Αρχείο

Νέα Τάξη Πραγμάτων: Ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν γιαλαντζί εξωγήινους

Για να υπάρξει παγκόσμια κυβέρνηση η «απειλή» πρέπει να είναι απ’ έξω

Νέα Τάξη Πραγμάτων! Αδίστακτη προκειμένου να πετύχει τα σχέδια της. Η Παγκόσμια Κυβέρνηση (Παγκόσμια Δικτατορία) που ετοιμάζουν για να έχουν την απόλυτη κυριαρχία στους λαούς της Γης είναι κοντά στο να γίνει πραγματικότητα. Ήδη το ISIS παίζει καλά το ρόλο του. Τα μέλη της λέσχης Κίσινγκερ ζητούν τη δημιουργία ενός Παγκόσμιου Στρατού, ο οποίος θα πολεμήσει τους απανταχού τρομοκράτες. Και μετά τι; Μετά τι νίκη μας πως θα τους ενώσουμε όλους; Χριστιανούς, Μουσουλμάνους, Ινδουιστές, Βουδιστές ακόμα και τους άθεους στο να πορευτούν μαζί μας; Εδώ έρχονται στο παιχνίδι οι εξωγήινοι.

Οι εξωγήινοι, φίλοι αναγνώστες το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν. Μάλιστα απαντάτε και μαθηματικά η ύπαρξη νοήμον ζωής σε άλλους γαλαξίες και πλανήτες με την γνωστή εξίσωση Drake:

N=R*fp*ne*fl*fi*fc*L

Οι παράμετροι που έλαβε υπόψη του o Drake, ήταν ο μέσος ρυθμός δημιουργίας αστέρων στο Γαλαξία, το κλάσμα αυτών των άστρων που έχουν πλανήτες οι οποίοι μπορούν να συντηρήσουν ζωή και όντως αναπτύσσουν νοήμονα ζωή, και τέλος αναπτύσσουν πολιτισμό και αποκτούν τεχνολογία ικανή ώστε να γνωστοποιήσουν την ύπαρξή τους. Επίσης συνυπολόγισε και τ η χρονική διάρκεια που οι πολιτισμοί αυτοί συνεχίζουν να υπάρχουν συντηρώντας τη τεχνολογία τους.

Σύμφωνα με τον Drake και τους συνεργάτες του, η καλύτερη εκτίμηση που μπορούσαν να κάνουν την εποχή εκείνη, υποδείκνυε τουλάχιστον 1000 νοήμονες πολιτισμούς στο Γαλαξία μας.

N = Ο αριθμός εξωγήινων πολιτισμών στον » Milky Way Galaxy » του οποίου οι ηλεκτρομαγνητικές εκπομπες είναι ανιχνεύσιμες.
R* =Το ποσοστό σχηματισμού αστεριών κατάλληλων για την ανάπτυξη ευφυούς ζωής.
fp = Το ποσοστό των αστεριών με πλανητικό σύστημα.
ne = Ο αριθμός πλανητών, ανά ηλιακό σύστημα, με περιβάλλον κατάλληλο για ανάπτυηξη ζωής.
fl = Το ποσοστό των κατάλληλων πλανητών στους οποίους όντως η ζωή εμφανίζεται.
fi = Το ποσοστό των πλανητών στους οποίους προκύπτει η ευφυής ζωή.
fc = Το ποσοστό των πολιτισμών που αναπτύσσουν μια τεχνολογία ικανή να απελευθερώνει ανιχνεύσιμα σημάδια της ύπαρξής τους στο διάστημα.
L = Το χρονικό διάστημα για το οποίο τέτοιοι πολιτισμοί απελευθερώνουν ανιχνεύσιμα σήματα στο διάστημα.

Αλλά και την πιο μετέπειτα εξίσωση Seager, που εστιάζει στην παρουσία εξωγήινης ζωής γενικότερα.

Για να μην τα πολυλογούμε υπάρχουν και μένει μόνο να τους βρούμε. Αν δεν τους έχουμε ήδη βρει, γιατί οι μαρτυρίες και θεάσεις εξωγήινων ιπτάμενων δίσκων είναι πολλές.

Αφού υπάρχουν, αφού όπως ακούμε μας επισκέπτονται, υπάρχει κόσμος που ερευνά, γιατί να μην τους χρησιμοποιήσουμε για τα δικά μας συμφέροντα; Αυτό θα γίνει φίλε αναγνώστη και μάλιστα σύντομα θα δούμε «εξωγηινογήινους».
Η Χίλαρι Κλίντον πρόσφατα προέβη σε μια δήλωση, (σοβαρή / αστεία το αφήνω στη κρίση σας) πως αν εκλεγεί θα μοιραστεί με τον κόσμο όλα τα μυστικά που κρύβουν καλά τα αρχεία για την Περιοχή 51 και θα δώσει απαντήσεις για το αν υπάρχει μορφή εξωγήινης ζωής. Αν το κάνει ίσως μας πει πως είναι επικίνδυνοι. ‘Η μπορεί να μην το κάνει καθόλου και αργότερα, όταν η «απειλή» θα είναι εμφανή να βγει και να δηλώσει πως δεν το αποκάλυψα για να μην τρομάξω τον κόσμο.

Ο διάσημος αστροφυσικός Στίβεν Χώκινγκ ήδη χωρίς αποδείξεις μιλάει για εχθρικούς εξωγήινους: «Αν μας επισκεφτούν οι εξωγήινοι, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι σε μεγάλο βαθμό όπως όταν ο Κολόμβος έφτασε στην Αμερική, πράγμα που δεν βγήκε σε καλό στους γηγενείς Αμερικανούς» και προσθέτει «Τόσο προηγμένοι εξωγήινοι θα γίνονταν πιθανότατα νομάδες που ψάχνουν να κατακτήσουν και να εποικήσουν όποιον πλανήτη μπορούν να φτάσουν».

Τη Νέα Τάξη Πραγμάτων την εξυπηρετεί η ύπαρξη των εξωγήινων γιατί την κατάλληλη στιγμή, όταν ο «παγκόσμιος στρατός» θα έχει νικήσει τη τρομοκρατία, όταν θα πρέπει να ενώσουμε όλα τα δόγματα σε ένα, ο μόνος τρόπος είναι η «απειλή» να είναι απ’ έξω. Θα κάνουν την εμφάνισή του σε μερικές μεγάλες πόλεις ιπτάμενοι δίσκοι γήινης κατασκευής (ήδη ετοιμάζονται όπως με πληροφόρησαν). Ήρθαν από μακρινούς γαλαξίες θα ακούσουμε και όταν μας επιτεθούν, όλοι πρόθυμα θα παραδώσουμε την εξουσία σε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση (Παγκόσμια Δικτατορία) που θα διοικεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων για να αμυνθεί και να διασφαλίσει τη σωτηρία του πλανήτη.

«Ή θα είστε Έλεύθεροι ή θα είστε Ήσυχοι» λέει ο Θουκυδίδης και αυτά σας τα αποκαλύπτω όχι για να σας φοβίσω αλλά για να πω μια αλήθεια όλα αυτά που σας θέλει να είστε ήσυχοι και καλά παιδιά. Ανοίξτε τα μάτια σας και κυρίως το μυαλό και την αντίληψή σας και επιλέξτε να είστε Έλεύθεροι.

agnosto.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ