Κόσμος

Τα Τζαμιά έχουν μετατραπεί σε αποθήκες πυρομαχικών για τους ισλαμιστές του ISIS στο Κοσσυφοπέδιο

Η αστυνομία του Κοσσυφοπέδιου  ανακάλυψε  εκρηκτικά ΤΝΤ μέσα σε ιδιαίτερο χώρο σε Τζαμί, για τα οποία ο αλβανικός τύπος αναφέρει ότι δεν θα μπορούσαν να εκραγούν διότι δεν βρέθηκε πυροκροτητής. !!

Αστεία και γελοία πράγματα για να δικαιολογηθούν άνομες πράξεις και πιθανότατα σχέδια που θα «αναποδογυρίσουν» ολόκληρη την Ευρώπη.

Την είδηση αυτή δημοσιοποίησε  η εφημερίδα gazetablic.com  με πηγές της εντός της Αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου .

Στο Τζαμί της Ντρένας,   βρέθηκαν 2.2 κιλά ΤΝΤ, χωρίς όμως να βρεθεί πυροκροτητής, λες και είναι δύσκολο να βρεθεί όχι ένας αλλά όσοι θέλουν αυτοί που τα είχαν αποθηκευμένα .  Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση, για ανακαλυφθούν όλες οι πτυχές αυτού συμβάντος , οι προεκτάσεις του οποίου πολύ πιθανόν να οδηγούν στον ISIS.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανακαλύφθηκαν  εκρηκτικά στο Τζαμί της Ντρένας, τα οποία  προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.

Οι  ειδικοί εμπειρογνώμονες προειδοποιούν   ότι το περιστατικό αυτό αποτελεί  ένα σαφέστατο «μήνυμα» για ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση, σε Βαλκάνια και ενδεχομένως στην Ευρώπη.

Το Κοσσυφοπέδιο είναι μια από τις «χώρες» με το μεγαλύτερο αριθμό των πολιτών που συμμετέχουν στις τάξεις του Ισλαμικού στρατού (ISIS) μας, τονίζει η ίδια εφημερίδα .

Υπενθυμίζουμε την σύλληψη αριθμού  Ιμάμηδων πριν κάποιους μήνες στο Κοσσυφοπέδιο , οι οποίοι είχαν άμεση σχέση με το ακραίο Ισλάμ και τους τζιχαντιστές στην Συρία. Τα άτομα αυτά στρατολογούσαν νέους Κοσοβάρους για το πόλεμο στην Συρία .

Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο (Σοκ στο Κόσοβο, 3 τζιχαντιστές, συνελήφθησαν ενώ επιχειρούσαν να «κτυπήσουν» βάση της KFOR!), είχαμε αναφέρει την περίπτωση κατά την οποία η  αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου, συνέλαβε τρεις τζιχαντιστές, οι οποίοι είχαν προγραμματίσει επίθεση σε στρατιωτική βάση της KFOR στην Πρίστινα. Σκοπός των επιτιθεμένων θα ήταν  η «υφαρπαγή» πολεμικού υλικού ανεκτίμητης αξίας, όπως βαρέα πολυβόλα , αντιαρματικά, ρουκέτες κά.

Τα σχέδια πλέον άλλαξαν . Στόχος είναι τα Βαλκάνια και οι Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Για αυτό και στα Τζαμιά τους οι Αλβανοί τζιχαντιστές «στοκάρουν» πολεμοφόδια για τον νέο πόλεμο που ετοιμάζει  και διακηρύττει ο ISIS σύμφωνα με όλες τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες.

Σε Βοσνία , Κοσσυφοπέδιο, Αλβανία , ΠΓΔΜ, Μαυροβούνιο, Νότια Σερβία έχει δημιουργηθεί το  αποκαλούμενο « ισλαμικό express του μεσονυκτίου» που απειλεί ολόκληρη  την Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...