Αρχείο

Οι ψυχωτικοί δολοφόνοι, εκτελεστές του ISIS και η αντιμετώπιση τους από την Ευρώπη

Όλες οι αναφορές, για την εμφάνιση των δολοφόνων εκτελεστών του ISIS , στην Ευρώπη αλλά και στην Συρία , κάνουν λόγο για άτομα «ψυχρά» τα οποία πυροβολούν σαν ρομπότ.    

Αμερικανοί αξιωματούχοι αναφέρουν ότι ο ISIS προμηθεύει τους μαχητές του με αμφεταμίνες με την ονομασία «Captagon», η οποία τους δημιουργεί τερατώδεις παραισθήσεις, αναφέρει αμερικανικό δημοσίευμα.

Οι αμφεταμίνες δημιουργούς αντάρτες/τέρατα που πολεμούν για μέρες χωρίς ύπνο, και ενσταλάζει μέσα τους την ηλίθια αίσθηση του αήττητου.

Ένας πρώην αντάρτης του ISIS δήλωσε στο CNN ότι αυτά τα χάπια έχουν επιπτώσεις  και  « σου δημιουργούν την αίσθηση της πλήρους αδιαφορίας για την ζωή σου στον πόλεμο».

Αλλά εκτός από ισχυρές παρενέργειες τα χαπάκια «Captagon», περιλαμβάνουν τόσο ακουστικές όσο και οπτικές ψευδαισθήσεις, αναφέρουν  επιστημονικές μελέτες. Οι μελέτες αυτές  δείχνουν ότι η μακροχρόνια χρήση αμφεταμινών μπορεί να προκαλέσει βλάβη σε περιοχές του εγκεφάλου που οδηγούν σε πιο ψυχωτική συμπεριφορά.

Ως αποτέλεσμα, το χαπάκι Captagon μπορεί να δημιουργήσει μια στρατιά από «Όρκ» που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου, ψύχωση , και θεωρούν τον εαυτό τους ατρόμητο μαχητή .

Μετά τις επιθέσεις ISIS στο Παρίσι τον περασμένο μήνα, η γαλλική αστυνομία εισέβαλε σε ένα προάστιο και βρήκε τις βελόνες που χρησιμοποιήθηκαν από τους τρομοκράτες  για να λάβουν την αμφεταμίνη Captagon.

Η αμφεταμίνη  προφανώς τους επιτρέπει να κρατήσουν  την ηρεμία που απαιτείται  για να διαπράξουν τα στυγερά εγκλήματα τους.

Αναφορές από Κούρδους πολίτες που δραπέτευσαν από τον  ISIS στην συριακή πόλη της Kobane,  χαρακτήρισαν του Ισλαμιστές ως «τρελούς ναρκομανείς» .

«Είναι βρώμικοι , με μεγάλα  γένια και μακριά μαύρα νύχια. Έχουν πολλά χάπια μαζί τους τα οποία συνεχίζουν να παίρνουν . Φαίνεται ότι θα  γίνουν ακόμα πιο τρελοί  αν μη τι άλλο», δηλώνει  ένας Κούρδος .

Τα τελευταία χρόνια, το φάρμακο αυτό έχει γίνει το  πιο δημοφιλές σε ολόκληρη τον Μέση Ανατολή, εμφανίζοντας  εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα στο εσωτερικό της Συρίας και του Ιράκ .

Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι ο ISIS προωθεί την διακίνηση της αμφεταμίνης λαμβάνοντας χρηματοδότηση για τις ανάγκες του .

Το Captagon αναπτύχθηκε αρχικά τη δεκαετία του 1960 ως ένα φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε  για την θεραπεία διαταραχών υπερκινητικότητας, αλλά αργότερα απαγορεύθηκε διότι προκαλούσε σοβαρές παραισθήσεις και είναι εξαιρετικά εθιστικό.

Είναι πολύ φθηνότερο και ευκολότερο να δημιουργηθούν αμφεταμίνες σε εργαστήρια , προχωρώντας σε  μαζική παραγωγή π.χ. στο Λίβανο . Αυτό θα  επιτρέψει στον ISIS να το διανέμει  ευρέως στους δολοφόνους μαχητές του , αλλά και να αποκομίσει  ένα υψηλό κέρδος από την εμπορία του . Το φάρμακο αυτό πωλείται  για περίπου  20 δολάρια  το χάπι στην Σαουδική Αραβία.

Με την  πάροδο του χρόνου, η κατάχρηση αμφεταμινών οδηγεί σε ψύχωση, μια νοητική και συναισθηματική διαταραχή τόσο σοβαρή ώστε κανείς αποσπάται μόνιμα από την πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα πιο τρομακτικό από τις  παραισθήσεις των  ψυχωτικών δολοφόνων και βιαστών του ισλαμικού κράτους  που πιστεύουν ότι είναι σε μια ιερή αποστολή από τον Αλλάχ.

Το Captagon τους έχει μετατρέψει σε υπάκουους στρατιώτες που έχουν προγραμματιστεί με ακρίβεια να διεξάγουν τζιχάντ με  την σφαγή αθώων πολιτών.

Ο καθορισμός της καταπολέμησης του  ISIS με πιο αποτελεσματικό τρόπο απαιτεί την κατανόηση της νοοτροπίας των τρομοκρατών.

Από τις εκθέσεις των μυστικών υπηρεσιών της δύσης είναι λεπτομερώς διαδεδομένη η χρήση του Captagon από τα μέλη  του ISIS.

Έτσι πρέπει να κατανοήσουμε  ότι είμαστε σε πόλεμο με ναρκομανείς παρανοϊκούς  τζιχαντιστές που γίνονται όλο και πιο ψυχωτικοί , με την πάροδο του χρόνου.

Ο ISIS δημιουργεί μια στρατιά από απρόβλεπτους  σε κάθε πιθανή ανθρώπινη συμπεριφορά εκτελεστές, οι οποίοι  προοδευτικά ασχολούνται  όλο και λιγότερο με τις ηθικές συνέπειες των πράξεών τους.

Δεν μπορούν να εξορθολογήσουμε τον εχθρό, και δεν πρέπει να περιμένουμε κάποιο είδος εμπάθειας από αυτούς. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει χώρος για διαπραγμάτευση. Ίσως η μόνη λύση είναι η ολοκληρωτική  εξολόθρευση τους με  επιθετικά ισχυρή  στρατιωτική δύναμη  χωρίς διάλογο ή διπλωματία.

Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο  («Δαιμονισμένοι» ισλαμιστές φωνάζοντας «Allahu Akbar» επιτέθηκαν σε Ιταλούς στρατιώτες που περιπολούσαν στη Ρώμη !) , αναφέραμε ότι  στην Ιταλία πριν κάποιες ημέρες δύο μόνο από αυτούς επιτέθηκαν κατά   Ιταλών πάνοπλων στρατιωτών, για να τους πάρουν τα όπλα έξω από το μεγαλύτερο ναό της Ρώμης.

Ενώ    συνελήφθησαν, αυτοί συνέχιζαν να βρίζουν  τους αστυνομικούς με μανιώδη τρόπο.

Κανένας , ακόμη και φανατικός δεν θα έκανε μια τέτοια βλακώδη κίνηση απέναντι σε οπλισμένους στρατιώτες , μόνο κάποιος  υπό την σαφή επήρεια των  ναρκωτικών.

Αυτή η ανθρώπινη πανούκλα που λέγεται ISIS , έχει απλωθεί παντού. Η Ευρώπη και οι κοινωνίες των πολιτών κινδυνεύουν από δολοφόνους /Όρκ  του ISIS , οι οποίοι μαστουρωμένοι θα σκοτώνουν χωρίς να καταλαβαίνουν.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας στην ΕΕ, και την χώρα μας πρέπει να γνωρίσουν το « εχθρό» και το πώς πρέπει να τον αντιμετωπίσουν το ταχύτερο δυνατό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...