Αρχείο

«Τελεσίγραφο» δέχθηκε η Α. Μέρκελ από τον Πρωθυπουργό της Βαυαρίας για τους χιλιάδες μετανάστες. «Πέφτει» η Καγκελάριος;

Μέγα ζήτημα έχει δημιουργηθεί στην Γερμανία από τις ανεξέλεγκτες ροές των μουσουλμάνων  μεταναστών , οι οποίοι «συσσωρεύονται» στο πλούσιο κρατίδιο της Βαυαρίας , περιοχή στην οποία  "ανθίζει" η γερμανική ακροδεξιά.

Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Horst Seehofer σε επιστολή του προς την ομοσπονδιακή   καγκελάριο ζήτησε να μειωθεί αμέσως η ροή των μεταναστών προς τη Γερμανία. Ο ίδιος μάλιστα απαιτεί από την Μέρκελ να απαντήσει στην επιστολή του μέχρι την Παρασκευή, σύμφωνα με ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων.

Ο σύμμαχος του κυβερνώντος συνασπισμού,  πρωθυπουργός και  αρχηγός της βαυαρικής Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU), Horst Seehofer, απέστειλε στην Μέρκελ στην ουσία ένα «τελεσίγραφο»,  απειλώντας ακόμα και παραπομπή  στο δικαστήριο εάν η ροή των  χιλιάδων μουσουλμάνων μεταναστών δεν  σταματήσει.

Προφανώς  αυτές  τις «απειλές» η Γερμανίδα Καγκελάριος  τις έκανε « πακέτο» και μας τις έστειλε  στην Ελλάδα , απειλώντας και εκβιάζοντας να δεχθούμε παράλογα αιτήματα.  Η ουσία είναι ότι υπάρχει πρόβλημα στον γερμανικό κυβερνητικό συνασπισμό, το οποίο προσπαθούν να το «φορτώσουν» τώρα στην Ελλάδα.

Σε ένα έγγραφο που απέστειλε προς την Μέρκελ με φαξ στο πρωθυπουργικό της γραφείο την Τρίτη, ο  Seehofer « απαίτησε» να ανοίξουν τα  αυστριακά σύνορα , από τα οποία θα μπορούσε να επιταχυνθεί η απέλαση των μεταναστών που δεν πληρούν τις απαιτήσεις του γερμανικού πολιτικού ασύλου.

Σύμφωνα με το Γραφείο του πρωθυπουργού της Βαυαρίας, η Μέρκελ πρέπει να απαντήσει στην επιστολή μέχρι την Παρασκευή, και η απάντηση της  θα πρέπει να δημοσιευθεί σε όλα τα ΜΜΕ.

Από την άποψη του Thomas Oppermann,  ηγέτη της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD), η «απειλητική επιστολή» προς την Ομοσπονδιακή Καγκελάριο  μεταφράζεται  στην πραγματικότητα,  σε πιθανή διάσπαση στο εσωτερικό του κυβερνητικού  συνασπισμού.

Ο   Seehofer με το  τελεσίγραφο αυτό στην Α.  Μέρκελ, υποσχέθηκε  να απευθυνθεί προς το γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο, εάν, εντός δύο εβδομάδων δεν δοθεί εντολή κλεισίματος των γερμανικών συνόρων .

Την Δευτέρα, ο ίδιος αξιωματούχος είπε ότι ήταν πρόθυμος να πάρει οποιαδήποτε πολιτικά και νομικά μέτρα για να αλλάξει  την τρέχουσα πολιτική της κυβέρνησης.

Όπως λοιπόν γίνεται κατανοητό , το «μάρμαρο» της ενδογερμανικής  πολιτικής κόντρας θα το «πληρώσει» η Ελλάδα , η οποία εν μέσω οικονομικής κρίσης και μεταναστευτικού ζητήματος , «θα εκβιαστεί» ακόμα πιο πολύ  για να ικανοποιήσει τις «ορέξεις» των Γερμανών.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δεχθούμε καμία «αλλοίωση» του ελληνικού πληθυσμού από κανέναν,  και εάν  μας εκβιάσουν ακόμα πιο πολύ,  τότε το καλύτερο είναι να « απασφαλίσουμε την περόνη» και το κρίμα στο λαιμό  τους,   και για την ΕΕ και την Ευρωζώνη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...