Αρχείο

Γερμανός Επίτροπος: «Η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση» !! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γερμανός Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΕΕ ,  υποστήριξε ότι η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μια άποψη που τον βάζει σε αντιπαράθεση με τους ηγέτες της ΕΕ και την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, αναφέρει βρετανικό ΜΜΕ.

Σε μια συνέντευξη  του βρετανικού καναλιού με τον Christoph Strasser,   ο Γερμανός Επίτροπος παραδέχθηκε ότι ενώ η Γερμανία και άλλες χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θέλουν  να έχουν «σχέσεις»   με την Ρωσία και την Τουρκία.

Η  τελευταία  χώρα όμως,  δεν πρόκειται να εισέλθει ποτέ στην ευρωπαϊκή οικογένεια (ΕΕ).

Αυτό   οφείλεται στο γεγονός ότι στην Τουρκία υπάρχει μία κάκιστη  κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , ειδικά σε σχέση με τους Κούρδους .

Οι ηγέτες της ΕΕ ανακοίνωσαν πρόσφατα την χορήγηση ενός οικονομικού  πακέτου αξίας € 3 δις για την Τουρκία, λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος  της ΕΕ.

Ωστόσο, η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας,  ήδη άφησε να  υπονοηθεί ότι θέλει  περισσότερα χρήματα.  Πηγές  του οργανισμού Ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ΕΕ δήλωσαν σε βρετανικό ΜΜΕ ότι ο  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα  χρησιμοποιήσει  ΣΙΓΟΥΡΑ τα χρήματα  αυτά για ακόμη μία γενοκτονία κατά του  κουρδικού  πληθυσμού  της χώρας του.

turkish_army2

Ερωτηθείς εάν η ΕΕ πρόκειται να κάνει παραχωρήσεις για την τουρκική ένταξη στην ΕΕ, η οποία τώρα λέγεται ότι είναι σε στάδιο  "fast track" , ο κ Strasser απάντησε: «Η προοπτική  αυτή με ανησυχεί ιδιαίτερα . Δεν μπορεί να υπάρξει «έκπτωση» στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για την Τουρκία. Δεν πρέπει να είμαστε γενναιόδωροι προς την Τουρκία, μόνο και μόνο επειδή τώρα συνεργαζόμαστε  μαζί της. Η ΕΕ πρέπει να επιμείνει  σε μια πεντακάθαρη στάση με  αυστηρούς κανόνες όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία του Τύπου », κατέληξε ο ίδιος.

Η χώρα ευρίσκεται σε μια κατάσταση χάους, υπό  την  «θεραπευτική αγωγή» του κυρίου Ερντογάν ενάντια σε  δημοσιογράφους και πολίτες  , συμπεριλαμβανομένης της επώνυμης κρατικής  «τρομοκρατίας», με ανακρίσεις,  συλλήψεις και βασανιστήρια , συνέχισε  ο ίδιος.

Ο κ Strasser πρόσθεσε: «Πρέπει να στείλουμε ΑΜΕΣΑ μία νότα  συμμόρφωσης και  υπενθύμισης στην Άγκυρα .

Στην Τουρκία, οι διαφωνούντες τιμωρούνται, ενώ υπάρχουν και επιθέσεις κατά της αντιπολίτευσης, από τις τουρκικές αρχές . Εφ 'όσον υπάρχει μια τέτοια κατάσταση  η χώρα δεν ανήκει στην ΕΕ. Αν εμείς το αγνοήσουμε, αυτό  θα  ήταν ένα μοιραίο σφάλμα», τόνισε  ο Γερμανός αξιωματούχος.

Ο Τούρκος Υπουργός για  υποθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Volkan Bozkir, αποκάλυψε το Νοέμβριο ότι οι Βρυξέλλες συμφώνησαν στο «άνοιγμα» ενός νέου κεφαλαίου,  στις ενταξιακές συνομιλίες με την χώρα του μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.

«Η απόφαση να ανοίξει το κεφάλαιο 17 μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου είχε  ληφθεί», είπε ο Τούρκος Υπουργός.

Οι Ευρωσκεπτικιστές , όπως ο Βρετανός πολιτικός  Nigel Farage, τόνισαν ότι η  προτεινόμενη επιτάχυνση της διαδικασίας   ένταξης της Τουρκίας, αποτελεί έναν σαφή «παραλογισμό».

Ενωμεταξύ  η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανέβαλε την δημοσιοποίηση  της κρίσιμης έκθεσης για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην χώρα , προφανώς για να στηρίξει την επανεκλογή του  Ερντογάν, υλοποιώντας ένα ακόμη κρίσιμο λάθος .

Ο Strässer κατέληξε: «Δυστυχώς, υπό τον κ Ερντογάν, η κατάσταση στην χώρα έχει επιδεινωθεί εξαιρετικά επικίνδυνα ».

Στην Τουρκία αυτό το διάστημα ο τουρκικός στρατός έχει αποδυθεί σε ανελέητο κυνήγι των Κούρδων ανταρτών μέσα στις τουρκικές πόλεις στα ΝΑ της χώρας.

Οι Τούρκοι σύμφωνα με πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία ειδήσεων, σκοτώνουν χωρίς καμία αιδώ αθώες κοπέλες, γυναίκες, βασανίζουν μικρά παιδιά , επαναλαμβάνοντας μια τακτική που έρχεται από το παρελθόν.

Τα ίδια έκαναν σε όλη την μακραίωνη ιστορία τους και στην Σμύρνη, τον Πόντο , την μαρτυρική Κύπρο ,  με Έλληνες , Αρμένιους αλλά και τους Κούρδους.

Σήμερα υλοποιούν άλλη μία γενοκτονία κάτω από τα αδιάκριτα βλέμματα  της δύσης, έχοντας σκοπό να εκδιώξουν τους Κούρδους από την ΝΑ Τουρκία, μαζί με τους Σύρους πρόσφυγες .  Η Ευρώπη δεν μπορεί και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να "κλείσει τα μάτια" σε αυτά που λαμβάνουν χώρα  στην Τουρκία αυτές τις άγιες ημέρες ". Άνθρωποι βασανίζονται και εκτελούνται δια ασήμαντη αφορμή σε μια επίδειξη ενός αβυσσαλέου μίσους  κατά της ίδιας της ανθρώπινης ύπαρξης.

Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο: Κεραυνοβόλος πόλεμος για την δημιουργία του Κουρδιστάν!,αναφέραμε ότι οι  Κούρδοι έχουν «ξεκινήσει», αυτό που αποκαλείται  «κουρδικός εθνικοαπελευθερωτικός πόλεμος» για την δημιουργία του Κουρδιστάν.

Οι Κούρδοι με αφορμή τον πόλεμο  στην Συρία με τους  μαχητές του Ισλαμικού στρατού,  και το διαφαινόμενο «ξεκαθάρισμα» με την παρουσία πλήθους αμερικανικών δυνάμεων στην Τουρκία, τον πόλεμο του ΡΚΚ με τον τουρκικό στρατό και τις επιχειρήσεις  του PJAK εναντίον των Ιρανών, «κτυπούν» σε όλη την έκταση του υπό δημιουργία κράτους του Κουρδιστάν.

Το μέλλον της χώρας των Οθωμανών Τούρκων και των Κούρδων  είναι αβέβαιο και εμπεριέχει πολύ πόνο , δάκρυ και αίμα . Άλλωστε σύμφωνα με τους Άγιους Γεροντάδες μας  « οι Τούρκοι πάντα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι».

https://youtu.be/U11h48MfaKE&w=700

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ