Κόσμος

Τούρκοι μισθοφόροι καταφθάνουν συνεχώς στα σύνορα με την Κριμαία (VIDEO)

Σύμφωνα με  κοινωνικά μέσα δικτύωσης,  ο Ρώσος Βουλευτής  Alexei Zhuravko αποκάλυψε  ότι στα σύνορα με την Κριμαία καταφθάνουν συνεχώς Τούρκοι μισθοφόροι, γεγονός το οποίο έχει κινητοποιήσει τις ρωσικές αρχές ασφαλείας, αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα.

Για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του ο Zhuravko δημοσίευσε  ένα βίντεο που του δόθηκε από Ρωσόφωνους της περιοχής των συνόρων της Κριμαίας με την Ουκρανία.

Ο ίδιος αναφέρει ότι έγινε δέκτης πληροφοριών , σύμφωνα με τις οποίες  στο χωριό Radenska, στην περιοχή Tsyurupinsk, δημιουργήθηκε ένας μεγάλος αριθμός από καταλύματα των μισθοφόρων στρατιωτών χωρίς διακριτικά.

Οι άνδρες αυτοί είναι   Τουρκικής και Μεσανατολικής εμφάνισης,  και οι οποίοι δεν ομιλούν ούτε  ρωσικά  αλλά ούτε και  ουκρανικά .

Στο χωρίο αυτό αφίχθηκαν  επίσης με ειδικούς αρματοφορείς  έξι  τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, άρματα μάχης , και δύο  αυτοκινούμενα πυροβόλα , κάτω από άκρα μυστικότητα .

Κάθε μέρα που περνάει , οι κύριες δυνάμεις των Τούρκων μισθοφόρων ενισχύονται συνεχώς και με νέα άτομα.

«Αν συγκρίνουμε τα λόγια περί ενισχύσεων από την Τουρκία, σύμφωνα με  δηλώσεις του  Ερντογάν για την παροχή βοήθειας προς την ουκρανική κυβέρνηση να ανακτήσει την Κριμαία, και τις φωτογραφίες, μπορεί να εξαχθεί  το συμπέρασμα ότι οι μισθοφόροι ένοπλοι, είναι μέλη της τρομοκρατικής ομάδας «Γκρίζοι Λύκοι», αναφέρει ο Ρώσος Βουλευτής.

Και προφανώς, αυτοί οι εμπειροπόλεμοι  μισθοφόροι  έχουν ήδη αρχίσει τις δραστηριότητές τους. Στην περιοχή Χερσονήσου στην Κριμαία «παρενέβησαν» στις  εγκαταστάσεις της ουκρανικής εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας "Ukrenergo" , καταστρέφοντας έναν από τους κύριους πυλώνες  μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, προς την Κριμαία .

«Επίσης  έγινε γνωστό ότι ο Τατάρος οπλαρχηγός  Lenur Islyamov, μετέβη στην  Πρεσβεία των ΗΠΑ, από την οποία παρέλαβε  το ποσό του μισού εκατομμυρίου δολαρίων για την πληρωμή της μισθοδοσίας των μισθοφόρων αυτών», τονίζει ο Ρώσος πολιτικός .

Άλλοι Τατάροι πολέμαρχοι  της Κριμαίας, όπως ο  Dzhemilev Chubarov λαμβάνουν  χρηματοδότηση για τρομοκρατικές πράξεις στην  Κριμαία, μόνο από την τουρκική πλευρά.

Σύμφωνα με τον Ρώσο Βουλευτή  Alexei Zhuravko , στα σύνορα της Ουκρανίας και της  Κριμαίας, έχει  συγκεντρωθεί μια ολόκληρη μονάδα από μισθοφόρους  η οποία αριθμεί περίπου χίλια άτομα, με την υποστήριξη  βαρέων τεθωρακισμένων οχημάτων, καθώς  και πυραυλικών συστημάτων  «Grad».

Σε πολύ πρόσφατο  άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο: Εμφάνιση Αμερικανών μισθοφόρων στα σύνορα Ουκρανίας – Κριμαίας προμηνύει άσχημες εξελίξεις, είχαμε αναφέρει ότι  στην περιοχή πέριξ της κριμαϊκής Χερσονήσου έκαναν την εμφάνιση τους Αμερικανοί μισθοφόροι, κινητοποιώντας τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Υπάρχουν έντονες  φήμες σχετικά με την έναρξη  ολοκληρωτικού  πολέμου στις δύο αυτές περιοχές , και το μόνο  που δεν είναι σαφές είναι,  από ποιες ακριβώς δυνάμεις, τονίζουν Ρώσοι ειδικοί .

 

https://youtu.be/i4vT18gGhRA&w=700

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ