Αρχείο

ΝΤΡΟΠΗ! Η Ευρώπη υπέγραψε συμφωνία σταθεροποίησης με το Κοσσυφοπέδιο

 Η ΕΕ έδωσε στους Αλβανούς του  Κοσσυφοπεδίου την «άδεια να  συνεχίζουν  να σκοτώνουν  Σέρβους »

 To  Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έδωσε την συγκατάθεσή του σε μια συμφωνία  σταθεροποίησης και σύνδεσης μεταξύ της ΕΕ και του Κοσσυφοπεδίου, η οποία αποτελεί το πρώτο επίσημο βήμα για την ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στην Ευρώπη, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Πρόκειται για ένα ακόμη επαίσχυντο σχέδιο των Βρυξελών, οι οποίες δεν υπολογίζουν την στάση αυτού του κράτους/μαφία στην καρδιά της Ευρώπης.

Αυτή είναι  η ευρωπαϊκή ένωση , την οποία  καθόμαστε και «ακούμε» να μας «προστάζει» εδώ  5 χρόνια τώρα με τρία κατά σειρά τρομερά μνημόνια. Η «πολιτισμένη» Ευρώπη δεν «βλέπει» κανένα ανθρωπιστικό έγκλημα ούτε στο Κοσσυφοπέδιο εναντίον των Σέρβων  , ούτε φυσικά  στην Τουρκία εναντίον των Κούρδων.

Η απόφαση της διασύνδεσης της ΕΕ με το Κοσσυφοπέδιο, ήταν μια προειλημμένη απόφαση η οποία θα βοηθήσει  ακόμα πιο πολύ τους Σέρβους να στραφούν προς την Μόσχα .

Δεν υπάρχει καμία παράγραφο στην συμφωνία αυτή που να δεσμεύει την  κυβέρνηση της  Πρίστινα για την ύπαρξη του σερβικού στοιχείου στην χώρα .

Το  μόρφωμα αυτό αποκόπτεται οριστικά από το σερβικό  κράτος ως πρώην νότια επαρχία της Σερβίας  από την ΕΕ, υλοποιώντας μέρος του γεωπολιτικού σχεδίου  ΗΠΑ-ΕΕ .

Η πολιτισμένη Ευρώπη συνεχίζει να ανταμείβει την απολίτιστη συμπεριφορά του αλβανικού εθνικισμού , ο οποίος καίει  σερβικά σπίτια , εκκλησίες και δολοφονεί ακόμη και σήμερα Σέρβους . Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο  με την επικύρωση σήμερα της  διαδικασίας σταθεροποίησης και σύνδεσης με του  με το  Κοσσυφοπέδιο, διέπραξε ένα σοβαρό ατόπημα που θα το βρει μπροστά του.

Πρόκειται για ένα μοναδικό δώρο για τους τοπικούς αλβανικούς θεσμούς, μια εβδομάδα μετά όταν οι  εργάτες "του αλβανικού  Υπουργείου Χωροταξίας" κόλλησαν  προειδοποίηση στις θύρες της  κεντρικής εισόδου του Ναού του Σωτήρος Χριστού στην Πρίστινα για να αποτρέψουν του  βανδαλισμούς του Ιερού αυτού χώρου, σύμφωνα με άρθρο από το pentapostagma.gr, με τίτλο (Από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη έως την Αφρική ο χριστιανισμός αποτελεί «αγκάθι» στην νέα τάξη πραγμάτων).

Σημειώνεται οι Αλβανοί θέλουν διακαώς να κατεδαφίσουν τον μεγαλό σε μέγεθος Ι.Ναό  αυτό που δεν πρόλαβε να περατωθεί το 1999 λόγω  πολέμου.

«Αυτό το σχέδιο από την ΕΕ  δεν έχει τίποτα να κάνει με το αν σκοτώθηκαν εκεί  Σέρβοι και Αλβανοί , αλλά αποβλέπει σε κάτι που θα μπορούσε να αχρηστεύσει εντελώς την Σερβία, ως κράτος, το αλβανικό στοιχείο χρησιμοποιείται, όπως κάποτε χρησιμοποιήθηκε από τους Οθωμανούς Τούρκους για τον έλεγχο του χώρου»  λέει ο Σέρβος  αναλυτής Αλεξάντερ Παβιτς .

Για την Δύση, λέει ο ίδιος  , δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη είναι ο βαθμός των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά τα συμφέροντα τoυς στην περιοχή.

Σύμφωνα με άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr,με τίτλο (Βρετανίδα Ευρωβουλευτής: «Το Κόσοβο είναι Αλβανία, η Σερβία δεν έχει λόγο εκεί»), τονίζαμε ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας απαιτούν επιτακτικά  από την Σερβία να « υποκύψει» στην ΕΕ, αγνοώντας την ιστορία της , την θρησκεία της , αλλά και τους χιλιάδες Σέρβους που ζουν τρομοκρατημένοι  στο Κοσσυφοπέδιο .

Με όργανα τους  χιλιάδες Αλβανούς εξτρεμιστές ( ΠΓΔΜ-Κοσυφοπέδιο) , τους μουσουλμάνους σε Σερβία, Βουλγαρία , Ελλάδα, Βοσνία,  και φυσικά τους χιλιάδες  λαθρομετανάστες επιχειρείται και εδώ,  μετά την Μέση Ανατολή , αλλαγή του χάρτη.

Το σχέδιο τους αφορά κυρίως την Ελλάδα , την Ρωσία και την Σερβία το γιατί είναι εύκολα κατανοητό. Πρόκειται για τις ίδιες χώρες που ήταν στόχος και το 1940 από την τότε  γερμανική «νέα τάξη πραγμάτων», με σειρά εγκλημάτων. Τυχαίο ;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...