Αρχείο

Αμερικανικός βιολογικός πόλεμος με «επιδημία γρίπης» χτυπάει Ρωσία και Ουκρανία;

Επιδημία που προσομοιάζει με την περιβόητη « ισπανική γρίπη» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην  Ουκρανία, με αποτέλεσμα να  πεθαίνουν καθημερινά περίπου 20 άτομα.

Στη Ρωσία, η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη, αλλά και εδώ εμφανίζονται θανατηφόρα περιστατικά . Ωστόσο, λένε οι ειδικοί, επανάληψη της τρομερής  πανδημίας την περίοδο  1918-1920, όταν  έχασαν τη ζωή τους πολλά  εκατομμύρια άνθρωποι  δεν πρόκειται  να συμβεί .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή επιδημία είναι τεχνητή αναφέρει το ρωσικό άρθρο. Οι ίδιοι «δείχνουν»  τους Αμερικανούς ως τους ενόχους , πιθανόν με την συγκατάθεση των ουκρανικών αρχών .

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας των ρωσόφωνων Eduard Eduard Basurin , οι αρχές της δημοκρατίας διαθέτει  όλα τα δεδομένα που καταδεικνύουν σαφώς ότι πρόκειται για  «ισπανική γρίπη».

Ο ιός όμως αυτός  «κατασκευάστηκε» σε ένα μυστικό εργαστήριο που βρίσκεται στο χωριό Shelkostantsiya 30 χιλιόμετρα από το Χάρκοβο .

Το προσωπικό του εργαστηρίου αυτού αποτελείται και από Αμερικανούς βακτηριολόγους (Ο Eduard Basurin τους αποκάλεσε στρατιωτικούς  εμπειρογνώμονες), ορισμένοι από τους οποίους στο παρελθόν είχαν εργαστεί και στην Γεωργία, διασπείρωντας στην Ρωσία την περιβόητη "γρίπη των χοίρων" και άλλες μολυσματικές ασθένειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ρώσοι ειδικοί το 2015 , σημείωσαν  με έκπληξη ότι η επιδημία γρίπης που έχει έρθει στην χώρα δεν είναι παραδοσιακή και δεν προέρχεται  από την νοτιοανατολική Ασία και την Ανατολική Ευρώπη, αλλά προέρχεται από την  Ουκρανία.

Έτσι είναι σαφές το  ποιος προκάλεσε την   θανατηφόρα επιδημία γρίπης . «Σύμφωνα με τα στοιχεία μας, υπήρξε μια διαρροή στελεχών της γρίπης από  περιοχή δίπλα στο Χάρκοβο» , δηλαδή από το χωριό Shelkostantsiya , δήλωσε ο  Eduard Basurin .

Σε τρεις μόλις εβδομάδες του τρέχοντος έτους, η γρίπη στοίχισε τη ζωή σε 71 Ουκρανούς πολίτες , οι περισσότεροι από τους οποίους κατοικούσαν  περιοχή του Χάρκοβο, αναφέρει η ιστοσελίδα "Χρονικό". Την ίδια στιγμή, τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας δεν περιλαμβάνουν  τους νεκρούς στην ανατολική Ουκρανία .

Επισημαίνεται ότι  από την «ισπανική γρίπη» από την αρχή του έτους έχουν πεθάνει τουλάχιστον εκατό άνθρωποι . Είναι πιθανό, λένε οι Ρώσοι, οι Αμερικανοί βακτηριολόγοι να είχαν στόχο να μολύνουν  όχι μόνο την περιοχή Μπέλγκοροντ (υπάρχει πλέον η πιο ανησυχητική κατάσταση ), αλλά και το Ντονέτσκ και το Λουγκάνσκ.

Στην πραγματικότητα, κάτι παρόμοιο συνέβη στην Ρωσία και στον Καύκασο κατά την περίοδο 2008-2009, όταν από τα  γεωργιανά  μυστικά  εργαστήρια των Αμερικανών "απελευθερώθηκε"  παθογόνος θανατηφόρος ιός .

Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr με τίτλο (Βιολογικός πόλεμος προ των πυλών;)είχαμε αναφέρει ότι ο εφιάλτης των περισσοτέρων ταινιών επιστημονικής φαντασίας ίσως να είναι πολύ πιο κοντά από ό,τι φανταζόμαστε.

Ένα βιολογικό όπλο, ένας μικροβιολογικός ιός που θα επιφέρει το θάνατο εκατομμυρίων, ανθρώπων είναι εφικτός περισσότερο σήμερα από ποτέ.

Δεν γνωρίζουμε τι έχουν ακριβώς στο επικίνδυνο μυαλό τους όλοι αυτοί οι ειδήμονες όπου και να ευρίσκονται, αλλά ένα τέτοιος ιός θα μπορούσε να εξουδετερώσει και αποδιοργανώσει  κράτη ολόκληρα .

https://youtu.be/RNnyblz1NMw&w=700

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ