Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Μπεν Ζελόν.. ή κατα το γνωστοτερο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ..!!!

Posted:


Το ακατασίγαστο μίσος που επί αιώνες ο σιωνισμός τρέφει για τον Ελληνισμό, βρήκε την αποκορύφωσή του κατά τη διεξαγωγή της Μικρασιατικής εκστρατείας. 

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, η οποία γκρέμισε τα όνειρα του Ελληνισμού για την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, οφείλεται σχεδόν εξ’ ολοκλήρου στις ραδιουργίες των εβραίων.  Ορθότερα δε, κανείς σχεδόν δεν υποψιάζεται ή γνωρίζει ότι η έκβαση της εκστρατείας, ήταν προδιαγεγραμμένη από τον σιωνισμό. Τα όσα αποκαλυπτικά στοιχεία έπονται, τεκμηριώνουν απόλυτα τον ανωτέρω ισχυρισμό, καταδεικνύοντας ταυτόχρονα τον υποχθόνιο ρόλο του εβραίου, του αιώνιου αυτού μισέλληνα. 

Ανέκαθεν οι εβραίοι μετέρχονταν δόλια μέσα για την ηθική, οικονομική, πνευματική αλλά και για την βιολογική εξόντωση του Ελληνισμού. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα επ’ αυτού, αποτελεί η διάδοση και εκλαϊκευση των αρχών του Παντουρκισμού από τον εβραίο Χέρμαν Βάμπερυ. Στο βιβλίο του «Εικόνες της Κεντρικής Ασίας» που πρωτοεκδόθηκε το 1868, ο Βάμπερυ ανέπτυσσε τις αρχές του Παντουρκισμού, με εντονότατες ανθελληνικές αιχμές, ενώ η στενή του σχέση με όσους μετέπειτα απετέλεσαν τον πυρήνα των ηγετικών στελεχών των Νεοτούρκων, υπήρξε αποφασιστικής σημασίας γεγονός, για την ανάπτυξη του Παντουρκικού φαινομένου, σαφής έκφραση του οποίου, υπήρξε η αναζωπύρωση των επεκτατικών βλέψεων των τούρκων προς την Ελλάδα. 

Η Μικρασιατική καταστροφή οφείλεται σε μία σειρά από αίτια. Ανάμεσα στους παράγοντες εκείνους που επισφράγισαν την τραγωδία του 1922, είναι και η έντονη ανάμειξη του εβραϊσμού στην τεράστια ανθελληνική εκστρατεία, η οποία αναπτύχθηκε κατά την Εποποιία των ετών 1919-1922 τόσο στο μέτωπο, στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού, όσο και στο εσωτερικό της χώρας, από μαρξιστικούς κύκλους που έπαιζαν ηθελημένα ή αθέλητα, το παιχνίδι των εβραίων. Η υπονόμευση και η αποσταθεροποίηση που οδήγησε στην πτώση του ηθικού του στρατού μας, παράγοντας ο οποίος συνετέλεσε καθοριστικά στη μετέπειτα Μικρασιατική τραγωδία, υπήρξε έργο του Αβραάμ Μπεναρόγια, ηγετικού στελέχους του ΚΚΕ, εβραϊκής καταγωγής, στον ιδιαίτερο ρόλο του οποίου θα πραγματοποιηθεί εκτενής αναφορά σε άλλο άρθρο. 


Ο Αβραάμ Μπεναρόγια ( ένας των ιδρυτών του Κ.Κ.Ε.), ο Κοέν και ο Κουν Βεντούρα, άπαντες εβραίοι, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της εποχής, δηλητηρίαζαν κατά το χειρότερο τρόπο την Ελληνική προσπάθεια, μέσω πικρόχολων κειμένων που δημοσίευαν στην εβραϊκή εφημερίδα «Avanti» της Θεσσαλονίκης. Με τη στάση της αυτή, η εβραϊκή κοινότητα που διέμενε στην Ελλάδα, εξέφραζε την υποστήριξή της προς τον ομόφυλό της Κεμάλ, ο οποίος ήταν σιωνιστής, όπως άλλωστε σιωνιστές ετύγχαναν όλα τα ηγετικά στελέχη των Νεοτούρκων. Ειδικότερα οι ηγέτες των Νεοτούρκων Ταλαάτ και Ενβέρ, ήταν κρυπτοεβραίοι και μέσω των αξιωμάτων που κατείχαν, συνετέλεσαν αποφασιστικά στην υλοποίηση των εβραϊκών σχεδίων, στο προκείμενο ζήτημα. 

Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφερθεί, ότι όλα τα στελέχη της Επιτροπής των Νεοτούρκων στην Θεσσαλονίκη ήταν εβραίοι. Το τεκτονικό περιοδικό «Ακακία» (Οκτώβριος 1908) αποκαλύπτει ότι η ξένη Στοά «Μακεδονία» με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είχε ως διδάσκαλο τον Ιταλοεβραίο Εμ. Καράσο, στην δικαιοδοσία του δε υπάγονταν τρεις ακόμη ξένες στοές, στους κόλπους των οποίων οι Ταλαάτ και Ενβέρ, βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να δημιουργήσουν την «Κίνηση Νεοτούρκων». Η «Κίνηση Νεοτούρκων» τελούσε υπό την προστασία της ιταλικής πρεσβείας, από τυπική άποψη, ενώ τα μέλη της αποτελούνταν εξ’ ολοκλήρου από τουρκοεβραίους, μέλη των ανωτέρω ξένων στοών. 

Η διείσδυση των εβραίων στον τουρκικό τεκτονισμό κατά τη συγκεκριμένη περίοδο, δεν υπήρξε γεγονός τυχαίο. Είναι γνωστό ότι την 1η Μαίου 1909 οι τούρκοι τέκτονες, προκειμένου να εξασφαλίσουν την εύνοια και την υποστήριξη των σιωνιστών, ανέδειξαν στο αξίωμα του Μεγάλου Διδασκάλου της Μεγάλης Στοάς της Τουρκίας τον Μαχμούντ Ορφί Πασά, όργανο των εβραϊκών επιδιώξεων, το δε Υπατο Συμβούλιο της Μεγάλης Στοάς της Τουρκίας αποτελούσαν οι Δαυίδ Κοέν, Ραφαέλο Ρίτσι, Ισαάκ Μαρκιόνε, Νίκολα Φόρτε, Τζωρτζ Σούρσοκ και Ιακόμπ Σουχάμι, όλοι τους εβραϊκής καταγωγής. Μέσα από αυτούς τους κύκλους αναδείχθηκε αργότερα ο Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος με τη βοήθεια των αδελφών του εβραίων, και όχι μόνο, θα συνέτριβε τον Ελληνικό στρατό το 1922… 

Ενθερμος υποστηρικτής της Ελληνικής επεμβάσεως στην Μικρά Ασία, ήταν ο πρωθυπουργός της Αγγλίας και σιωνιστής Λόυδ Τζωρτζ. Ο Λ. Τζωρτζ όσο «περίεργα» τάχθηκε στο πλευρό των Ελλήνων, άλλο τόσο «περίεργα» τους εγκατέλειψε στην πλέον κρίσιμη στιγμή, γεγονός το οποίο εάν συσχετισθεί με τις σιωνιστικές θέσεις του βρίσκει την εξήγησή του. Αξίζει να τονισθεί ότι ο προσωπικός γραμματέας του Τζωρτζ ήταν ο εβραίος «Σερ» Φίλιπ Σασούουν, ο οποίος… συμπτωματικά ήταν παντρεμένος με την κόρη του τραπεζίτη Ρότσιλντ. Αμφότεροι τελούσαν και μυστικο-σύμβουλοι του άγγλου πρωθυπουργού, ενώ η επίδραση του σιωνιστικού στοιχείου ήταν εντονότερη στη σύνθεση της βρετανικής κυβερνήσεως. Οι υπουργοί του Τζωρτζ Λόρδος Σέσιλ και Λόρδος Ρήντιγκ (κατά εβραϊκόν κόσμον Ισαάκ Μοντ) ήταν απροκάλυπτα σιωνιστές και εκδηλωμένοι μισέλληνες. 

Ποιο όμως ήταν το σκεπτικό και οι απώτεροι στόχοι στους οποίους οι σιωνιστές απέβλεπαν με τη Μικρασιατική Εκστρατεία; Δεν θα πρέπει να λησμονείται ότι η Μικρά Ασία είναι πανάρχαια Ελληνική Γη. Παρά τους διωγμούς και τον εκτουρκισμό πολλών αιώνων, το Ελληνικό στοιχείο διέθετε στην περιοχή αυτή μία ισχυρή Εθνολογική βάση. Οι σιωνιστές, έβλεπαν τη μόνιμη Ελληνική παρουσία στην Μικρά Ασία σαν μία θανάσιμη απειλή προς τα συμφέροντά τους. Αφ’ ενός δεν ήθελαν για ιδεολογικούς λόγους να δουν την Μεγάλη Ιδέα του Ελληνισμού να πραγματώνεται, αφ’ ετέρου μία μεγάλη αλλά αδύναμη Τουρκία, ήταν η περίπτωση του εύκολου θύματος για την οικονομική διείσδυση που ονειρεύονταν. Συνεπώς η Ελληνική παρουσία στα Ιωνικά παράλια και γενικότερα στη Μικρά Ασία έπρεπε να εκλείψει, διότι αποτελούσε πρόσκομμα στην υλοποίηση των σιωνιστικών σχεδίων. Για να επέλθει όμως η εξάλειψή της, έπρεπε να υπάρξει μία βίαιη μετακίνηση ή και αφανισμός του Ελληνικού πληθυσμού, ένας στόχος που μόνο δια της γενοκτονίας έβρισκε την πραγμάτωσή του. Για τη γενοκτονία χρειαζόταν ένα πρόσχημα. Και το πρόσχημα βρέθηκε. 

Η Ελλάδα αποφασισμένη να διεκδικήσει δυναμικά τα δίκαιά της στη Μικρά Ασία, υπό την προτροπή της Βρετανίας και γενικά των Μεγάλων Δυνάμεων της εποχής, τη διαβεβαίωση των οποίων για αμέριστη συμπαράσταση είχε προηγουμένως εξασφαλίσει, αποβίβασε στρατό το 1919 στη Σμύρνη. Το σχέδιο ήταν πανούργο: Οι σιωνιστές, δια των Μεγάλων Δυνάμεων, τους ηγέτες των οποίων επηρέαζαν και δια του αδελφού τους Ελ. Βενιζέλου, ενέπλεξαν τον Ελληνικό Στρατό σε μία θανάσιμη παγίδα και μαζί του καταδίκασαν τον Ελληνικό πληθυσμό των περιοχών της Μικράς Ασίας. 

Ώθησαν τα Ελληνικά στρατεύματα στα βάθη της Μικράς Ασίας παρέχοντάς τους μία εφήμερη βοήθεια και όταν οι συγκυρίες κατέστησαν τις Ελληνικές δυνάμεις τρωτές, επήλθε η κατακόρυφη ενδυνάμωση των Κεμαλικών στρατευμάτων και η συντριβή των Ελλήνων. Και μαζί με τη συντριβή, βρέθηκε η ευκαιρία να σφαγιασθεί ο Ελληνισμός της Μικράς Ασίας, με πρόσχημα τα δεινά που υπέστησαν οι τούρκοι από τον Ελληνικό στρατό, κατά τη νικηφόρα προέλασή του στο διάστημα 1919-1922. Η θανάσιμη παγίδα ήταν καλά προσχεδιασμένη… 

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, για τον οποίο έχει γραφτεί χωρίς να διαψευστεί ότι είναι εβραϊκής καταγωγής, φέρων το επίθετο Μπεν Ζελόν, υπό την παρότρυνση των ομοϊδεατών του, απέστειλε χωρίς καμμία υποδομή τα Ελληνικά στρατεύματα στην Μικρά Ασία, καταδικάζοντάς τα σε βέβαιη σφαγή. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βενιζέλος δεν είχε κάνει καμία πρόβλεψη, ούτε είχε κάποια εναλλακτική λύση για το ενδεχόμενο καταρρεύσεως του μετώπου… Επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πριν επέλθει η Ελληνική συντριβή, ο Βενιζέλος έχασε προσχεδιασμένα τις εκλογές, προκειμένου να αποποιηθεί των βαρύτατων ευθυνών της προαποφασισμένης από τους σιωνιστές τραγωδίας. Είναι βέβαιο ότι εάν ο Βενιζέλος κέρδιζε τις εκλογές, στις οποίες σημειωτέον ότι όλα τα δεδομένα καταδείκνυαν την εκλογική νίκη του, τότε θα συνέβαινε επί της πρωθυπουργίας του η Μικρασιατική καταστροφή και θα ήταν αυτός που θα επωμιζόταν τις συνέπειες της ήττας. Ποιος όμως ήταν ο παράγοντας εκείνος που συνετέλεσε ώστε ο Βενιζέλος να χάσει τις εκλογές, γεγονός παράδοξο και μη φυσιολογικό, αφού μετά την υπογραφή της Συνθήκης των Σεβρών είχε επιστρέψει στην Ελλάδα ως θριαμβευτής και το κλίμα τον ευνοούσε; 

Στην τεχνητή εκλογική ήττα του, τον βοήθησαν οι εβραίοι ομοϊδεάτες του. Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφερθεί, ότι ο Βενιζέλος αντλούσε σημαντικό μέρος της εκλογικής του δυνάμεως από το εβραϊκό στοιχείο της Θεσσαλονίκης, γι’ αυτό άλλωστε είχε οργανώσει και το κίνημα της Αμύνης με επίκεντρο τη συμπρωτεύουσα. Στις εκλογές λοιπόν που προηγήθηκαν της τραγωδίας, οι εβραίοι σύσσωμοι στράφηκαν φαινομενικά εναντίον του και τον «μαύρισαν», διασώζοντάς τον από την ευθύνη της προσχεδιασμένης επερχόμενης καταστροφής στο Μικρασιατικό μέτωπο… 

Για όσους αμφισβητούν τη σιωνιστική πολιτική του Ελ. Βενιζέλου, θα παρατεθούν τα ακόλουθα αδιάψευστα στοιχεία: 
Ο Ελευθέριος Βενιζέλος ασκούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της πολιτικής του σταδιοδρομίας, πολιτική άκρως φιλοεβραϊκή, αφού όπως ομολογούν οι ίδιοι οι εβραίοι στο επίσημο όργανό τους «Χρονικά» (Όργανο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, Τεύχος Σεπτ. – Οκτώβριος 1992): «…Ο διοικητής της Θεσσαλονίκης Ρακτιβάν σε συνεντεύξεις του σε τοπικές εβραϊκές εφημερίδες, προβάλει τις αρχές της ισονομίας που διέπουν την Ελληνική διοίκηση και το πνεύμα της ανεξιθρησκίας που χαρακτηρίζει τον Ελληνικό λαό, με παράδειγμα τους εβραίους της παλιάς Ελλάδας, που παρά τον μικρό αριθμό τους κατέχουν σημαντικές θέσεις στη δημόσια ζωή. Και ο εβραϊκός τύπος της Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τις διαθέσεις της κοινής γνώμης, επαινεί την ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο, που προσφέρει στους εβραίους προνόμια που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο Βαλκανικό Κράτος, προετοιμάζοντας γι’ αυτούς ένα λαμπρό μέλλον…» Οι υπαινιγμοί για τη σιωνική πολιτική που ασκούσε ο Βενιζέλος είναι σαφέστατοι. Άλλωστε, όπως το ίδιο έντυπο αναφέρει («Χρονικά», τεύχος Απριλίου – Μαΐου 1994), «Ο Ελευθέριος Βενιζέλος πρώτος υποστήριξε τη δημιουργία ελεύθερου εβραϊκού κράτους». 

Τις ίδιες ακριβώς θέσεις εξέφρασε και ένας από τους βασικούς συνεργάτες του Βενιζέλου, υπουργός και Γενικός Διοικητής της Μακεδονίας, ο Π. Αργυρόπουλος, στον τύπο της εποχής. Όλα ήταν προμελετημένα. Σταδιακά και με πρόσχημα την επαναφορά του Κωνσταντίνου, οι… σύμμαχοι σταμάτησαν την χορήγηση βοηθείας προς την Ελλάδα και ένας – ένας άρχισαν να καταφέρνουν πισώπλατες μαχαιριές. Ο ιαταλοεβραίος πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζιολίτι, εκκένωσε τη Νότια Μικρά Ασία από τα ιταλικά στρατεύματα τα οποία βρίσκονταν εκεί, απελευθερώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο σημαντικές δυνάμεις των τούρκων που είχαν καθηλωθεί εκεί εξ’ αιτίας της ιταλικής στρατιωτικής παρουσίας. Την ίδια ώρα η Γαλλία, υποταγμένη στη θέληση των εβραίων Μπιαν και Μπλουμ, συνάπτοντας τη γαλλοτουρκική συνθήκη συνθηκολογήσεως στην Κιλικία, απελευθέρωσε επίσης με τη σειρά της τα Κεμαλικά στρατεύματα από τη μέθοδο της Συρίας, παραδίδοντας συγχρόνως όλο το γερμανικό πολεμικό υλικό που είχαν κυριεύσει, στους Τούρκους. 

Η εβραϊκή στοά της Θεσσαλονίκης «Μπάι – Μπριθ», συνετέλεσε αποφασιστικά την πρόκληση της Μικρασιατικής καταστροφής, δια της οικονομικής βοηθείας που απέστειλε στον Κεμάλ. Ο εβραϊκής καταγωγής Μπρονστάιν (τρότσκυ), ηγέτης της Ρωσίας εκείνη την περίοδο, ενίσχυσε σε εκπληκτικό βαθμό τον Κεμάλ, χορηγώντας του τεράστιες ποσότητες χρυσού και πυροβόλα όπλα. Τον Μπρονστάιν χρηματοδοτούσε με τη σειρά της η εβραϊκή τράπεζα Κουν και Λεμπ, η οποία τον πίεσε να υπογράψει συνθήκη ειρήνης με την Τουρκία, ώστε να απαλλάξει από ένα ακόμη πρόβλημα τον Κεμάλ. 

Άθλιος επίσης υπήρξε ο ρόλος του Μπαζίλ Ζαχάρωφ. Ο Ζαχάρωφ, εβραίος έμπορος όπλων από την Κωνσταντινούπολη, μονίμως εγκατεστημένος στην Ελβετία, υποδυόταν επί σειράν ετών τον Ελληνα. Στην πραγματικότητα ήταν συνεργάτης της αγγλοεβραϊκής πολεμικής βιομηχανίας «Βίκερς». Ο Ζαχάρωφ, προσωπικός φίλος του Ε. Βενιζέλου, αρχικά προμήθευσε τον Ελληνικό στρατό με ελαφρύ και βαρύ οπλισμό για να καλύψει τις ανάγκες του, έναντι πραγματικά εκπληκτικών οικονομικών διευκολύνσεων. Ο Ζαχάρωφ, ισχυριζόταν ότι… βοηθούσε τον Ελληνικό στρατό, ωθούμενος δήθεν, από πατριωτικά κίνητρα. Μόλις όμως οι Ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις εισέδυσαν στην Μικρά Ασία και ο «ομόφυλός του» Ε. Βενιζέλος «εγκατέλειψε» την εξουσία, οι αποστολές του Ζαχάρωφ σταμάτησαν ολοσχερώς ενώ ο μέχρι τότε παραδοθείς οπλισμός απεδείχθη προβληματικός, καθώς ανακαλύφθηκαν τεράστιες ποσότητες άχρηστων όπλων και ελαττωματικών πυρομαχικών. Τα αποτελέσματα ήταν προφανή… 

Στο σημείο αυτό αρχίζει να γίνει μνεία σε ένα τραγικό περιστατικό, το οποίο καταδεικνύει για μια ακόμη φορά τον μισελληνισμό των εβραίων. Το περιστατικό τοποθετείται χρονικά στις ημέρες της μικρασιατικής τραγωδίας και είναι το ακόλουθο: Στη συνοικία Μπας Οτουράκ της Σμύρνης, οι εβραίοι οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν επιδοθεί σε μία καταδοτική έξαρση κατά των Ελλήνων, είχαν συγκεντρωθεί και χλεύαζαν τους διερχόμενους Ελληνες αιχμαλώτους. Όταν οι τούρκοι στρατιώτες άρχισαν να κτυπούν τους Έλληνες με τους υποκοπάνους των όπλων τους, τούρκοι και εβραίοι ξέσπασαν από κοινού σε παραλήρημα ενθουσιασμού και χειροκροτημάτων… Ο δε εβραίος νομάρχης Ραχμή Μπέης, εξώθησε τους τσέτες να προβούν στην εξόντωση του Μικρασιατικού Ελληνισμού. Ενάμισι εκατομμύριο νεκροί, άλλοι τόσοι πρόσφυγες και δισεκατομμύρια σε δραχμές οι υλικές ζημιές. Αυτό ήταν το τίμημα της Μικρασιατικής καταστροφής, στην πρόκληση της οποίας τόσο συνέργησε ο διεθνής σιωνισμός. Η εβραϊκή μάλιστα ωμότητα, έφθασε μέχρι του σημείου της επιδείξεως ασέβειας προς τους ίδιους τους νεκρούς. Ούτε τα οστά των νεκρών Ελλήνων δεν σεβάσθηκαν οι εβραίοι. Μετά τη μεγάλη σφαγή, ένα «ολλανδικό» πλοίο φόρτωσε στο λιμάνι της Σμύρνης τα κόκαλα των νεκρών, τα οποία προορίζονταν να διατεθούν… για βιομηχανικούς σκοπούς! Το πλοίο, όπως και η εκμεταλλεύτρια εταιρεία που επεδίωκε να θησαυρίσει ακόμη και από τα οστά των νεκρών, τα οποία «αξιολογούσε» ως πρώτη ύλη (!), ανήκε στους εβραίους Ραούλ Βόντεμπουργκ και Ερασμο Λεβύ. 

Επιπροσθέτως, στην επιχείρηση αφελληνισμού της Μικράς Ασίας, είναι γνωστός ο ρόλος που διαδραμάτισε ο αμερικανοεβραίος Χ. Μοργκεντάου. Ως πρόεδρος της «Επιτροπής Αποκαταστάσεως Προσφύγων», μερίμνησε ώστε κατά την οκταετία 1922-1930, να εφαρμοσθεί κατά γράμμα η Συνθήκη της Λωζάννης, το τερατούργημα αυτό του Ε. Βενιζέλου που προέβλεπε τον ξεριζωμό των Ελληνικών πληθυσμών από την Ιωνία. 

Επανερχόμενοι στο θέμα των δηλώσεων Βενιζέλου δια των οποίων συνηγορούσε υπέρ της ιδρύσεως του κράτους του Ισραήλ, κρίνω αυτές αποκαλυπτικές της καταγωγής του. Το γεγονός δε ότι ο Βενιζέλος παρουσιάζεται ως «πρωτεργάτης» της προσπάθειας για την ίδρυση του εβραϊκού κράτους, δεν θα πρέπει να εκπλήσσει. Και αυτό διότι ο Βενιζέλος, ήταν εβραϊκής καταγωγής. 

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι η Μικρασιατική καταστροφή επήλθε την χρονική εκείνη στιγμή κατά την οποία δέσποζαν τόσο στην Τουρκία όσο και στην Ελλάδα δύο εβραϊκές μορφές: Ο Κεμάλ Ατατούρκ και ο Μπεν Ζελόν. Εξ΄ άλλου δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος υπήρξε, ήδη από το 1917, όπως καταδεικνύεται μέσα από επίσημα έγγραφα, ο πρώτος πολιτικός ηγέτης και δη πρωθυπουργός που ζήτησε την αναγνώριση ισραηλινού κράτους. Τον Ιούλιο του 1920 ο ΄Άγγλος ναύαρχος Ντε Ρόμπεκ σε επιστολή που απηύθυνε προς τον τότε Υπουργό Λόρδο Κώρζον, ανέφερε, μεταξύ των άλλων, και τα εξής: «…Με άλλα λόγια ο κ. Βενιζέλος δεν είναι η Ελλάς. Εν κυριολεξία δεν είναι καν ΄Έλλην…». 

Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΟΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.. Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ 1821 ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ “ΕΒΡΑΙΩΝ” ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..! 

ellada2011.blogspot.com

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε κλικ εδώ

 • Anonymous

  κ.Χυδηριωτη το “αφεντικο” σου ποσα σου εδωσε γιανα γραψεις αυτο το αρθρο??? 666 ευρω η παραπανω? βρε ουστ πουλημενα τομαρια που κανετε προπαγανδα να τσιπαρετε τον κοσμο….δεν θα σας περασει..ξυπνησε ο κοσμος …

 • Anonymous

  Δεν δεν προλαβαίνουν να μασ τα δωσουν- περασουν ολα τελειωσαν για αφτους..Tο κεφαλι του φιδιου το ελιωσε ο κυριος…δεν πρεπει να φοβομαστε το σπαρταρισμα της ουρας.

 • Anonymous

  ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΚΤΕΝΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΜΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ…”Η ΚΑΡΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ” ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΡΑΒΩΝΑΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ…ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ…ΤΟ ΡΣΙΠΑΚΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΣΤΥΛ ΒΙΟΤΣΙΠ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΥΡΙΤΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΟΠΟ…ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ…ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.

 • Anonymous

  ΠΡΟΔΩΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΥ!ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΡΠΟ!ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ!ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΗ ΟΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • http://www.blogger.com/profile/02821825364118168587 Δημήτριος Χατζηνικολάου

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ γι αυτό το άρθρο! Απ΄ όσα έχουμε ακούσει από δικούς μας ανθρώπους που έζησαν από κοντά τα φοβερά αυτά γεγονότα, οι πληροφορίες του άρθρου είναι συνεπείς και άρα πιστευτές. Να μην εκπλαγείτε, όμως, που οι ψευδο-επίσκοποι, οι ψευδο-πολιτικοί και οι ψευδο-διανοούμενοι αυτής της χώρας δεν θα δεχθούν το άρθρο, διότι τρέμουν μην τυχόν και χαρακτηρισθούν συνωμοσιολόγοι και αντισημίτες! Βεβαίως, το να αγνοείς εθελοντικώς τα γεγονότα, δηλαδή, να εθελοτυφλείς και να στρουθοκαμηλίζεις, είναι άκρως ανόητη και αντι-επιστημονική συμπεριφορά.

 • Anonymous

  Γράφετε “Μετά τη μεγάλη σφαγή, ένα «ολλανδικό» πλοίο φόρτωσε στο λιμάνι της Σμύρνης τα κόκαλα των νεκρών, τα οποία προορίζονταν να διατεθούν… για βιομηχανικούς σκοπούς!”! Γιατί δεν λέτε ότι προορισμός ήταν το λιμάνι της Μασσαλίας για να γίνουν σαπούνι?
  Όσο “για την ανάπτυξη του Παντουρκικού φαινομένου” και τώρα το βλέπουμε με τα ονόματα ρεπούση, δραγώνα, τατσόπουλος…..

 • Anonymous

  ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ – ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

 • Anonymous

  ΒΙΒΛΙΑ
  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ- ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ
  ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ- ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΣΙΒΑΚΗ
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ

 • Anonymous

  Κατά ένα περίεργο τρόπο ο αρθρογράφος δεν γράφει τίποτα για τους Βαλκανικούς πολέμους και για την συμβολή του Βενιζέλου στην κατάληψη της Ηπείρου ,της Μακεδονίας ,της Θράκης ,των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης . Η Ελλάδα από ψωροκώσταινα έγινε κράτος ισχυρό . Του διαφεύγει επίσης η επιμονή του να καταληφθεί η Θεσσαλονίκη την οποία οι “ομοεθνείς” του ήθελαν να μείνει τουρκική γιατί λειτουργούσαν καλύτερα υπό οθωμανική διοίκηση.Του διαφεύγει επίσης η κατάληψη της Βορείου Ηπείρου που χάθηκε εξαιτίας ηλίθιων χειρισμών των διαδόχων του στην εξουσία.Του διαφεύγει η προσάρτηση της Κύπρου από την Ελλάδα αν ο βασιλιάς δεν αντιδρούσε στην συμμετοχή των ελληνικών στρατευμάτων συμμαχικές επιχειρήσεις στην Καλλίπολη .Του διαφεύγει η κατάληψη της Ανατολικής Θράκης την οποία παρέδωσαν αμαχητί οι “Ελληνάρες” διάδοχοί του. Του διαφεύγει τέλος το κυριότερο, η Μικρά Ασία χάθηκε από την Ηνωμένη αντιπολίτευση της οποίας μέλος ήταν και το ΚΚΕ έμμεσα με την υποστήριξή με ψηφοφόρους του . Οι Εβραίοι κομμουνιστές υποστήριζαν τους δεξιούς και χαρακτήριζαν τον Μικρασιατικό πόλεμο ιμπεριαλιστικό.Μισούσαν τον “ομοεθνή”τους Βενιζέλο γιατί παρέλαβε ένα κράτος ερείπιο και το έκανε υπερδύναμη της Μεσογείου .Παραβλέπει επίσης ότι το Ιδιώνυμο ψηφίστηκε επί κυβερνήσεως Βενιζέλου και εκδίωξε τους “ομοεθνείς” του κομουνιστές οι οποίοι ήταν βλαπτικοί για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας με τις θέσεις που υποστήριζαν στα εθνικά θέματα.Φέρτε μας τέτοιους “Εβραίους” να μας κυβερνήσουν ,γιατί οι “‘Ελληνες” που αφήνουν τουρκικές φρεγάτες να κάνουν βόλτες σε ελληνικά νησιά που τολμούσαν να το κάνουν πριν την εμφάνιση Βενιζέλου στην πολιτική ζωή μόνο ‘Ελληνες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.Ευτυχώς μιλάνε τα γεγονότα γιατί κάποιοι θα μας διδάξουν ότι οι Τούρκοι από μόνοι τους παραιτήθηκαν και δεν έγινε ούτε επανάσταση το 1821 ούτε πόλεμος το 1912.Το ότι δεν γιορτάζεται μέχρι σήμερα ο μεγαλύτερος απελευθερωτικός πόλεμος που διεξήγαγε ποτέ το Ελληνικό έθνος το 1912 ως εθνική εορτή για να μην τιμηθεί ο ηγέτης εκείνης της εποχής όπως δεν τιμάται και ο Καποδίστριας δείχνει τι Εθνικοί Ηγέτες ήταν εκείνοι και τι ανδρείκελα κυβερνάνε τώρα .

 • Anonymous

  ///ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ
  ΛΑΘΗ ΤΟΥ –ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ////
  ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
  1.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΟΖ-ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΘΡΑΚΗ
  2.ΣΥΣΦΙΓΓΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΗΣ
  ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ
  3.ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ
  ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
  ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974(ΒΛΕΠΕ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ
  ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ)
  4.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
  ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ.
  ///ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ Η ΕΛΛΗΝΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΙΝΑΙ
  ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ////
  ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ//// ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ
  ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΡΩΣΣΙΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΕΞ
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ
  ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ—ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ
  ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ,ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΚΑΙ
  ΙΣΡΑΗΛ///ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ
  ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ///Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΕΕΙ
  Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ/// Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΑΝ Ο ΓΙΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ
  ΣΤΡΑΒΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ///

 • ΑΝΔΡΕΑΣ

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.

 • Δημήτριος Χατζηνικολάου

  Μία παρόμοια μέθοδο καταστροφής της Ελλάδος
  εφήρμοσαν οι Σιωνισταί δια του ημι-Εβραίου Ανδρέα Παπανδρέου κατά την περίοδο 1981-1989, με την τρομακτική αύξηση των δημοσιονομικών ελλειμμάτων και του δημοσίου χρέους. Τα αποτελέσματα αυτής της προδοσίας φαίνονται τώρα. Πιστεύω ότι και αυτή η καταστροφή ήταν προσχεδιασμένη από τους Σιωνιστάς, προκειμένου, με την βοήθεια πάντοτε των εδώ ΠΡΟΔΟΤΩΝ που “κυβερνούν,” να αρπάξουν τον πλούτο της χώρας αντί πινακίου φακής! Γι αυτόν το λόγο, πάντοτε Σιωνισταί “κυβερνούν” αυτόν τον τόπο, άλλοι Εβραϊκής καταγωγής και άλλοι τεχνητοί Εβραίοι, δηλαδή Μασόνοι, τρόφιμοι της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ποτέ δεν γίνεται το “λάθος” να εκλεγεί κάποιος Έλληνας Πρωθυπουργός! Τα ΜΜΕ (= Μέσα Μαζικού Εξανδραποδισμού) φροντίζουν γι αυτό!

 • melina

  Den legetai oti oi Ebreoi opos tous kseroume einai apogonoi ton Khazaron? Moggolikis katagogis opos kai oi Tourkoi. Mipos einai giati einai paromoias katagogis me tou Tourkous?

  • Δημήτριος Χατζηνικολάου

   Μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ από τον Ρωμαίο Στρατηγό Τίτο (70 μ.Χ.) οι Εβραίοι σκόρπισαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντος. Οι Χαζάροι ήταν ένας λαός Μογγολικής καταγωγής που ήταν φαλοκράτες και ζούσαν κοντά στην Ρωσία. Γύρω στο 800 μ.Χ. ο βασιλεύς των απεφάσισε να επιλέξει μία καλύτερη θρησκεία γι αυτούς και, από τις τρεις που εξέτασε (Χριστιανισμό, Ιουδαϊσμό και Ισλαμισμό), επέλεξε τον Ιουδαϊσμό. Όταν τους έδιωξαν οι Ρώσοι, σκόρπισαν και αυτοί στην ευρώπη και αλλού. Και λόγω της νέας των θρησκείας ανεμείχθησαν με τους Εβραίους. Έτσι, σήμερα, όταν λέμε “Εβραίοι,” δεν αναφερόμαστε στην καταγωγή, αλλά στο θρήσκευμα. Αυτοί που σήμερα διεκδικούν την Παλαιστίνη μπορεί να μην καμμία σχέση με τους αληθινούς Εβραίους που κατοικούσαν εκεί πρό του 70 μ.Χ. Επίσης, αυτοί που έχουν συγκεντρώσει τον περισσότερο πλούτο της γης στα χέρια τους και κινούν τα νήματα του κόσμου, διορίζοντας ουσιαστικώς “πρωθυπουργούς,” “πατριάρχες,” κ.ά. είναι πολύ πιθανό να είναι Χαζάροι.

 • sulini egres

  Αντισημιτικα και συνωμοσιολογικα παραληρηματα, τα περισσοτερα εξ αυτων, οπιο χωρις το οποιο απο τοτε κιολας δεν μπορουν να κανει η καταρρευσασα βασιλοχουντικη φαντασιωση για τον “εξαδακτυλο”. Λιγο ακομα και θα μαθουμε οτι μας κατεστρεψαν οι ερπετοειδεις και οι νεφιλιμ. Καλη αναρρωση.