Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΩΥΣΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ)

Posted:Τρία βιβλία του κ. Δ. Λιακόπουλου
Είναι γεγονός πως ζούμε σε μια εποχή δύσκολη, ταραγμένη, αβέβαιη και σκληρή. Ορισμένοι με ζήλο, φανατισμό, ακρότητες, φαντασίες και υπερβολές εντείνουν το κλίμα. Αρέσκονται σε δαιμονολογίες, αντιχριστολογίες κι εσχατολογίες, με μύθους, επιστημονισμούς και νοσηρότητες. Χρησιμοποιούν και την Εκκλησία για τους δόλιους σκοπούς τους. Δυστυχώς οι αδαείς παρασύρονται από ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές, βιβλία και άρθρα σχετικά. Ένας από τους εκδότες τέτοιων βιβλίων είναι ο κ. Λιακόπουλος.
Επικαλείται την παγκοσμιοποίηση, της οποίας τα λάθη έχουμε από ετών επισημάνει κι εκφοβίζει τρομερά τον κόσμο. Έχει μια τάση αρχαιολατρείας, ψυχολογισμού, φιλοσοφισμού, θεολογισμού και λαϊκισμού. Αναιρεί την πρόοδο, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πραγματικότητα και πνευματικότητα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν λέει και μερικές πικρές αλήθειες αλλά το όλο κλίμα είναι αρκετά νεφελώδες. Δεν δίνει ουσιαστικές λύσεις, αλλά μάλλον οδηγεί σε αδιέξοδα. Θεωρεί ότι οι προφητείες έχασαν την αξία τους. Μιλά για «Δελφική Αδελφότητα» για «Δελφικό Οδηγό Επιβίωσης μετά το τέλος της Νέας Τάξης», μιλά για οικονομική καταστροφή, για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, για «Περίοδο μετά το φλας του Ήλιου»,  για ερχομό του «Πολέμαρχου». Όλα αυτά σκοτίζουν, φοβίζουν και ανησυχούν.
Τονίζει φοβερή επερχόμενη πείνα, καταστροφή της ηλεκτρικής ενέργειας, φυγή από τις πόλεις, γιατί δεν θα υπάρχει καμία ασφάλεια και περίθαλψη και θ’ αυξηθούν οι κλοπές. Μιλά για άμεση εσωτερική μετανάστευση. Όλα τα βλέπει μαύρα και σκοτεινά, μέσα στην απόγνωση, το φόβο και τη σύγχυση. Η βία, τα φονικά, οι σεισμοί, οι πλημμύρες, οι κατολισθήσεις, ο πανικός, οι ληστείες, οι κανιβαλισμοί θα επικρατήσουν. Προτείνει την κατανάλωση τροφής σκουληκιών κι εντόμων. Επισείει κινδύνους από το νερό, τον αέρα, τη γη, τη θάλασσα. Αναφέρει ακόμα και την τροφή του χώματος. Κάνει τον κοινωνιολόγο, τον διαιτολόγο, τον ψυχολόγο, τον ιατρό, τον δάσκαλο και τον ειδικό για όλα.
Την επιβίωση στην πόλη θεωρεί αδύνατη. Αναφέρει μιζέριες, λεηλασίες, ελλείψεις, θηριωδίες, απαραίτητες οπλοφορίες και δολοφονίες. Τρομοκρατεί ασθενείς, αναπήρους, έγκυες, γέρους και παιδιά. Λέει πως δεν ισχύει η ημερομηνία λήξεως των τροφίμων και των ροφημάτων και πως είναι μια απάτη των εμπόρων. Δίνει συνταγές συντηρήσεως βασικών τροφών κι εναλλακτικές λύσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα. Προτείνει εκτροφή μικρών ζώων, καλλιέργεια κήπου και πρακτικών κατασκευών. Έρχεται, λέει, ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος σίγουρα.
Θεωρεί ότι θα καταργηθεί κάθε έννομη τάξη, θα διαλυθεί το κοινωνικό κράτος και το καταναλωτικό εμπόριο. Θα χάσουν την αξία τους τα χρήματα. Τον πόλεμο λέει προφητεύουν όλοι οι Γέροντες της Ορθοδοξίας. Η Ελλάδα θα έχει δέκα εκατομμύρια πεινασμένων. Υπάρχουν πολλές κουραστικές επαναλήψεις για τους τρόπους επιβίωσης: διατηρημένα τρόφιμα, απροσπέλαστα καταφύγια, υπερβολές για το νερό, τη φωτιά, ακόμη και για την τροφή των αρουραίων. Γράφει για χημικό πόλεμο, βιολογικό, ραδιενεργό και πυρηνικό. Από τόμο σε τόμο πάει από το κακό στο χειρότερο. Έχω μπροστά μου τώρα τους τόμους 28,29 και 30.
Θα καεί ο ήλιος, λέει, για πρώτη φορά και θα καταστρέψει όλη την ηλεκτρική τεχνολογία. Γνωρίζει καλά τι λέει και δεν είναι καθόλου γραφικός, αναφέρει. Όλα αυτά θα συμβούν μέσα σε οκτώ λεπτά, γράφει. Μιλά αφηρημένα για «χάλκινα βιβλία» που αναφέρουν την επάνοδο των μυθικών θεών ως πολεμαρχών και εκδικητών των Νεφελίμ. Ερμηνεύει κατά πως νομίζει τις προφητείες του αγίου ενδόξου ιερομάρτυρος Κοσμά του Αιτωλού. Αναφέρεται στο Χριστοφόρο Παπουλάκο, τον Γέροντα Παΐσιο τον Αγιορείτη και το Γέροντα Ιωσήφ Βατοπεδινό. Σε πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής, ο φόβος θα γίνει τρόμος;, οι άνθρωποι θα ζητούν να πεθάνουν. Παιδικές συμβουλές για την επιβίωση στο χειμώνα, στο καλοκαίρι, στους πάγους, τη θάλασσα, στα βουνά, για ασθένειες και μολύνσεις, μετακινήσεις και κατασκηνώσεις. Συγκέντρωση χαλκού προς απομάκρυνση των Νεφελίμ.
Πρόκειται για μίξη άμικτο. Μιλά για την «τριλογία του Δελφικού Οδηγού Επιβίωσης».  Καταλήγει: «Η στοιχειώδης γνώση που δόθηκε, αποτελεί μια έγκαιρη προειδοποίηση της Δελφικής Αδελφότητας (;) προς τους μαθητές της Ειμαρμένης». Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω ένα σκεπτικό φανταστικό, αναπόδεικτο, τρομακτικό, που αναμιγνύει μυθολογία, αρχαιολατρεία, αγιολογία, επιστημολογία και φλύαρη μελλοντολογία. Σε τι αποσκοπεί; Στην προστασία των ανθρώπων από επερχομένους κινδύνους; Πότε θα γίνουν; Αν είναι να γίνουν μετά από χίλια χρόνια δεν μας αφορούν. Νομίζω πως ο συγγραφέας με τις πολλές γνώσεις καταφέρνει να δημιουργήσει φόβο, τρόμο, αγωνία, ταραχή, σύγχυση, άγχος και απόγνωση. Μήπως αυτός είναι ο σκοπός του; Παραπέμπει από το ένα βιβλίο στο άλλο. Δεν γνωρίζω τι κυκλοφορία έχουν, όμως ακούω ότι επιδρούν, επηρεάζουν, προβληματίζουν και φοβίζουν αρκετούς, που τα συζητούν και τα διαδίδουν. Αυτοδιαφημίζεται ότι η τηλεθέαση των εκπομπών του βρίσκεται στην κορυφή.
Φοβάμαι ότι πρόκειται όχι για γραφικό, αλλά για εκμεταλλευτή του ανθρώπινου πόνου, της αγωνίας του για το μέλλον, των δυσκολιών που περνά. Δεν έχουν θεολογική ορθότητα, είναι σκέψεις ανορθόδοξες, αυθαίρετες, που χρησιμοποιούν αγίους και Γέροντες για παραπλάνηση. Διαφαίνεται δωδεκαθεϊσμός, τρομολαγνεία και απεραντολογία σε βάσιμες πηγές. Είναι κρίμα να παρασύρονται οι χριστιανοί μας από τέτοια κηρύγματα και μηνύματα και να μη χαίρονται το δώρο του Θεού, τη ζωή, την ειρήνη, την αγάπη, την ησυχία και το «καὶ δὸς ἡμῖν σήμερον». Τα παραπάνω γράφω δίχως φόβο και πάθος, με πόνο και αγάπη, ύστερα από μελέτη των βιβλίων του συγγραφέως, που με κούρασαν, με ζάλισαν και με οδήγησαν σε μεγάλη απορία, αλήθεια.
ΣΧΟΛΙΟ HELLAS – ORTHODOXY: Θωρούμε τον Δημοσθένη Λιακόπουλο έντιμο Πατριώτη και καλό Χριστιανό. Όμως, θα συμφωνήσουμε με τον Γέροντα Μωυσή πως κάπου το….παρακάνει! Η ανάμειξη τόσων διαφορετικών στοιχείων μεταξύ τους και η καταστροφολογεία σε βαθμό υστερίας, μόνο σύγχυση προκαλούν! 
Κι εμείς πιστεύουμε στις Προφητείες των Αγίων και Γερόντων της Εκκλησίας μας, αλλά ποτέ δεν τις συνδυάσαμε με…Νεφελίμ, «Πολέμαρχους», ΔελφικήΑδελφότητα (!!!) και άλλα παρόμοια.
Χρειάζεται λοιπόν μεγάλη προσοχή, από όλους μας.  
πηγή

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε κλικ εδώ

 • Anonymous

  πραγματικα λυπαμαι που βλεπω τετοια σχολια απο εναν γεροντα…..ο ανθρωπος μαλλον δεν εχει διαβασει αυτα που γραφει ο κ.Δημοσθενης Λιακοπουλος……και λεει πραγματα που δεν μπορει αν τα στηριξει πουθενα…..

 • Anonymous

  Με όλο το σεβασμό, θέλω να παρατηρήσω ως αναγνώστης των βιβλίων του κ. Λιακόπουλου αλλά και της ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ βεβαίως, ότι όχι μόνο δεν τρομοκρατεί τον κόσμο, αλλά τον βοηθάει παρουσιάζοντας του τους ΕΧΘΡΟΥΣ του!!! Σας βεβαιώ ότι πολλοί έχουν γυρίσει στον Χριστιανισμό μέσα από την έρευνα που παρακινεί ο κ. Λιακόπουλος και είναι προσωπική εμπειρία αυτό! Αλλοι τρομοκρατούν, άλλοι θέλουν να διαλύσουν τον κόσμο και το βλέπουμε μπροστά μας πια. Νομίζω και πάλι με όλο το σεβασμό ότι δεν έχετε καλή πληροφόρηση του θέματος ή κάποιος δεν σας τα έχει πει καλά…

  Νικόλαος Ο.

 • Anonymous

  ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟς ΕΧΕΙ ΣΥΓΧΙΣΗ ΝΟΟς
  ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΕΤΑ.
  ΟΥΤΕ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
  ΟΥΤΕ ΑΛΛΑ ΟΝΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥς ΠΛΑΝΗΤΕς

 • Anonymous

  ΠΑΤΕΡΑ ΜΩΥΣΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΛΙΓΟ
  ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
  ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΛΙΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ;
  ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠ΄ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ;
  ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 • Anonymous

  Πιστεύω πως εν μέρη ο Γέροντας Μωυσής έχει δίκιο.
  Ο Δ. Λιακόπουλος δεν παύει να ζει από τις πωλήσεις των βιβλίων του.
  Θεωρώ ότι αυτό το γεγονός τον επηρεάζει και
  το αποτέλεσμα που βγαίνει στις εκδόσεις του είναι αρκετή < σάλτσα > στα επιμέρους θέματα.
  Ωστόσο τα τελευταία χρόνια άρχισε να σερβίρει και
  < σαλάτες > καθώς ανακατεύει στα κείμενά του Ορθοδοξία,Ανεξήγητα Φαινόμενα, Μυθολογία κτλ.
  Αυτό πουλάει αλλά εμείς θα θέλαμε περισσότερη αντικειμενικότητα.
  Πάντως τον θεωρώ Έλληνα Χριστιανό Ορθόδοξο και όχι
  λαμόγιο ολκής.
  Για αυτό τον αντιμετωπίζω με συμπάθεια,παράλληλα όμως έχω απαιτήσεις από αυτόν και την ομάδα του.
  Έχουν υποχρέωση απέναντι σε εμάς,τους Συμπατριώτες τους, ειδάλλως θα λάβουν την χλεύη και την αποστροφή μας.

 • Anonymous

  Σωστά, ο γέροντας απλά ήθελε να κάνει τον κόσμο να καταλάβει οτι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε καποιοι προσπαθούν να εκμεταλευτούν καταστάσεις και να αυξήσουν τα έσοδά τους, εκμεταλευόμενοι τον πόνο του κόσμου .. Ο γέροντας έχει γράψει έναν μεγάλο αριθμό βιβλίων για την Ορθοδοξία, οπότε ας μην είμαστε αφελείς και να πιστεύουμε πως δεν έχει διαβάσει ο ίδιος την βιβλιογραφία με τις προφητείες για τα επερχόμενα … απλά λέει οτι με αν αφήσουμε τον εαυτό μας να επηρεαστεί απο την τρομολαγνεία, το άγχος και την νευρικότητα που επικρατεί αυτόν τον καιρο, δεν θα μπορέσουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση για να ανταποκριθούμε σε όσα γινουν … Λίγη ταπείνωση απο μεριά μας δεν βλάπτει .. Εμάς θα ωφελήσει πάνω απ’όλα ..

 • Anonymous

  Να ακούτε μόνο αυτά που είπαν οι Άγιοι μας και οι Γέροντες της Ορθοδοξίας μας, όλα τα υπόλοιπα, ακόμη και να έχουν μια δόση αλήθειας, σκοπίμως αναμειγνύονται με ψεύδη, για να πλανήσουν ακόμη και τους πιστούς…

 • http://www.blogger.com/profile/13404994216317873862 ΑΙΑΝΤΑΣ "ερκος Αχαιων"

  ΜΕ ΛΥΠΗ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ.
  ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ «ΔΟΥΝ» ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ;
  ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ.
  ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.
  ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΜΑΣ Σ’ΕΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΕΙ:

  ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ” ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ” ΗΜΩΝ

  ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
  ΕΚΛΕΨΕ;
  Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΚΕΡΔΗ;
  Η ΒΙΒΛΟΣ, ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ;…..
  ΠΟΙΟ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΕΡΟΝΤΑ.
  ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΝΟ;

  ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ.

  ΤΟ ΑΝ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙ Ή ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ.

 • Anonymous

  1ον. Το να λες για Νεφελιμ δεν σε απομακρύνει απο την Ορθοδοξία, καμία σχέση.
  2ον. Για τους νεφελιμ μιλησε ο Αγιος Ανδρεας, τους οποιους εκλεισε στα ταρταρα ο Μεγιστος των Ελληνων βασιλευς Αλεξανδρος….Την υπαρξη τους δηλαδη οφειλαμε να την γνωριζαμε πριν καν μιλησει και ο Λιακοπουλος για αυτους, αλλιως τι Χριστιανοι ειμαστε αν δεν ακουμε τους Αγιους του Θεου????
  3ον. Ο,τι αναφερεται στην Αποκαλυψη δεν ειναι αλληγορικο, θα γινει κατα γραμμα και αλιμονο σε οποιον τολμησει και παραποιησει η ερμηνευσει τα λογια που μετεφερε ο Θεος στον Ιωαννη (( Και λεγει μοι, ουτοι οι λογοι πιστοι και αληθινοι και Κυριος Θεος των πνευματων των προφητων απεστειλε τον αγγελον αυτου δειξαι τοις δουλοις αυτου δει γενεσθαι εν ταχει…. Μαρτυρω εγω παντι ακουοντι τους λογους της προφητειας του βιβλιου τουτου. εαν τις επιθη επι ταυτα, επιθησει ο Θεος επ αυτον τας πληγας τας γεγραμμενας εν τω βιβλιω τουτω……. Εγω Ιησους επεπμψα τον αγγελον μου μαρτυρησαι υμιν ταυτα….. ))
  4ον. Υπαρχουν γεροντες στο Ορος που συμφωνουν με τον Λιακοπουλο, αρα κατι «παιζει» εδω
  5ον. Στο δυσκολο αυτο εργο του Δημοσθενη Λιακοπουλου, μαζι του ειναι και ο γερων Σαββας-Αχιλλεως….
  6ον.Ο λα οσα αναφερει ο Χριστιανισμος, εχουν προαναφερθει απο τους Ελληνες… Επισης Κειμενα Σιβυλλων υπαρχουν και στο Αγιο Ορος που προφητευουν τον ερχομο του Χριστου στη Γη και το ονομα της μητρος του Μαριας.

  Ο Θεος θα κρινει. Θα κρινει αυτος οπως πρεπει τον Λιακοπουλο, τον γεροντα Μωυση, εμενα και τον καθενα…. Εμεις οφειλουμε πρωτα να διατηρηθουμε στον δρομο της Ζωης, που ειναι Ο Χριστος… Απο κει και επειτα βλεπουμε….. Νεφελιμ υπαρχουν και εχει αποδειχθει, ε και???? Αυτο σε κανει αιρετικο? Προσοχη στο τι λεμε…. Τα γεγονοτα τα γνωριζουμε οπως θα γινουν με τη σειρα, το χρονο μοναχα δεν γνωριζουμε….

 • Anonymous
 • http://www.blogger.com/profile/16799482611256871936 Belisarios

  ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ prisonplanet.gr
  Απάντηση του Λιακόπουλου σε αυτούς που διαστρεβλώνουν τα λεγόμενά του

 • Anonymous

  ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΩΥΣΗΣ.
  ΤΑ ΔΕ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΟΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!
  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
  ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΕΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ.
  ΤΟΝ ΚΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΕΚ ΤΟΝ ΥΣΤΕΡΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.

 • http://www.prisonplanet.gr/ GEORGE NADA

  Απάντηση του Λιακόπουλου σε αυτούς που διαστρεβλώνουν τα λεγόμενά του

  http://www.prisonplanet.gr/ελευθερη-αποψη/4328-απάντηση-του-λιακόπουλου-σε-αυτούς-που-διαστρεβλώνουν-τα-λεγόμενά-το&upsilon;

 • Anonymous

  ΠΕΡΙΕΡΓΟ ? ΜΑΛΛΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ.
  ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

 • Anonymous

  ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΩΡΕ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!

 • Anonymous

  απαντηση στην Helena:210-7236103-κωστας-παρε με τηλεφωνο να σου πω-εχω διαβαση και τους 35 τομους του λιακο. Λεει οτι 1. 201 αγγελοι με σωμα πηγαν με γυναικες θεσσαλονικιες το 42.000 και κανανε παιδια(τομος 2 σ.53) 2.πηραν σωματα ανδρων οι αγγελοι το 40.000 και πηγαν με γυναικες και κανανε τους γιγαντες(τομος 21 σ.7)Εδω βασιζονται και τα 35 βιβλια του λιακο – αυτη ειναι η αρχη και οτι τα παιδια των αγγελων κυβερνουν πισω απο την κουρτινα τον πλανητη παιρνοντας μορφη ανθρωπων. Οποιος fan η antifan του λιακο ας με παρει τηλ.να μιλησουμε.Συμφωνω οτι δεν τον εχουν διαβασει(ειναι 35 τομοι-γιατι και πως ζουν αναμεσα μας)με προσοχη και ολα τα 35 βιβλια του αυτοι που γραφουν αρθρα για τον λιακο και ετσι δεν εχουν ολοκληρωμενη γνωση για τι πραγμα μιλανε.Καθε ενας εχει δικαιωμα να πιστευει οτι θελει,εγω προσωπικα το βρισκω πολυ κουφο αγγελοι οχι μονο να εχουν σωμα αλλα να πηγαν και με γυναικες και θεσαλονικιες και ετσι γεννηθηκαν οι θεοι του ολυμπου.Μιλαω συγκεκριμενα μονο γι” αυτο που ειναι η βαση ολων των βιβλιων του.Ακομα και ο Λακης ο Λαζοπουλος δειτε το 2007 στο αλ τσαντιρι στο youtube τι λεει.Ειναι για χοντρα γελια.Βαλτε στο you tube λιακοπουλος λαζοπουλος να δειτε το αποσπασμα πως ο Λιακο τα λεει και δεν ντρεπεται.

 • Anonymous

  Αγγελοι πηγαν με γυναικες και κανανε παιδια και μετα κυβερνησαν τον κοσμο φανερα απ τον Ολυμπο και μετα κυβερνησαν τον κοσμο τα παιδια τους-τα οποια ακομα τον κυβερνουν μυστικα πλεον(οι μασονοι και τα παιδια της μασονιας). Αυτα λεη ο Λιακοπουλος απο το 2007 και τα γραφει στα βιβλια του.