την Δυτική Ευρώπη γενικότερα. Αυτός είναι ο λόγος που καταστράφηκε η Κύπρος (ο Κάστρο της Μεσογείου), Το Ιράκ, η πρώην Γιουγκοσλαβία μετά, η Συρία τώρα και έπεται και συνέχεια για όλες τις χώρες που τυχόν διατηρούν ακόμη και συναισθηματικούς ή άλλου δεσμούς με την Ρωσία, όπως η Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι ένας νομικός της πρώην Γιουγκοσλαβίας είχε πει ότι μετά την Γιουγκοσλαβία, ως ορθόδοξης χώρας, θα έρθει και η σειρά της Ελλάδας.

Στα πλαίσια αυτά ζούμε και διακρίνουμε δύο στρατηγικές των ΗΠΑ. Πρώτον, η ουδετεροποίηση ή καταστροφή (οικονομικός στραγγαλισμός, εδαφική και πληθυσμιακή συρρίκνωση και αλλοίωση κ.λπ) και οποιασδήποτε χώρας που διάκειται ή θεωρείται ότι διάκειται ευνοϊκά προς την Ρωσία, για πολλούς και διάφορους λόγους, κυρίως πολιτιστικούς και θρησκευτικούς και δεύτερον, η σταδιακή ισλαμοποίηση αυτών των χωρών, ώστε στο μέλλον να αποφευχθεί μια δια παντός αυτός ο κίνδυνος. Στην κατηγορία αυτή ανήκε η πρώην Γιουγκοσλαβία, η οποία ως ορθόδοξη χώρα και διακείμενη ευνοϊκά προς την Ρωσία, έπρεπε να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη και η οικονομική σε πρώτη φάση ασφυξία της Ελλάδας και σε δεύτερη φάση η ισλαμοποίησή της, ώστε να μην μπορεί να αποτελεί οποιονδήποτε γεωστρατηγικό και γεωπολιτικό κίνδυνο για τις ΗΠΑ, όσο η στρατιωτική τους παρουσία στον προαναφερόμενο χώρο παραμένει ισχυρή και όσο θα είναι σε θέση να κατοχυρώσει τα συμφέροντά της, πριν δημιουργηθούν δυσμενείς συνθήκες στο μέλλον, που δεν μπορεί να ελέγξει.

Για την υλοποίηση αυτού του στόχου επιστρατεύτηκε και ο Γιώργος (Τζέφρυ) Παπανδρέου (βλ. νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια), για να μην επεκταθώ σε όλους τους Παπανδρέου και σε άλλους εθνοκάπηλους, με στόχο να δημιουργήσει από την Ελλάδα μια πολυπολιτισμική, πολυεθνική, πολυφυλετική και πολυθρησκευτική χώρα (βλ. ψήφισμα για το τζαμί στον Βοτανικό, που θα είναι η αρχή για να γεμίσει τζαμιά η Ελλάδα, νόμος περί ιθαγένειας), με ανοιχτά σύνορα. Η κατάργηση του έθνους -κράτους που επιδιώκεται από ορισμένους κύκλους της δεξιάς και της αριστεράς αποσκοπεί ουσιαστικά στην κατάργηση των συνόρων. Έτσι μπορούν ανενόχλητα να εισρέουν στην χώρα ελεύθερα λαθρομετανάστες από την Ασία και την Αφρική, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Σύμφωνα μάλιστα με μια μοντέρνα θεωρία ότι το κράτος «παράγει» έθνος και όχι το αντίθετο, δεν έχει σημασία το έθνος και συνεπώς μπορεί να έρθουν όσοι αλλοεθνείς θέλουν για να αλλάξει η σύνθεση του πληθυσμού και σταματήσει κάθε δυνατότητα ανάκτησης της εθνικής κυριαρχίας, αφού δεν θα υπάρχει πια ελληνικό έθνος, αλλά ένας πολυπολιτισμικός χυλός, ένας χώρος και όχι μια χώρα, έρμαιο της καταναλωτικής κοινωνίας του κεφαλαίου. Η ταύτιση και στήριξη τέτοιων θεωριών και πολιτικών αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως απέναντι στην πατρίδα μας.

Εμείς στην Ελλάδα ανήκουμε σαφώς στην σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ και τα περιθώρια ελιγμών είναι περιορισμένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κινηθούμε με μια έξυπνη στρατηγική στα πλαίσια του πολυπολικού κόσμου, όπως λίγο πολύ είχε κινηθεί ο Βενιζέλος, ο οποίος στην εποχή του είχε να αντιμετωπίσει ακόμη πιο δύσκολα προβλήματα. Ο εμφύλιος όμως, που αποτελεί την βασική αιτία των σημερινών δεινών, πρέπει να μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και να μας κάνει πολύ προσεκτικούς. Από την άλλη έχουμε και το πρόσφατο παράδειγμα του νεώτερου Καραμανλή, για όποιον ξέρει να το ερμηνεύει αντικειμενικά και όχι με προκαταλήψεις.

Στα πλαίσια αυτά οποιαδήποτε συνεργασία με την Ρωσία, σε θέματα ενέργειας και στρατιωτικής συνεργασίας, είναι από τα πριν καταδικασμένη σε αποτυχία, που μπορεί να έχει και γενικότερες συνέπειες, αν λάβουμε τις επεκτατικές βλέψεις των γειτόνων μας από Βορρά και Ανατολή, που μπορούν ανά πάσα στιγμή να μας δημιουργήσουν προβλήματα.

Υπάρχει λοιπόν ένα πολύ καλά μελετημένο σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας, της ενίσχυσης του ισλαμικού τόξου γύρω απ’ αυτήν και την σταδιακή ίσως ισλαμοποίηση της Ευρώπης, για να μην μπορεί ποτέ να έλθει σε προσέγγιση με την Ρωσία. Γιατί ο βασικός στόχος των ισλαμιστών είναι η Ορθοδοξία. Και γιατί όχι; Δεν γίνεται τίποτε τυχαία. Ο εμφύλιος στην Συρία εντάσσεται επίσης σ’ αυτά τα πλαίσια και το ισλαμικό κράτος που εξέθρεψε και προωθεί η Τουρκία και Αμερική υπηρετεί και αυτόν τον στόχο, ανάμεσα σε άλλους.

Σχετικά με την Ελλάδα, υπάρχει η πρόβλεψη από τα Ηνωμένα Έθνη ότι το 2060 η πλειονότητα του πληθυσμού στην Ελλάδα θα είναι μουσουλμανική. Αυτή η πρόβλεψη βέβαια έχει ανατραπεί τελείως από τα πρόσφατα γεγονότα. Σε δέκα το πολύ είκοσι χρόνια η πλειοψηφία στην Ελλάδα θα είναι ισλαμιστές. Αν υπολογίσουμε στην πρόβλεψη αυτή, που την βλέπουμε καθημερινά μάλιστα να υλοποιείται με την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών, η οποία σχεδιασμένα θα επιταθεί, την τρομερή υπογεννητικότητα των Ελλήνων, την γήρανση του πληθυσμού και την φυγή της νεολαίας και των άνεργων γενικά, που θα αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό, λόγω παντελούς αδυναμίας να βρουν εργασία στην Ελλάδα (το πρόβλημα δεν εντοπίζεται πια μόνο στην φυγή της νεολαίας) κι αν υπολογίσουμε την πλήρη ανασφάλεια και αβεβαιότητα που επικρατεί, τότε πράγματι το μέλλον της Ελλάδας είναι προκαθορισμένα αρνητικό. Όσοι μπορούν, όταν πια τα πράγματα θα φτάσουν στο απροχώρητο, είτε νέοι είτε μεσήλικες είτε γέροι, θα προσπαθήσουν μέσω της μετανάστευσης, εφόσον έχουν την δυνατότητα, να φύγουν για να γλυτώσουν από την «ανθρωποφαγία», που θα ενσκήψει στον τόπο μας Θα φτάσουμε στο σημείο, εφόσον αποκτήσουν με τον άλφα ή βήτα τρόπο ιθαγένεια και πολιτικά δικαιώματα οι λαθρομετανάστες, με τα μύρια όσα προβλήματα κουβαλούν μαζί τους, και τα άλλα τόσα που έχει η χώρα μας, λόγω της ανθρωπιστικής και γενικότερης κρίσης, η οποία είναι ηθική, πνευματική, κοινωνική και πολιτισμική πρωταρχικά, να διατρέχει τον κίνδυνο να αφανιστεί η πατρίδα μας από προσώπου γης.

Ορισμένοι αφελείς κοσμοπολίτες πολυπολιτισμικοί αριστεροδεξιοί νομίζουν ότι οι ισλαμιστές μπορούν να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία. Μάλλον το αντίθετο θα γίνει με τα χάλια της παιδείας μας, που καλλιεργεί την εχθρότητα σε κάθε τι ελληνικό, που έχει σχέση με την γλώσσα την εθνική ιστορική παράδοση, την θρησκεία, τα ήθη και έθιμα, με μια λέξη τον ελληνικό πολιτισμό.

Θα πει κάποιος. Γελοία πράγματα! Εξωπραγματικά! Θα θυμίσω μονάχα ότι θεωρούσαμε γελοία (όσοι βέβαια την θεωρούσαν γελοία) την περίπτωση των Σκοπίων. Ο Μητσοτάκης είχε πει μάλιστα ότι σε δέκα χρόνια οι Έλληνες θα το ξεχάσουν. Τελικά αποδειχτήκαμε εμείς γελοίοι!!!

Το σχέδιο των Αμερικανών είναι να ακυρώσουν επιτέλους οποιαδήποτε δυνατότητα της Ελλάδας να έχει σχέση με την ομόδοξη Ρωσία. Η γενοκτονία του χριστιανικού πληθυσμού κατά την διάρκεια του Ανατολικού Ζητήματος δεν επαρκεί. Στα πλαίσια του Νέου Ανατολικού Ζητήματος επιδιώκεται η ισλαμοποίηση της Ελλάδας σε πρώτη φάση και σε δεύτερη της Ευρώπης, ώστε να μην χρειάζονται οι ΗΠΑ την χρησιμοποίηση στρατιωτικών, διπλωματικών και άλλων μέσων για την απομόνωση της Ρωσίας, που ήταν και είναι ο βασικός στρατηγικός στόχος τους, μιας και δεν είναι σε θέση να την καταστρέψουν. Εάν η Ελλάδα κυρίως και ίσως στην συνέχεια και η Ευρώπη έχουν μια ισλαμική πολιτική δύναμη, ή κυρίαρχη, λόγω θρησκείας, ασφαλώς δεν θα θέλει επ’ ουδενί να έχει σχέση με τους ορθόδοξους Ρώσους, τους απίστους και με την Ρωσία, μια χώρα ορθόδοξη.

Το σχέδιο αυτό μπορούν να το υλοποιήσουν άραγε με την συνειδητή ή ασυνείδητη σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της πολυπολιτισμικής του κοσμοθεωρίας, που ταυτίζεται με την νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποιημένη νεοταξική πολιτική των Αμερικανών; Από διαφορετική αφετηρία, αλλά με την ίδια στρατηγική πετυχαίνει η Νέα Τάξη, την ανωτέρω στρατηγική. Η λανθασμένη, παρωχημένη παγκοσμιοποιημένη, νεοταξική «διεθνιστική» αλληλεγγύη» των πολυπολιτισμικών πολιτικών δυνάμεων στην πατρίδα μας με τους Μουσουλμάνους εποίκους, που εισρέουν κατά δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες και αύριο κατά εκατομμύρια στην χώρα μας, συναντάται με την στρατηγική των ΗΠΑ, που πετυχαίνουν τους στόχους τους, χωρίς να χρειάζεται την δική τους πολυδάπανη ίσως παρέμβαση, στρατιωτική, οικονομική ή άλλη.

Θέλει η Αριστερά στην Ελλάδα να παίξει αυτόν τον ρόλο για την εξυπηρέτηση των γεωστρατηγικών και γεωπολιτικών συμφερόντων των Τούρκων και των Αμερικανών, που τους ενισχύουν σ’ αυτήν την πολιτική του εποικισμού;

Ταυτίζεται η Αριστερά απόλυτα με την πολιτική του Τζέφρυ Παπανδρέου και συνεπώς με την πολιτική των Αμερικανών στην Ελλάδα, που θέλουν τον αφανισμό του ως έθνος, ώστε να μην προβάλει αντίσταση; Θεωρεί η Αριστερά ότι

Ταυτίζονται οι πατριωτικές δυνάμεις με αυτήν την στρατηγική των Αμερικανών;

Ως πρόθεση ασφαλώς όχι. Πάντως ένα είναι γεγονός ότι οι Τούρκοι σήμερα για άλλη μια φορά παίζουν τον ρόλο των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Δύσης για αποδυνάμωση της Ελλάδας, εδαφικά, και εθνολογικά, ώστε να μην έχουν στον μέλλον, όπως έγινε με την πρώην Γιουγκοσλαβία, να προσεγγίσουν έστω και δυνητικά την ορθόδοξη Ρωσία. Με αυτήν την έννοια και οι πόλεμοι να σταματήσουν στην Συρία, ο στρατηγικός αυτός στόχος της Τουρκίας και των «άσπονδων φίλων και συμμάχων μας» θα συνεχιστεί. Όσοι πιστεύουν ότι η λαθρομετανάστευση προς την Ελλάδα, που μας ενδιαφέρει, θα σταματήσει με ειρηνική λύση στην Συρία, είναι εκτός πραγματικότητας, γιατί δεν μπορεί να συλλάβει τα γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά συμφέροντα που υπηρετούνται μέσω της λαθρομετανάστευσης στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, γιατί απλούστατα η λαθρομετανάστευση έχει να κάνει με την παγκοσμιοποιημένη αγορά και όχι μόνο με τους πολέμους. Με αυτήν την έννοια και οι πόλεμοι να σταματήσουν η λαθρομετανάστευση ως στρατηγικό όπλο, ανάμεσα στα άλλα, της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ και των συμμάχων της, δεν θα σταματήσει.

Αλλά αυτό είναι θέμα μιας γενικότερης ανάλυσης, που πρέπει να μας απασχολήσει, γιατί έχει καίρια σημασία για την ύπαρξη και επιβίωση της πατρίδας μας.

* Εκπαιδευτικός, συγγραφέας

elkeda.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...