Αρχείο

ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ»....

Συνέχεια προηγούμενου άρθρου μου με τίτλο : "Δόθηκε το «σήμα» για τον «πόλεμο» στην Εκκλησία, από τα τσιράκια του συστήματος!

Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, διότι πολλές ηλιθιότητες άκουσα τις τελευταίες μέρες στα ΜΜΕ και σε πρωινές εκπομπές από ανόητους δημοσιογράφους (που δεν θα κατονομάσω), με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων και των όποιων σεξουαλικών προεκτάσεων και παρεκτροπών υπάρχουν... μάθετε επιτέλους ότι ΩΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΆΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΌ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ Ή ΠΑΡΕΚΛΙΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ, ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΑΞΗ Ή ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΥΘΜΌ, ΒΛΆΒΗ Ή ΑΝΑΤΑΡΑΧΉ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΤΥΧΑΙΑ Ή ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ. Η ανωμαλία μπορεί να είναι πάσης φύσεως και αγγίζει κάθε έκφανση της ζωής, ανθρώπινης, φυτικής, ζωικής. Υπάρχουν σωματικές ανωμαλίες που είναι άμεσα εμφανείς , υπάρχουν ψυχικές ανωμαλίες, γονιδιακές και χρωμοσωμικές, που μπορεί να έχουν αντίκτυπο στο φαινότυπο του ατόμου και μπορεί να προκαλούν και ασθενειες!!!Τι θέλετε δηλαδή, να τις ορίσουμε ως φυσιολογικές ήήή να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε το άτομο που τις φέρει;;; Ακόμη και το πως αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας, μπορεί να παρεκτραπεί του φυσιολογικού/ορθού, ο τρόπος που σκεπτόμαστε και πράτουμε, ακόμη και το πως επεξεργαζόμαστε και κωδικοποιούμε τα ερεθίσματα που μας δίνονται, όποιας φύσης και αν είναι αυτά...χαρακτηρίζονται είτε από ορθοτητα είτε από ανωμαλία!

Ανόητοι δημοσιογράφοι μιλήσατε για σαδομαζοχιστές, για ομοφυλοφίλους και κτηνοβάτες και τους διακρίνατε μαλιστα από τους παιδόφιλους, διότι λέει αυτοί έχουν να κάνουν με ανήλικα παιδιά και δεν είναι σωστό! Και λέτε: «είναι δικαίωμά τους να κάνουν ότι θέλουν στο κρεββάτι τους και στον ιδιωτικό τους χώρο!ΝΑΙ! είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει, να αμαρτήσει, να σκοτωθεί, να πορνεύσει, να μοιχεύσει και δεν είμαι αξια εγώ να κρίνω κανέναν , άλλωστε ο Θεός πρώτος μας έδωσε την ελευθερία μας. ΟΜΩΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΘΟ - ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ!!! ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΖΗΤΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΈΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ, ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.

Η ανωμαλία φυσικά μπορεί να υπάρξει και μεταξύ ανδρογύνων! Δεν κάνει εξαιρέσεις! Αν ξέρατε πόσες γυναίκες και άνδρες έχουν φθάσει στο νοσοκομείο που εργάζομαι με μώλωπες στο σώμα τους ή με αλλου είδους αντικείμενα πανω τους, κοψίματα και εκδορές από «ερωτικές παρεκτροπές» και ανωμαλίες! (Και πόσοι άλλοι υπάρχουν που διαμένουν σε πιο κλειστες κοινωνίες και ντρέπονται να πανε στο νοσοκομείο, λόγω κοινωνικής κατακραυγής!!!...είναι και αυτό μια μορφή ενσυναίσθησης της βλακείας που έκαναν). Αυτό το σώμα, που είναι ο ναός της ψυχής μας, το έχουμε καταντήσει σκουπίδι και κουφάρι σκουληκιού! ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;; Και δεν σας φθάνει που το καταστρέφετε, θέλετε να αλλοιώσετε και άλλους ανθρώπους, να αμαρτήσουν και άλλες ψυχές μαζί σας, να πονέσει ο κόσμος όλος! Στο τέλος, «κύριοι» δημοσιογράφοι και πολιτικοί θα υπογράψετε σύμφωνο συμβίωσης ΠΑΡΤΟΥΖΟΑΡΕΣΚΟΝΤΩΝ, αλλά τότε μπορεί να αντιδράσουν οι νομικοί, γιατί θα τους φορτωθεί δουλειά με πολλά άτομα και θα μπλέξουν! Ειρωνεύομαι εε;;; Δεν μου εχετε αφήσει χωρο για τιποτα άλλο, παρά, αν και επιστήμονας, να χρησιμοποιήσω το «ποδοσφαιρικό μου λεξιλόγιο» για να συνεννοούμεθα!!!!

Μην ξεχνάτε από τη μια πλευρά,ότι η αμαρτία έχει διαβαθμίσεις (στη συχνότητα, την ένταση κλπ) και από την άλλη, η συνείδηση πορώνεται και συνηθίζει και παύει ο άνθρωπος να ακούει τη φωνή της...ώσπου παύει και αυτή να μας φωνάζει! ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΟΣΟΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ .... ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΡΩΜΕΝΗ, ΣΙΩΠΗΛΗ...ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ! ΠΑΣΧΕΤΕ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΦΘΑΝΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!

Αναμενω σχολια σας... μου οξύνετε τη σκεψη και το μυαλό με τα όσα γράφετε, ειδικά όσοι έχετε αντίθετη άποψη, αλλά και όσοι συμφωνείτε με τα οσα υποθηκαν παντα έχετε κατι καλύτερο από μενα να πείτε...ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΟ! ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ... ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

....ΑΛΗΘΕΙΑ,,, ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ;;;;ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ!...((( ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ - ΦΥΣΙΚΆ-ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ "ΦΤΙΑΧΝΩ" ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ)))! Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΑΜΑΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΑΝΩΜΑΛΗ... ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ

Μία αναγνώστρια...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ