Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…!!! ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΟ PKK ΣΤΟ ΧΑΚΑΡΙ…!!!

Posted:

 
 

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ…!!! ΤΑ ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ…

Μια έκταση της Τουρκίας, περίπου ίση με την έκταση της Δυτικής Θράκης ελέγχεται ολικώς ή μερικώς από τις κουρδικές δυνάμεις του ΡΚΚ στα νοτιανατολικά σύνορα με το Ιράκ και την Συρία και φαίνεται ότι για πρώτη φορά οι Κούρδοι δεν δείχνουν διάθεση αποχώρησης από τα εδάφη που έχουν καταλάβει! Κατά ένα περίεργο τρόπο αδιαφορούν για την τουρκική αντεπίθεση και την εμπλοκή πολύ υπέρτερων δυνάμεων στον αγώνα εναντίον τους.

Σε συνέντευξη του το ηγετικό στέλεχος του
Kurdish Communities Union (KCK), Duran Kalkanπου σχετικά με τις επιχειρήσεις στο Şemdinli και την Çukurca που διεξάγεται τις 2 τελευταίες εβδομάδες, είπε ότι «Κούρδοι μαχητές έχουν περικυκλώσει και καταλάβει πολλές περιοχές στις περιφέρειες των Şemdinli, Zap και Zagros αναγκάζοντας τον τουρκικό στρατό να μην μπορεί να βγει από τα φυλάκιά του. Μία είναι η λύση για τις δυνάμεις αυτές: »Η θα παραδοθούν ή θα εξοντωθούν».

Ως απάντηση (μάλλον πανικόβλητη) η τουρκική κυβέρνηση κήρυξε επτά ζώνες στην επαρχία Χακάρι, υπό στρατιωτικό νόμο έως τις 6 Οκτωβρίου του 2012, σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη της περιοχή. Κατ’αυτό τον τρόπο παραδέχεται η Τουρκία ότι ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ αυτές τις περιοχές…

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της επαρχίας οι εφτά περιοχές είναι οι εξής: «η ζώνη του Ικιγιακά, οι περιοχές ανατολικά του Σιρνάκ Μπεϊτουσεμπάπ, και Αλτινταγλάρ στα κεντρικά του Χακάρι, το όρος Μπουζούλ, η Αλαντούζ, οι ορεινοί όγκοι Μπάλκαγια, το Γκεντίτεπε και Καραντάγ, καθώς και οι ζώνες Τσαλαγιάν και Πιριντσεκέν».

Δηλαδή η Τουρκία θέτει υπό στρατιωτικό νόμο μία ολόκληρη περιοχή της επικράτειάς της και αυτό είναι η πρώτη φορά που το κάνει εδώ και πολλά χρόνια.

Βασικός στόχος η απομόνωση της περιοχής από Τουρκία θα απομονώσει τη περιοχή από τις αποστολές οπλων από την Συρία, αλλά και από το τις άλλες πηγές τροφοδοσίας των Κούρδων μαχητών. Πάντως η Άγκυρα στέλνει συνέχεια δυνάμεις στην περιοχή και έχει καταγραφεί ήδη η άφιξη δύο μονάδων ορεινών καταδρομών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε κλικ εδώ

 • Anonymous

  εχουν τους Ρωσσους στο πλευρο τους αυτη τη φορα και γι’αυτο δεν πτοουνται!!

 • Anonymous

  ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ»; ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ;

 • Anonymous

  Α ,ρε φουκαράδες τούρκοι ,τη σας περιμένει

 • Anonymous

  ΜΕΜΕΤΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΑΣ!

 • Anonymous

  Έκταση σαν τη Θράκη, αλλά «ξερή» σαν τη σαχάρα, παραχωρούν «σιωπηρώς» οι γείτονες μας,
  διότι τόση περίπου αντιπαροχή σε «χλωρή» Ελληνική περιοχή,εχουν υποσχεθεί ατύπως, οι κατευθυνόμενοι πολιτικοί, οι «μαριονέτες» αυτές των κρυφών αρχηγών της Σατανικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

  Φυσικά λογαριάζουν όλοι τους χωρίς τον «Ξενοδόχο»…
  Ο Οποίος «Ξενοδόχος» είναι και η τελική και μόνη Ελπίδα των πιστών σε Αυτόν Ελλήνων και όλων των ευσεβών ανθρώπων της γης.

  Ο Θεός εκ του ουρανού διέκυψεν επί τους υιούς των ανθρώπων, του ιδείν εί έστι συνιών ή εκζητών τον Θεόν. Πάντες εξέκλιναν, άμα ηχρειώθησαν, ούκ έστι ποιών αγαθόν, ούκ έστιν έως ενός.

  Ελθέτω δη θάνατος επ΄αυτούς και καταβήτωσαν εις άδου ζώντες, ότι πονηρία εν ταις παροικίαις αυτών, εν μέσω αυτών.

  Κεκράξομαι προς τον Θεόν τον Ύψιστον, τον Θεόν τον ευεργετήσαντά με. Εξαπέστειλεν εξ ουρανού και έσωσέ με, έδωκεν εις όνειδος τους καταπατούντας με.

  Παγίδα ητοίμασαν τοις ποσί μου και κατέκαμψαν την ψυχήν μου, ώρυξαν προ προσώπου μου βόθρον και ενέπεσον ,εις αυτόν.

  Ο Θεός συντρίψει τους οδόντας αυτών εν τω στόματι αυτών, τας μύλας των λεόντων συνέθλασεν ο Κύριος. Εξουδενωθήσονται ωσεί ύδωρ διαπορευόμενον, εντενεί το τόξον αυτού, εως ου ασθενήσουσι. Ωσεί κηρός τακείς ανταναιρεθήσονται, έπεσε πυρ επ΄αυτούς και ουκ είδον τον ήλιον.

  Προ του συνιέναι τας ακάνθας ημών την ράμνον, ωσεί ζώντας, ωσεί εν οργή καταπίεται αυτούς.

  Και συλληφθήτωσαν εν τη υπερηφανία αυτών, και εξ αράς και ψεύδους διαγγελήσονται συντέλειαι. Εν οργή συντελείας και ου μη υπάρξωσι.

  Ο Θεός, απώσω ημάς, και καθείλες ημάς, ωργίσθης και ωκτείρησας ημάς. Συνέσεισας την γην και συνετάραξας αυτήν, ίασαι τα συντρίμματα αυτής ότι εσαλεύθη. ΄Εδειξας τω λαώ σου σκληρά, επότισας ημάς οίνον κατανύξεως.
  ΄Εδωκας τοις φοβουμένοις σε σημείωσιν, του φυγείν από προσώπου τόξου.
  ΄Οπως αν ρυσθώσιν οι αγαπητοί σου, σώσον τη δεξιά σου και επάκουσον μου.

  Ουχί συ, ο Θεός, ο απωσάμενος ημάς; και ουκ εξελεύση ο Θεός εν ταις δυνάμεσιν ημών;
  Δος ημίν βοήθειαν εκ θλίψεως και ματαία σωτηρία ανθρώπου.

  Εν τω Θεώ ποιήσωμεν δύναμιν και αυτός εξουδενώσει τους θλίβοντας ημάς.

  Υψώθητι επί τους ουρανούς, ο Θεός και επί πάσαν την γην η δόξα σου.

 • Anonymous

  Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗ !

 • Anonymous

  Προφανώς εννοεί πως η Ανατολική Θράκη είναι ακόμη κατεχόμενη από τους Τούρκους, καί ελεύθερη είναι η Δυτική που έχουμε τώρα