Αρχείο

Μουσουλμάνοι και άθεοι ενωμένοι εναντίον ενός Σταυρού για τους πεσόντες στρατιώτες στις ΗΠΑ

Μια ομάδα Αμερικανών αθεϊστών και η ένωση  μουσουλμάνων έχει εδώ και μήνες , λυσσάξει στην κυριολεξία με το μνημείο  των πεσόντων του πρώτου  παγκοσμίου πολέμου στην περιοχή Bladensburg.

Το μνημείο εμπεριέχει ένα μεγαλοπρεπή Σταυρό  ύψους σαράντα ποδών και μια μεγάλη βάση.

Το επιβλητικό αυτό  δημιούργημα , κατασκεπάστηκε το 1925 στην περιοχή  Bladensburg, μια μικρή πόλη στην κομητεία του  Μέρυλαντ, και εμπεριέχει έναν χριστιανικό Σταυρό, αναφέρει αμερικανικό δημοσίευμα.

Η Αμερικανική Ένωση ανθρωπιστών ( έτσι ονομάζονται οι άθεοι)) συντάχθηκε με το Συμβούλιο  Αμερικανο-ισλαμικών σχέσεων ( μουσουλμάνοι) , αμφισβητώντας την ύπαρξη αυτού του μνημείου.

Μάλιστα κατατέθηκε και σχετική μήνυση  στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι ο μεγάλος Σταυρός παραβιάζει την Πρώτη Τροπολογία του αμερικανικού συντάγματος.

Τον Νοέμβριο του 2015, απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστή τάχθηκε υπέρ της πολιτεία του Μέριλαντ και του δικαιώματος  να διατηρήσει ένα τέτοιο μνημείο σε δημόσια έκταση, το οποίο  τιμά την θυσία  των Αμερικανών βετεράνων του Α Παγκοσμίου Πολέμου.

Αλλά την Δευτέρα, ο αμερικανικός  Ανθρωπιστικός Σύλλογος  άσκησε έφεση στην απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου στο ΗΠΑ.  Οι Άθεοι μαζί με τους μουσουλμάνους απαιτούν  το μνημείο να κατεδαφιστεί,  ή να αφαιρεθεί.

Ενώ οι ένωση των Άθεων πιέζει εδώ και χρόνια για εντυπωσιακές  «πράξεις» αυτού του τύπου,  η συνεργασία της  με τους ισλαμιστές δημιουργεί περίεργες συναναστροφές, τονίζει ο Αμερικανός αρθρογράφος .

Το Ισλάμ εδώ και αιώνες «αποστρέφεται»  την εικόνα του σταυρού, θεωρώντας  την ως μια μορφή  βλασφημίας. Οι Μουσουλμάνοι δεν πιστεύουν ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Υιός του Θεού, ούτε θεωρούν ότι πέθανε πάνω σε  ένα  Σταυρό για τη σωτηρία της ανθρωπότητας, αναφέρει το δημοσίευμα .

Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο: Να γιατί ο Πούτιν είπε στους Αμερικανούς πολίτες «να μην παραδώσουν ποτέ τα όπλα τους»!, είχαμε αναφέρει ότι σύμφωνα με δημοσίευμα , τα  αμερικανικά συνταξιοδοτικά ταμεία που τώρα περιέχουν πάνω από  3 δις  δολάρια , θα εξαγοραστούν από τα  σουνιτικά-μουσουλμανικά έθνη  του Περσικού Κόλπου , τα οποία θα γίνουν οι νέοι  «αφέντες» της Αμερικής.

Εφόσον οι «σουνίτες» του περσικού Κόλπου προχωρήσουν στην φάση αυτού του σχεδίου , θα προχωρήσουν στην δεύτερη φάση του,   με την  ανέγερση χιλιάδων τζαμιών. Η αποχριστιανοποίηση της Αμερικής υλοποιείται σταθερά εδώ και π[πολλά χρόνια.

Οι μουσουλμάνοι γενικώς δεν ανέχονται την ύπαρξη οποιασδήποτε άλλης διαφορετικής θρησκείας. Τέτοια φαινόμενα θα έχουμε και στο μέλλον και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα ,  την λύση  όμως δεν θα μπορούν  να την δίνουν πάντα τα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ