Αρχείο

Οι Τζιχαντιστές σχεδιάζουν το 2016 μια παγκόσμια μαζική σφαγή πριν την «τελική μάχη» με δύση και Ρωσία

Πληροφορίες των αμερικανικών και ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας αναφέρουν ότι οι τζιχαντιστές του ISIS ,  σχεδιάζουν μία μεγάλη μαζική τρομοκρατική ενέργεια πριν την  τελική μάχη το 2016.

Η τρομοκρατική ομάδα,  η  οποία στην Συρία μετράει καθημερινά εκατοντάδες  θύματα από τα χιλιάδες μέλη της  λόγω των ανηλεών ρωσικών βομβαρδισμών ,  τώρα ετοιμάζεται να αντιδράσει και μάλιστα βιαίως  .

Οι πληροφορίες από την CIA και την FSB  αναφέρουν ότι ,  εκατοντάδες  κρυφοί πυρήνες της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης αναμένουν εντολή να ενεργοποιηθούν σε «δεκάδες χώρες», αναφέρει δυτικό δημοσίευμα .

Σκοπός τους θα είναι η πλήρη αποσταθεροποίηση των  δυτικών  κυβερνήσεων , στις οποίες θέλουν να προκαλέσουν ανείπωτο χάος , ειδικά στην Ευρώπη.

Η ιστοσελίδα Alalam.ir αναφέρεται  ότι , το 2016,  θα δούμε μια τεράστια αύξηση τόσο του αριθμού όσο και της κλίμακας των  τρομοκρατικών επιθέσεων, σύμφωνα με τον Δρ Theodore  Karasik, αναλυτή επί θεμάτων περιφερειακών γεωπολιτικών υποθέσεων, ο οποίος  έχει μελετήσει εκτενώς την  συμπεριφορά του ISIS.

Ο ίδιος προειδοποίησε ότι σύμφωνα με τα ΜΜΕ του ISIS, εκφράζεται καθημερινά ο   χλευασμός της δύσης , η οποία αποτελεί πάντα τον εχθρό της οργάνωσης,  και ανακοινώνεται  η πρόκληση  εκατόμβης θυμάτων σε όλον τον κόσμο , πριν την τελική μάχη .

Σε άρθρο προ μηνών από το pentapostagma.gr, με τίτλο: Επιστολή Σερβοβόσνιων στον ΟΗΕ για την ισλαμική απειλή που αντιμετωπίζει η Βοσνία, είχαμε αναφέρει ότι η Βοσνία έχει μετατραπεί σε  άντρο της  ισλαμικής τρομοκρατίας,  εδώ και πολλά χρόνια , κάτι το οποίο έχει επίπτωση σε όλα τα Βαλκάνια και την Ευρώπη.

Η  Βοσνία αποτέλεσε για πολλά χρόνια το «φυτώριο» που ανδρώθηκε αυτή η νέα γενιά ισλαμιστών, και τώρα απαιτείται πολύς κόπος για να « διορθωθεί η κατάσταση».

Άλλωστε οι Ουαχαμπιστές ζουν και βασιλεύουν εκεί από το 1995. Αυτοί προφανώς στρώνουν το δρόμο και στους Τζιχαντιστές , στην είσοδο τους στην Ευρώπη.

Μια ενδεχόμενη αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων από τους ισλαμιστές σε συνεργασία με τον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό, την  εξέγερση  των Τατάρων στην Κριμαία και  των Τσετσένων  στον Καύκασο θα ενεργοποιούσε   «τεράστιες δυνάμεις», οι οποίες θα έφερναν τον όλεθρο και την καταστροφή σε όλο το πλανήτη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ