ΠΕΜΠΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Διεθνή

ΙΣΠΑΝΙΑ: Μέλη του κινήματος ‘Hogar Social’ κατάφεραν να σταματήσουν την έξωση μιας οικογένειας

Μέλη του ισπανικού εθνικιστικού κινήματος ‘Hogar Social Madrid’ (HSM) κατάφεραν να σταματήσουν την έξωση μιας ισπανικής οικογένειας Σε μήνυμα στη...

blogger-image-1663402103

Δημοσίευση

Μέλη του ισπανικού εθνικιστικού κινήματος ‘Hogar Social Madrid’ (HSM) κατάφεραν να σταματήσουν την έξωση μιας ισπανικής οικογένειας

Σε μήνυμα στη σελίδα του HSM στο facebookγράφτηκε:

«Σήμερα, για πολλούς, η μέρα ξημέρωσε με μοναδικό τους μέλημα να μην αργήσουν να πάνε στην εργασία τους με το νέφος που είχε ξεκινήσει από το πρωί. Ωστόσο, για την Marimarκαι την οικογένειά της απέμειναν λίγες ώρες για να διωχθούν από το σπίτι που ζουν μια ζωή.
Η Marimar, με χρόνια ασθένεια, έχει δύο παιδιά, μόλις 7 ετών. Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, τα μέλη της HSM ήρθαν σε συνάντηση μαζί της με την πρόθεση αυτή η έξωση να μην πραγματοποιηθεί. Πράγματι, μετά από μακρές διαπραγματεύσεις με τα μέλη του δικαστηρίου και τα εμπλεκόμενα μέρη, και χάρη στην πίεση που ασκήσαμε, μπορούμε να πούμε ότι η Marimar θα συνεχίσει να μένει σπίτι της!
Ενέργειες όπως η σημερινή είναι η κινητήριος δύναμη του καθημερινού μας αγώνα.
Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκομένους.
«MANTENERSE EN PIE EN UN MUNDO EN RUINAS».
– «Όρθιοι σε έναν κόσμο ερειπίων».

Ποια είναι η ‘Hogar Social’

“Hogar Social” σημαίνει «Κοινωνικό Σπίτι». Το έργο της Hogar Social Madrid γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2014, ως μια εθνικιστική κατάληψη.

Προηγουμένως, τον Ιούνιο του ίδιου έτους στη Σαραγόσα, μια από τις κυριότερες πόλεις της Ισπανίας, είχε αρχίσει το έργο της Hogar Social Zaragoza. Σε σύντομο χρονικό διάστημα επεκτάθηκε και στην Μαδρίτη. Πλέον αυτοί οι χώροι αποτελούν σημείο αναφοράς για τους νέους Ισπανούς εθνικιστές συσπειρώνοντας αρκετές ομάδες που πριν είχαν χαλαρή συνεργασία. Το κίνημα έχει καταφέρει να συναθροίσει ανθρώπους διαφόρων ηλικιών, από 16 ετών μέχρι 60. Την ίδια ώρα βέβαια, έχουν μπει για τα καλά στο μάτι του συστήματος, των media και των αριστερών – «αντιφασιστών».

Το πρώτο κτίριο που καταλήφθηκε, έκτασης 4.200 μ2 ήταν σε μια περιοχή που ονομάζεται Τετουάν, με ένα μεγάλο πληθυσμό μεταναστών, περίπου το 40-60% των κατοίκων (!), ενώ υπήρχαν επίσης 3 αριστερές καταλήψεις, μια από αυτές μόλις 4 δρόμους βόρεια από το Hogar Social.

Το κτίριο ήταν ιδιοκτησία της κινεζικής μαφίας που έκανε πλύσιμο μαύρου χρήματος και άλλες εγκληματικές πράξεις και το εσωτερικό του ήταν σε πολύ κακή κατάσταση.

Ο πρώτος στόχος της Hogar Social ήταν να προσφέρει καταφύγιο σε Ισπανούς άστεγους και τροφή σε ισπανικές οικογένειες που αντιμετώπιζαν δυσκολίες. 3 άτομα και 10 οικογένειες δέχτηκαν την βοήθεια και μπήκαν στο πρώτο κτίριο.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, με τις αριστερές καταλήψεις και ανθρώπους από συμμορίες ως γείτονες, τα προβλήματα δεν άργησαν να ξεκινήσουν. Κατά τη διάρκεια ενάμισι μηνός που κράτησε η κατάληψη το κτίριο υπέστη ρίψη πετρών στα παράθυρα, graffiti, απειλές, ζημιές στην κλειδαριά της πόρτας, ρίψη βομβών μολότοφ  και μια προσπάθεια εμπρησμού του κτιρίου.

Η κατάληψη αποτέλεσε μεγάλη είδηση ​​στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που άρχισαν να μιλάνε για «νεοναζί καταληψίες», κάνοντας κάθε απόγευμα ζωντανή σύνδεση από το εσωτερικό και το εξωτερικό του κτιρίου. Μόνο που αυτό βοήθησε να προσελκυσθούν περισσότεροι άνθρωποι και να στηρίξουν το έργο, καθώς βέβαια και να τραβήξουν την προσοχή των «αντιφασιστών».

Οι αρχές αποφάσισαν να εκκενώσουν το κτίριο και ένα πρωί του Σεπτεμβρίου στις 7:00 π.μ. το πρωί ήρθαν τα ΜΑΤ και τους έδιωξαν όλους, αφήνοντας μέσα στο κτίριο 300 κιλά τροφίμων που δεν μπορούσαν να ανακτηθούν.
Μετά από αυτό τα μέλη της Hogar Social συνέχισαν να δίνουν τρόφιμα σε ισπανικές οικογένειες σε ένα πάρκο κοντά, κάθε φορά σε περισσότερους ανθρώπους.
Το Νοέμβριο κατέλαβαν ένα νέο κτίριο 4.884 μ2 σε μια κοντινή γειτονιά της μεσαίας τάξης, που στέγαζε κάποια δημόσια υπηρεσία μέχρι το 2009, όταν και εγκαταλείφθηκε. Ήταν σε καλύτερη κατάσταση από το προηγούμενο και δημιουργήθηκαν μέσα σε αυτό αίθουσα συνεδρίων, γυμναστήριο με μαθήματα πυγμαχίας, παιδότοπος για τα παιδιά, βιβλιοθήκη, εστιατόριο και ένας μικρός λαχανόκηπος με κότες. Το κτίριο πωλήθηκε σε δημοπρασία σε πολύ φθηνή τιμή για να γίνουν πολυτελή διαμερίσματα, και για αυτό καταγγέλθηκε το κράτος ότι πουλάει άδεια κτίρια, ενώ πληρώνει πολλά χρήματα για να νοικιάσει άλλα κτίρια την ίδια ώρα που πολλοί Ισπανοί δεν έχουν μια στέγη για να ζήσουν.
Ο αριθμός των ανθρώπων που ζούσαν εκεί αυξήθηκε, με περίπου 16 «ενοικιαστές». Επίσης, ο αριθμός των οικογενειών που βοήθησε το κίνημα αυξήθηκε φθάνοντας τους 180. Εκεί δεν υπήρχαν προβλήματα με «αντιφασίστες», ούτε με μετανάστες, καθώς ήταν μια γειτονιά χωρίς πολύ μεταναστευτικό πληθυσμό.
Τον Μάιο του 2015 εκδιώχθηκαν πάλι από το κτίριο μετά από δύο προσπάθειες. Την πρώτη απόπειρα κατάφεραν να την σταματήσουν κάνοντας διανομή τροφίμων και αντιστεκόμενοι ειρηνικά στην πόρτα, κάτι που έγινε μεγάλη είδηση ​​στα ισπανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Μόλις μία εβδομάδα αργότερα κατέλαβαν άλλο κτίριο έκτασης 5.698 μ2, το οποίο ήταν ακριβώς 800 μέτρααπό το προηγούμενο και ήταν η έδρα μιας μεγάλης εταιρείας.
Περίπου 4 μήνες μετά την κατάληψη εκδιώχθηκαν και πάλι στο τέλος του Σεπτεμβρίου. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι στη Μαδρίτη στις καταλήψεις των αριστερών περνάει τουλάχιστον, ένας χρόνος για να γίνει έξωση, αλλά για τους εθνικιστές υπάρχει… βιασύνη. Σε αυτό το κτίριο ζούσαν περίπου 25 άτομα και σχεδόν 240 οικογένειες λάμβαναν τροφή κάθε Κυριακή πρωί.
Μετά την έξωση, και λόγω της είδησης ​​ότι το δημοτικό συμβούλιο της πόλης που κυβερνιέται από τους αριστερούς Podemos, επρόκειτο να δώσει 10.000.000 € για το «ταμείο των προσφύγων», μέλη της HS κατασκήνωσαν στην είσοδο του κτιρίου του δημοτικού συμβουλίου στο κέντρο της πόλης, για να καταγγείλουν ότι υπάρχουν πολλές ισπανικές οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ενώ δίνουν βοήθεια και καταφύγιο σε ανθρώπους που ήρθαν από το εξωτερικό, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν είναι πρόσφυγες, αλλά οικονομικοί μετανάστες.
Αυτή η διαμαρτυρία δημιούργησε μια μεγάλη πολεμική μεταξύ του Συμβουλίου και της περιφερειακής κυβέρνησης, που ελέγχεται από τη φιλελεύθερη δεξιά, καθώς και μεγάλη δημοσιότητα στο κίνημα.
Το έργο της HS χωρίζεται σε τρεις τομείς:
1- Καταλαμβάνουν κτίρια για να δώσουν στέγη στους Ισπανούς που είναι άστεγοι, όπως κάνει και η ιταλική Casa Pound.
2- Ανακτούν εγκαταλελειμμένους χώρους και τους επιστρέφουν στη γειτονιά με μια νέα ζωή, με δραστηριότητες που θα πραγματοποιούνται στο εσωτερικό, όπως κάνει η Foro 753 και η Semper Domani στη Ρώμη ή η Spazio Libero Cervantes στη Κατάνια.
3- Διανέμουν τρόφιμα σε Ισπανούς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και σε άστεγους, όπως κάνει η Χρυσή Αυγή ή στο παρελθόν η Solidarité des Français στη Γαλλία ή διάφορες ΜΚΟ.
Melisa Ruiz, εκπρόσωπος της HSM 
Εκτός από αυτές τις κύριες δραστηριότητες, έχουν σταματήσει εξώσεις από τράπεζες, κάνουν συνέδρια και συζητήσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, δωρεές σχολικών ειδών, συλλογή παιχνιδιών για τα Χριστούγεννα και λίστες εργασίας.
Το φαγητό που διανέμεται προέρχεται κυρίως από δωρεές, ενώ γίνονται και συλλογές μπροστά από σούπερ μάρκετ, εξηγώντας ότι είναι για τον ισπανικό λαό.
Οι πόροι τους προέρχονται κυρίως από δωρεές από συναγωνιστές και υποστηρικτές, αλλά και από την πώληση t-shirts, πουλόβερ, χριστουγεννιάτικων λαχνών και από μία «αντισυμβατική» παμπ που λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα.

  • Spyros Spyropoulos

    Συντομα θα δουμε τετοιες δρασεις και εδω………εκει μας καταντησαν οι Κυβερνησεις της τελευταιας δεκαετιας κυριως!!!

Άρθρα κατηγορίας

f-16 1
Τουρκία: “Ετοιμα τα μαχητικά αεροσκάφη για αποστολές στο Ιράκ

«Πιθανό μαζικό κύμα μεταναστών από την Μουσούλη πρωτίστως θα στραφεί στην Τουρκία» είπε ο υπουργός Αμυνας Ο υπουργός “Αμυνας της...27 Οκτωβρίου 2016, 12:24 πμ

su-24-27 461
EKTAKTO: Η Ρωσία με αιφνιδιαστικό πρώτο «πλήγμα» σφράγισε ολόκληρο τον χώρο της Βαλτικής – Σοκ στο ΝΑΤΟ που στέλνει εσπευσμένα ενισχύσεις – 100 ρωσικά μαχητικά στον αέρα (βίντεο, εικόνες)

Του Βασίλη Καπούλα Αιφνιδιασμός από Μόσχα καθώς με μια ταχύτατη κίνηση σφράγισε τον χώρο του Καλίνινγκραντ και της Βαλτικής: Αναπτύχθηκαν...26 Οκτωβρίου 2016, 11:17 μμ

 

Balloons with the lettering "Stop war" are held during a protest on October 19, 2016 in front of the chancellery in Berlin ahead of a meeting of leaders of Russia, Ukraine, France and Germany.
German Chancellor Angela Merkel hosts the leaders in a new push for peace in eastern Ukraine and for a "working meeting" afterwards on the war in Syria. / AFP PHOTO / STEFFI LOOS
Δημοσκόπηση: Πιθανό πόλεμο μεταξύ Ρωσίας-ΝΑΤΟ «βλέπει» 1 στους 3 Γερμανούς

Δημοσκόπηση καταδεικνύει ότι το 32% των Γερμανών που ερωτήθηκαν πιστεύει πως είναι πιθανό το ενδεχόμενο να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ της...26 Οκτωβρίου 2016, 10:59 μμ

 

shattered-vistas-01-exlarge-169
ΕΚΤΑΚΤΟ: Kαι νέος σεισμός 5,9 ρίχτερ στην Ιταλία-Δύο τραυματίες-Πληροφορίες για νεκρούς και καταρρεύσεις

Είχε προηγηθεί στην ίδια περιοχή σεισμός 5,4 Ρίχτερ λίγα χιλιόμετρα από το νέο συμβάν, δύο ώρες νωρίτερα – Δευτερόλεπτα...26 Οκτωβρίου 2016, 10:42 μμ

counterterrorists-spain
Ισπανία: Σύλληψη δύο ιμάμηδων που στρατολογούσαν για λογαριασμό του ISIS

Στα χέρια της ισπανικής αστυνομίας έπεσαν δύο ιμάμηδες που θεωρούνται ύποπτοι για διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος. Οι συλλήψεις έγιναν...26 Οκτωβρίου 2016, 10:26 μμ

karin_von_hippel
Τρομακτική πρόβλεψη Κάριν φον Χίπελ: 30.000 τζιχαντιστές θα επιστρέψουν στην Ευρώπη για εκδίκηση

Η ειδική αναλύτρια και σύμβουλος του στρατηγού και επικεφαλής των αμερικανικών δυνάμεων, Τζον Άλεν, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου μετά...26 Οκτωβρίου 2016, 10:10 μμ

russiagreeceserbiabrotherhoodorthodox1 259
ΕΚΤΑΚΤΟ! Τελεσίγραφο στη Σερβία από ΕΕ: «Το Βελιγράδι πρέπει να αποφασίσει είτε με την Ρωσία είτε με την ΕΕ αλλιώς…» – Εποχές 1999 ξανά…

Το παιχνίδι ανάμεσα στις Βρυξέλλες-Ουάσιγκτον και το Βελιγράδι αρχίζει να θυμίζει πολύ  έντονα την περίοδο του πολέμου για το Κοσσυφοπέδιο το...26 Οκτωβρίου 2016, 9:50 μμ

trump-star
Βανδαλισμός του αστεριού του Ντόναλντ Τραμπ στο Χόλιγουντ (βίντεο)

Ένας άνδρας ονόματι Τζέιμι Ότις παραδέχτηκε ότι ευθύνεται για τη ζημιά – Ομολόγησε ότι σκόπευε να αφαιρέσει το αστέρι και...26 Οκτωβρίου 2016, 9:16 μμ

counterterrorists-turkey
Συλλήψεις 7 υπόπτων για τρομοκρατία στα Άδανα της Τουρκίας

Ετοίμαζαν επιθέσεις αυτοκτονίας Σε συλλήψεις 7 ατόμων προχώρησαν οι αρχές ασφαλείας στα Άδανα, μετά από καταγγελία για προετοιμασίες για επιθέσεις...26 Οκτωβρίου 2016, 9:11 μμ

seismos
Ισχυρή σεισμική δόνηση στη Ρώμη

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,4 της κλίμακας Ρίχτερ έγινε αισθητή...26 Οκτωβρίου 2016, 8:44 μμ

usa_russia_syber 488
ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ελλάδα επικύρωσε το μνημόνιο για τo Κοινό ΝΑΤΟϊκό Επιτελείο Ηλεκτρονικού Πολέμου με έδρα την 113η Πτέρυγα Μάχης – Ξεκινούν επιχειρήσεις κατά της Ρωσίας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Το ελληνικό κοινοβούλιο επικύρωσε το μνημόνιο για την χρήση συστημάτων  ηλεκτρονικού πολέμου του ΝΑΤΟ . Το μνημόνιο υπερψηφίστηκε από την...26 Οκτωβρίου 2016, 8:10 μμ

%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%85
Ξεκίνησαν οι επαφές σε τεχνικό επίπεδο για το φυσικό αέριο ανατολικής Μεσογείου στη Τουρκία

Την έναρξη των διαπραγματεύσεων σε τεχνικό επίπεδο για το φυσικό αέριο της Ανατολικής Μεσογείου έκανε λόγο ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας...26 Οκτωβρίου 2016, 7:48 μμ

military-detention-dissenters-700x350 83
Αμερικανός Ταγματάρχης: «Οι ΗΠΑ έχουν ιδρύσει στρατόπεδα της FEMA για να φυλακιστούν εκατομμύρια Αμερικανών πολιτών!

Ο αμερικανικός Στρατός φέρεται να έχει δημιουργήσει ειδικά στρατόπεδα υπό την επίβλεψη της  κυβέρνησης των ΗΠΑ και ετοιμάζεται να μεταφέρει...26 Οκτωβρίου 2016, 6:30 μμ

%ce%bd%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%ce%b1
Δείτε σε ζωντανή σύνδεση τη γη όπως φαίνεται από τον Διαστημικό σταθμό της NASA (Live)

Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία επάνω αριστερά είναι το χέρι ενός αστροναύτη. Η εικόνα που παρακολουθείτε είναι ζωντανή από το...26 Οκτωβρίου 2016, 6:25 μμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα

epa05603350 YEARENDER 2016 AUGUST 
Residents look on as they stand on the rubble of collapsed buildings in Amatrice, central Italy, 24 August 2016, following a 6.2 magnitude earthquake, according to the United States Geological Survey (USGS), that struck at around 3:30 am local time (1:30 am GMT).  EPA/MASSIMO PERCOSSI
Σκηνές «Αποκάλυψης» από τον τριπλό σεισμό στην Ιταλία (εικόνες,βίντεο)

pap12
Τα αιχμηρά και χιουμοριστικά tweets για την απόφαση του ΣτΕ (εικόνες)

Óýóêåøç ìåôáîý ôïõ ðñùèõðïõñãïý ÁëÝîç Ôóßðñá, ôïõ áíôéðñïÝäñïõ ôçò êõâÝñíçóçò ÃéÜííç ÄñáãáóÜêç êáé ôïõ õðïõñãïý Ïéêïíïìéêþí ÃéÜíç ÂáñïõöÜêç ôçí Ôñßôç 17 Ìáñôßïõ 2015, óôï ÌÝãáñï Ìáîßìïõ. Ç óõíÜíôçóç ðñáãìáôïðïéÞèçêå ëßãåò þñåò ðñéí áðü ôç óõíÜíôçóç ôïõ ðñùèõðïõñãïý ìå ôç âïçèü õðïõñãü Åîùôåñéêþí ôùí ÇÐÁ, áñìüäéá ãéá åõñùðáúêÜ êáé åõñáóéáôéêÜ èÝìáôá, Âéêôüñéá Íïýëáíô, åí üøåé ôçò Óõíüäïõ ÊïñõöÞò, áëëÜ êáé ôçò óõíÜíôçóçò ôïõ Áë. Ôóßðñá ìå ôçí Ãåñìáíßäá êáãêåëÜñéï, ¶íãêåëá ÌÝñêåë óôï Âåñïëßíï. 
(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)
Ν.Παππάς για απόφαση ΣτΕ: «Άμεσα νέα ρύθμιση με ανάλογο τίμημα»

ste
Απόφαση κόλαφος για την κυβέρνηση: Αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά - Το Μαξίμου ανοίγει «πόλεμο» με την Δικαιοσύνη - Ακολουθούν πολιτικές εξελίξεις;

agiosnestor03
Εορτή του Αγίου Νέστορος

821
Χιόνια, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας το σκηνικό του καιρού από σήμερα

vouli-mesa-adeia
Ανεβαίνει το «θερμόμετρο»: Τα κόμματα ζητούν εκλογές και παραιτήσεις μετά την απόφαση του ΣτΕ

Conversation over Government's "parallel programme" in Plenary. Athens on 19 Feb 2016./ Συζήτηση  επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» στη ολομέλεια, Αθήνα 19 Φεβρουαρίου 2016.
Σύγκρουση μέχρι τέλους κυβέρνησης-δικαιοσύνης -Π.Πολάκης: «Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα»

mazis
Η επαναχάραξη συνόρων στην Μ.Ανατολή στρέφει την Τουρκία στο Αιγαίο και τα νησιά μας

f-16 1
Τουρκία: 'Ετοιμα τα μαχητικά αεροσκάφη για αποστολές στο Ιράκ

Δημοφιλή άρθρα

savidis-kremlino 154
Έτριξαν τα θεμέλια του Κρεμλίνου: "Σεισμός" από τα ποντιακά - Η Ελλάδα στην καρδιά της Μόσχας - Ρωσική "μαχαιριά" στην Τουρκία (βίντεο, εικόνες)

Toυ Βασίλη Καπούλα Σεισμός μέσα στο Κρεμλίνο: Χιλιάδες θεατές, κυρίως Ρώσοι, πλημμύρισαν την αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη εκδήλωση της...


vatanimsensin7_533_355 29
ΕΚΤΑΚΤΟ: Απίστευτη τουρκική πρόκληση παραμονή της εθνικής μας επετείου με Toύρκο που σκοτώνει Έλληνες -Oι Ελληνίδες προσκυνούν τους Τούρκους (βίντεο, εικόνες)

Την ώρα που ο Ερντογάν και Τούρκοι βουλευτές αμφισβητούν τη Συνθήκη της Λωζάνης και την ελληνικότητα των ακριτικών νησιών ή...


su-34-4 195
ΕΚΤΑΚΤΟ: "Κλαίγονται" οι Τούρκοι: Tα Ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν ανηλεώς τις δυνάμεις της επιχείρησης "Ασπίδας του Ευφράτη" στο Χαλέπι" (εικόνες)

Του Βασίλη Καπούλα Τουρκικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν πριν λίγο ότι ρωσικά μαχητικά τους βομβάρδισαν στο Β.Χαλέπι. (21.30) Πριν λίγα...


Πιο σχολιασμένα άρθρα

kuznetsov-3 673
Su-33 προχώρησαν σε εικονικές καταρρίψεις 2 Tornado της RAF – Nαυμαχίες της ρωσικής αρμάδας με πλοία του ΝΑΤΟ κατά μήκος των ακτών της Πορτογαλίας (εικόνες, βίντεο)

2 Tornado της RAF προσπάθησαν να πετάξουν πάνω από το ρωσικό αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» πραγματοποιώντας εικονικές προσβολές και καταρρίφθηκαν εικονικά...25 Οκτωβρίου 2016 11:41 μμ


usa_russia_syber 488
ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ελλάδα επικύρωσε το μνημόνιο για τo Κοινό ΝΑΤΟϊκό Επιτελείο Ηλεκτρονικού Πολέμου με έδρα την 113η Πτέρυγα Μάχης – Ξεκινούν επιχειρήσεις κατά της Ρωσίας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Το ελληνικό κοινοβούλιο επικύρωσε το μνημόνιο για την χρήση συστημάτων  ηλεκτρονικού πολέμου του ΝΑΤΟ . Το μνημόνιο υπερψηφίστηκε από την...26 Οκτωβρίου 2016 8:10 μμ


su-24-27 461
EKTAKTO: Η Ρωσία με αιφνιδιαστικό πρώτο «πλήγμα» σφράγισε ολόκληρο τον χώρο της Βαλτικής – Σοκ στο ΝΑΤΟ που στέλνει εσπευσμένα ενισχύσεις – 100 ρωσικά μαχητικά στον αέρα (βίντεο, εικόνες)

Του Βασίλη Καπούλα Αιφνιδιασμός από Μόσχα καθώς με μια ταχύτατη κίνηση σφράγισε τον χώρο του Καλίνινγκραντ και της Βαλτικής: Αναπτύχθηκαν...26 Οκτωβρίου 2016 11:17 μμ