Αρχείο

«Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ «ΤΕΛΟΣ»!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Οι προφητείες ανέφεραν πως όταν επιστρέψει ο “Ιούδας» στην Ιερουσαλήμ, θα έρθει και το τέλος του κόσμου!

Die Reise ins unsichtbare Land. Nicht alles ist Gold was glänzt…!
«Το ταξίδι προς την «αόρατη» χώρα. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός …!»

https://youtu.be/aFceG76bUiA

Η Ίδρυση και η πορεία μέχρι σήμερα του κράτους του Ισραήλ από την μια μεριά και από την άλλη οι κινήσεις της παγκόσμιας Ελίτ και των Σιωνιστικών Κέντρων που βρίσκονται πίσω από τις «Λέσχες Δύναμης», συμπληρώνουν όλο αυτό το νεοταξικό παζλ που θεώρει πως έχει φτάσει η μεγάλη στιγμή για την καθυπόταξη όλης της ανθρωπότητας.

Ένα θεοκρατικό στρατοκρατικό Ισραήλ που συνέχεια επεκτείνεται εδαφικά σε βάρος των Παλαιστινίων, ακολουθώντας τον δρόμο των προφητειών. Το τέλος όμως πλησιάζει!

Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι ένα κείμενο που πιθανώς έχει την αφετηρία του στην Ρωσία των αρχών του 20ου αιώνα και παρουσιάζει ένα προσχέδιο κυριαρχίας του κόσμου από τους Εβραίους. Σαν αρχή θεωρείται η ίδρυση του Ισραήλ.

Παρότι η γνησιότητα τους έχει αμφισβητηθεί από διάφορες μελέτες και θεωρούνται προϊόν πλαστογραφίας, η ζωή η ίδια τα επιβεβαιώνει.

Διαβάζοντας τα, αναγνωρίζει κανείς στρατηγικές που χρησιμοποιήθηκαν για την οικονομική υποδούλωση των χωρών από τις τράπεζες, που πλήθος από αυτές ανήκουν σε εβραϊκές οικογένειες, με εκείνη των Rothschilds να εξέχει, την διάβρωση του πολιτικού συστήματος, την διάβρωση της οικογένειας που αποτελεί το κύριο κύτταρο του κοινωνικού ιστού, την διάβρωση των εκκλησιών ώστε να χαθεί η εμπιστοσύνη των πιστών, την διάβρωση των ηθών και πολλά άλλα..μ

Όλα όσα αναφέρονται έχουν ήδη γίνει πράξη, είτε είναι γραμμένα από «σοφούς» Σιωνιστές, είτε από άτομα που γνώριζαν με κάποιο τρόπο τα σχέδια για τη δημιουργία και εδραίωση μιας παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης.

Υπάρχει όμως σε όλα αυτά ένα αναπόφευκτο αδύνατο σημείο :

Πως όλα αυτά τα σχέδια, είναι δημιούργημα ανθρώπων και κανείς πλην… Εκείνου αλάθητος!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές