Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη με τον πρόεδρο του κόμματος «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Posted:

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Είμαστε απροσκύνητοι Έλληνες εθνικιστές»

Συνέντευξη στον Θεόδωρο – Νεκτάριο Ζούμπο

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πολιτικά πρόσωπα. Όσοι τον έχουν γνωρίσει από κοντά, συνειδητοποιούν πως έχουν να κάνουν με έναν άνθρωπο συγκροτημένο, ασυμβίβαστο, με σαφή επιχειρήματα και πολιτικό λόγο που χρησιμοποιεί μια γλώσσα που σπάει κόκαλα! Ίσως επειδή αυτή είναι η γλώσσα της αλήθειας που ενοχλεί τους «πολιτικά ορθώς» σκεπτόμενους. Διαβάζοντας την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε, πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή έχει συκοφαντηθεί και χαρακτηριστεί τόσο άσχημα από το σύνολο των Μ.Μ.Ε. Η απάντηση είναι απλή: Επειδή δεν του δίνουν τον λόγο… 
Το Pentapostagma.gr έδωσε βήμα στον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, ο οποίος με προθυμία απάντησε σε όλες μας τις ερωτήσεις για τα εθνικά θέματα, τις εκλογές, τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και τον ρόλο της εκκλησίας.


–  Κύριε Μιχαλολιάκο είχα την ευκαιρία να σας πάρω συνέντευξη πριν από ένα χρόνο με αφορμή την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις με ποσοστό 1% μετά την εκλογή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών. Τότε είχατε δηλώσει πως τα ποσοστά είναι πολύ μεγαλύτερα και ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων τα κρύβουν. Τώρα η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται σ΄ όλες σχεδόν τις δημοσκοπήσεις με ποσοστά άνω του 3% και την είσοδό της στην Βουλή σχεδόν σίγουρη. Πού οφείλεται αυτή η άνοδος και αυτή η «ομολογία» των εταιρειών δημοσκοπήσεων;
-Δεν πρόκειται περί ουδεμίας αιφνιδιαστικής ανόδου. Αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές των Αθηνών, στις οποίες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έλαβε το 5,3%, ένα μεγάλο μέρος των εθνικιστών και πατριωτών, οι οποίοι ήσαν παγιδευμένοι σε κόμματα της εξουσίας και της παραεξουσίας, απελευθερώθηκαν από την τυραννία της χαμένης ψήφου. Από τις αρχές του 2011, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σύμφωνα με τις μετρήσεις εισέρχεται στο κοινοβούλιο. Tο έχω δει αυτό προσωπικά σε επίσημη δημοσκόπηση, γνωστής εταιρείας, τον Φεβρουάριο του 2011, η οποία τελικά δημοσιεύθηκε με αλλοιωμένα τα ποσοστά. Μάλιστα, την έχω και στην διάθεσή μου, αλλά δεν πρόκειται να πω τίποτε πέραν αυτού, γιατί εμείς οι Χρυσαυγίτες παρ’ όλο το γεγονός ότι συμμετέχουμε σε αυτήν την βρώμικη υπόθεση, που είναι η πολιτική στην Ελλάδα, έχουμε λόγο τιμής. Από εκεί και πέρα βέβαια, η άνοδος του Κινήματός μας είναι κατακόρυφος και υπάρχει μία δυναμική που δεν μπορούν να ανακόψουν με την λασπολογία. Οφείλεται δε στην θαρραλέα χωρίς προσχήματα στάση μας, στα όσα δημόσια είπα στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων εναντίον του καθεστώτος της διαφθοράς και βεβαίως στις χιλιάδες τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίοι πρόσωπο με πρόσωπο ενημέρωσαν τον λαό. Μας απέκλεισαν από τα κανάλια, βγήκαμε στους δρόμους και τις πλατείες και οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι διαπίστωσαν ότι δεν είμαστε τέρατα, είμαστε άνθρωποι και πάνω απ’ όλα απροσκύνητοι Έλληνες εθνικιστές.

Τι προσδοκά να καταφέρει η Χρυσή Αυγή από την είσοδό της στην Βουλή;
-Θα είναι μόνον η αρχή, θα είναι μόνον μία μάχη σε έναν μεγάλο πόλεμο για εθνική ελευθερία! Για να αποκτήσει και πάλι ο Έλληνας αξιοπρέπεια, για να κερδίσουμε πίσω την Πατρίδα μας, που μας την έχουν πάρει οι ξένοι! Είτε παρίες και εγκληματικά στοιχεία, είτε τοκογλύφοι…

Πως κρίνετε το τωρινό ασταθές πολιτικό περιβάλλον; Τι προσδοκά το σύστημα από την δημιουργία νέων κομμάτων;
-Το κρίνω βλέποντας τα πράγματα στο βάθος τους θετικό υπό την έννοια ότι λειτουργεί όπως ο πυρετός στο άρρωστο σώμα. Άλλωστε, με το «σταθερό» του δικομματισμού είδαμε που κατάντησε η χώρα. Το σύστημα με την δημιουργία νέων κομμάτων με πρόσωπα βγαλμένα μέσα από ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο προσπαθεί να συγκρατήσει τον Λαό μέσα σε κόμματα παγίδες του συστήματος.

Ποιοι ευθύνονται κατά την γνώμη σας για την οικονομικοκοινωνική κατάρρευση του τόπου;
-Ασφαλώς και πρώτα απ’ όλα αυτοί που κυβέρνησαν την χώρα, ποιοι άλλοι; Ευθύνεται και η μαρξιστική αριστερά, η οποία με μία προπαγάνδα δεκαετιών καλλιέργησε συστηματικά τον ανθελληνισμό χωρίς να υπάρξει αντίδραση ουσιαστική από την ψευτοδεξιά.

Ποια είναι η δική σας πρόταση για την έξοδο από την κρίση;
-Αγώνας για την Ελλάδα. Επιστροφή πάνω από όλα σε Ιδανικά! Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να γίνει. Τα υλικά έρχονται δεύτερα. Αλλά ας έλθουμε και στα καθημερινά. Να σταματήσει η δουλεία των τοκογλύφων. Επιστροφή στην εθνική παραγωγή. Να τελειώσει το πρόβλημα λαθρομετανάστες.
  
- Κατά πόσο έχει συμβάλει η πολυπολιτισμικότητα κι η αθρόα λαθρομετανάστευση στην διάρρηξη του ιστού της ελληνικής κοινωνίας;
-Κατά πολύ! Παίζει έναν κυρίαρχο ρόλο. Δεχθήκαμε δύο εκατομμύρια ξένους και ανάμεσά τους πολλά εγκληματικά στοιχεία, χωρίς καμμία θρησκευτική και πολιτιστική συνάφεια με τον Ελληνισμό στην Πατρίδα μας. Αποτελούν άμεση απειλή μαζί με το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, που κατά την άποψή μου είναι το υπ’ αριθμό ένα εθνικό ζήτημα.

Ποιες οι θέσεις σας για την σχέση εκκλησίας και κράτους;
-Δεν πιστεύουμε στο λαϊκό κράτος. Είμαστε κάθετα αντίθετοι στο χωρισμό Εκκλησίας και κράτους. Πριν 20 ακόμη χρόνια όταν κάναμε τα πρώτα πολιτικά μας βήματα στο δεύτερο συνέδριο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το 1992 για το θέμα της Θρησκείας αποφασίσαμε τα παρακάτω:« – Αποκατάσταση του κύρους της Εκκλησίας. Αποκάθαρση του Κλήρου από τους υπηρέτες και προπαγανδιστές των Διεθνιστικών συμφερόντων και τους Κίναιδους.
- Αναβάθμιση της εκκλησιαστικής Παιδείας και εκπαίδευση των Κληρικών πάνω σε Ελληνορθόδοξες αρχές και ιδανικά.
- Ανεξιθρησκεία μόνο για τα δόγματα που δεν θίγουν την Ελληνική Παράδοση και Ιστορία, και δεν φθείρουν την δύναμη του Έθνους.
- Η Ορθοδοξία αναγεννημένη και Ελληνική ξανά πρωτοπόρος στους αγώνες του Έθνους».

-  Ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος της ορθοδοξίας και του κλήρου σε αυτήν την δύσκολη στιγμή που περνά το έθνος;
-Θα μπορούσε να είναι σημαντικός, όμως δυστυχώς, με εξαίρεση λίγους φωτεινούς εθνικούς Ιεράρχες και πάρα πολλούς απλούς παπάδες, οι περισσότεροι Μητροπολίτες σιωπούν. Σίγουρα είναι ανάξιοι των μεγάλων εθνικών μορφών της Ορθοδοξίας όπως υπήρξε ένας Ησαΐας Σαλώνων, ένας Αθανάσιος Διάκος, έναςΠαπαφλέσσας, ένας Γερμανός Καραβαγγέλης. Αυτοί ήταν Ιεράρχες, οι υπόλοιποι που σήμερα δίνουν συσσίτια στους μουσουλμάνους και δεν τολμούν να πουν λέξη, είναι ανάξιοι της αποστολής τους. Πέρα του ρόλου που έχουν να σώζουν ψυχές, πρέπει να μπουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να σώσουν και την Πατρίδα.

Ένα τελευταίο μήνυμα στους αναγνώστες.
 -Να μη απελπίζονται. Έχει περάσει πολύ δύσκολες περιστάσεις το Έθνος μας και τα κατάφερε. Ας διαβάσουν τα απομνημονεύματα του Κολοκοτρώνη. Το 1804 είχε βρεθεί καταδιωκόμενος και μάλιστα αφορισμένος από κάποιους τουρκόδουλους, με 4 μόνον συντρόφους. Δέκα εφτά χρόνια μετά ξεκινούσε τον αγώνα για την ελευθερία της Ελλάδος. Στην δεκαετία του 1890 είχαμε και μία χρεωκοπία και μία εθνική ήττα και είκοσι χρόνια μετά διπλασιάζαμε την Ελλάδα. Τίποτε δεν θα χαθεί εάν οι ψυχές μας παραμείνουν υπερήφανες, ολόρθες, Ελληνικές!

Οι πολιτικές δράσεις και οι θέσεις του Ελληνικού εθνικιστικού Κινήματος γίνονται γνωστές καθημερινά από τον επίσημο ιστότοπο “xagr.net” και κάθε Τετάρτη από την πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδα«Χρυσή Αυγή»

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε κλικ εδώ

 • Anonymous

  ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

  ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ
  ΜΕΣΑ ΕΞΩ!!!
  ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΝΟ! =ΠΩς ΘΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ??

  ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ!!!!??
  ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ
  ΠΗΔΑς ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΤΩ???Η ΕΧΕΙ ΣΚΑΛΑ!??

  ΧΑΧΑ!
  ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!
  ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ!!!
  Ή
  ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!
  ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΧΑΧΑ!!!

  ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

 • Anonymous

  το μόνο που είδα να λειπει απο αυτο το ωραῖο
  τροχο-σπιτακι ειναι ένας Σταυρός και μια εικόνα!

  ολα τα αλλα κομπλε!

 • Anonymous

  άλλη μία απορία…

  Όλα αυτα τα πιάτα & τα ποτήρια και τα βαζα κλπ αντικειμενα στα ράφια που βλεπομεν εις τας ωραιας φῶτος
  ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ όταν ειναι εν κινήση το τροχοΣπιτον??

  ή είναι κολλημένα??
  ή ειναι απλα οι φωτος του διαφημιστικοῦ “φυλλαδίου”??

  προφανὠς δεν είναι όλα ετσι μεσα
  όταν το αυτοκίνητο κουνιεται!!!

  παντως ειναι πολυ ομορφο! και το παραθυρο!

 • Anonymous

  2ΩΡΕς ΠΡΙΝ
  ΜΙΣΕΛ ΣΤΑΜΟΥΛΙΣ

  ε το αυτοκινητο που θα το συρει
  ειναι ΤΖΗΠάΡΑ 4Χ4
  ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΥΒΙΚΑ.

  ΕΝΑ LADA 1700ij
  EIΝΑΙ ΓΕΡΟ ΑΜΑΞΙ…ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ.

  ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑς ΜΙΣΕΛ ΣΤΑΜΟΥΛΗ??

  ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟς ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗς ΠΙΑ??

  ΕΔΩ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥς ΛΑΘΡΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΠΑΜ
  ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΚΑΚΟΠΟΙΟΥς.

  ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΣΗ ΛΕΕΙ ΦΥΛΑΚΩΝ=ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕς
  ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΧΡΕΗ

  ΕΞΩ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ
  ΜΕΣΑ ΟΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ…………………

 • Anonymous

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ….
  ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΚΡΥΑ…
  ΚΑΠΟΥ ΗΣΥΧΑ…
  κουράστηκα πολυ.

  να ξαπλωσω σε αυτο το κρεβατι εκει
  σε αυτο το τροχοσπιτακι
  και
  να κοιταζω τα δεντρα εξω
  την θαλασσα
  τα πουλια
  τα χορτα
  τη νυχτα
  τ αστερια….

  φοβαμαι
  …………………
  εδω λενε
  η πολη θαναι
  θα γινει
  θα την κανουν
  … επικινδυνη

  που να πας…????

  πεσ μου….

  φοβαμαι.
  και δεν ξερω πια
  που να παω….

 • Anonymous

  kala eilikrina den to perimena auto apo to pentapostagma na filoxeneite fasistes.Pou xtupane kosmo misoun allous anthrwpous kai kaliergoun to misos.Auto den einai orthodoxia!

 • Anonymous

  Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν είμαι υπέρ της χρυσής αυγής και περισσότερο με τον τρόπο που δρα και όχι με την ιδεολογία της. Όμως το πενταπόσταγμα κάνει πολύ καλά και προβάλει και αυτό το κόμμα. Γιατί έρχονται εκλογές και πρέπει να δοθεί δυνατότητα να προβληθούν όλα τα κόμματα που είναι εκτός βουλής για δούμε τι θα ψηφίσουμε.

 • Anonymous

  Ζητω η Χρυση Αυγη!! Να ξεβρωμισει επιτελους ο τοπος απο τους καννιβαλους εισβολεις του εποικισμου και απο τους τοκογλυφους και ανθελληνες που ρημαξαν τον τοπο.
  Η Ελλαδα για τους Ελληνες!!

 • Anonymous

  Ποιοι ειναι οι φασιστες? Τους ηξερες και απο χθες? Απο που παιρνεις ενημερωση? Αν εγω πω οτι εισαι “βατραχος” παει να πει οτι εισαι?
  Αν το επίπεδο -αρκετων- ειναι τετοιο, καλα κανουν και μας διαφεντευουν ολοι αυτοι που κατεστρεψαν την Ελλάδα, τις οικογενειες και τα παιδια μας, την ίδια μας την πατριδα….μας εριξαν ταφοπλακα με μνημονια και εθνομηδενιστικη πολιτικη.
  Ξεπούλησαν τα παντα, εφεραν και 5 εκατομμυρια -ουτε ξερουν ποσοι ειναι- ανεξέλεγκτους καφρους να τους κανουν και Ελληνες (ακουσον ακουσον) και να τους δωσουν και πολιτικα δικαιωματα….ειναι να τραβας τα μαλλια σου…

 • Anonymous

  Αν οι Χρυσαυγιτες ειναι “Φασιστες” και “ναζι”, πως πρεπει να ονομασουμε ολους αυτους που εριξαν στον γκρεμο την Ελλαδα και εφεραν τους Γερμανους και αμερικανο-σιωνιστες να κυβερνησουν τον τοπο και να αποφασιζουν για εμας, χωρις εμας?
  Ας ξεστραβωθουν καποιοι και ας μαθουν-ενημερωθουν-ερευνησουν πρωτιστα, μην κανουν ορολογια τις πεποιθησεις τους. Η αληθεια θελει ΓΝΩΣΗ. Για να μπορουμε να ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΜΕ και οχι απλως να ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΜΕ.
  Τραγικά αμόρφωτοι-απαιδευτοι οι νεοελληνες… Αφου δεχονται ΑΚΡΙΤΑ τις επιβουλες και ιδιοτυπιες της αριστερας…ας προσεχαν. Θα ερθουν -νομοτελειακα- και χειροτερα ακόμη.

  ΕΛΛΑΣ-ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ

  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

 • Anonymous

  Η Ελλάδα χρειάζεται έναν Έλληνα ηγέτη, να πει ΟΧΙ στα μνημόνια και ΟΧΙ στην λαθρομεταναστευση – σε αυτο το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. Ποιο αλλο κομμα λεει ΟΧΙ και στα δυο αυτα σοβαροτατα θεματα?
  Ποιο αλλο κομμα θετει κορωνιδα την Ορθοδοξια χωρις να καπηλευεται ψηφους?
  Ποιο αλλο κομμα ειναι μπορεί (και θελει) να διωξει ολους τους λαθρομεταναστες και οχι να τους στιβαξει στην Ελλαδα σε “στρατοπεδα” που θα πληρωνει ΑΔΡΑ ο ελληνικος λαος, ενω στερειται ΗΔΗ τα βασικα προς το ζειν?
  Ποιο αλλο κομμα μπορει να ΕΚΜΗΔΕΝΘΙΣΕΙ την εγκληματικοτητα?
  Ποιο αλλο κομμα δινει ΥΨΙΣΤΗ βαση στον ΣΤΡΑΤΟ και την ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας?

  Καιρος να προχωρήσουμε ξανα -ως Έλληνες- και να είμαστε ανεξάρτητοι απο ευρωπαιους και αμερικανους. Μακρια απο σιωνιστες και νεοταξιτες. Μπορουμε και παλι να αποκτησουμε βιομηχανικη, αγροτικη, τεχνολογικη κ.α. αναπτυξη και ευημερια.
  Η Χρυσή Αυγή ειναι μια -ισως η μοναδική- ελληνική δύναμη-κομμα να το κατορθωσει και να συσπειρωσει ολους τους (αληθινους) Ελληνες. Οσοι εθνομηδενιστές και υποκουλτουριαρηδες…ας πανε στις πατριδες των λαθρομεταναστων να ζησουν. Σε λιγο θα εχουν μεγαλυτερα μεροκαματα απο εμας εδω.

 • http://www.blogger.com/profile/14226013604350946681 ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

  Τι έγινε ;
  Σαν είδαν να ανεβαίνουν τα ποσοστά,
  πήραν αέρα τα σκατο-μυαλά ;
  Πάντα ήταν δειλοί και αυτό δε πρόκειτε να αλλάξει !
  Η Αναρχία φασιστόμουτρα ,
  έχει και όνομα ,έχει και πρόσωπο,έχει και νεκρούς !!!
  Εσείς ,
  με κουκούλες γεννηθήκατε και με κουκούλες θα πεθάνετε !
  ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !
  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝ !
  ΕΙΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ-ΝΕΚΡΟΙ !

 • Anonymous

  http://alithiastofos.blogspot.com/2011/02/blog-post_7003.html ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

 • http://www.blogger.com/profile/14357150068613180891 cghera

  Κι εγω ξαφνιαστηκα από το άρθρο, δεν περίμενα κάτι τέτοιο απο το Πενταπόσταγμα. Άραγε θα πάρει συνέντευξη από όλα τα κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές η το θέμα ήταν να φανεί η ΧΑ; Η άποψη για το συσσιτιο τραγική.

 • http://www.blogger.com/profile/13690507145355283606 ΑρΜΑρΤΩΛΟΣ

  …o ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, η’ αλλιως ο ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ, ειναι ΑΙΡΕΣΗ!!! Καμμια σχεση δεν εχει η Ορθοδοξη Εκκλησια και η Θεολογια της με τετοιες ιδεολογιες!!!
  Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ομως ειναι ΑΡΕΤΗ και ΥΓΕΙΑ,στην πολιτικη συμπεριφορα των ανθρωπων…Πιστευω πως το κομμα “Χ.Α”,βρισκεται σε ΠΛΑΝΗ,διοτι με τον ΑΚΡΑΙΟ ΕθνοΡατσισμο που προπαγανδιζει,δινει ΑΛΛΟΘΙ στους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ του πλανητη,τους Σατανοδουλους ΕβραιοΣιωνιστες,να προωθουν τα Διαβολικα προγραμματα τους…

 • Anonymous

  Πονάει πολύ κάποιους το γεγονός ότι η συνωμοσία της σιωπής έσπασε.Όλα αυτά τα χρόνια η Χρυσή Αυγή είναι αποκλεισμένη από τους διαπλεκόμενους καναλάρχες και μόνο άμα έπεφτε καμιά σφαλιάρα θυμόντουσαν να την κατηγορήσουν. Αυτό που πονάει περισσότερο είναι ότι η Χρυσή Αυγή έχει θέσεις για όλα τα ζητήματα, θέσεις που μπορούν να μας βγάλουν από τη δεινή κατάσταση στην οποία είμαστε. όμως σε μιοα τέτοια περίπτωση το σύστημα θα είναι ζημιωμένο, θα χαθούν οι πελατειακές σχέσεις και οι σχέσεις εξάρτησης, ο Ελληνας θα θυμηθεί πόσο περήφανος είναι, και αυτό δεν το θέλει κανείς. Ας αποφασίσουμε τι θέλουμε: να μπορέσουμε να ζήσουμε γκρεμίζοντας το Σύστημα, ή να παρασιτούμε και να περιμένουμε τον “διορισμό”. Τελικά ο κ. Μιχαλολιάκος είναι αυτός που θα φέρει την Ελλάδα και πάλι στο Φως. Όλοι οι υπόλοιποι ας παραμείνουν στο σκοτάδι του δικομματισμού, αλλά να μην παραπονιούνται μετά ότι το σχοινί, με το οποίο τους κρέμασαν το ΔΝΤ και οι “εθνοσωτήρες”, είναι …κάπως σφιχτό…

 • Anonymous

  ΑΠΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ “Ο ΑΡΧΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ”ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ!ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΤΛ!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ!!!ΚΡΙΜΑ!!!

 • Anonymous

  Εγώ πάντα θεωρούσα ταμπού τη Χρυσή Αυγή, λόγω της προπαγάνδας που γινόταν όλα τα χρόνια από ΜΜΕ και αριστερούς που έχουν ποτίσει με το ανθελληνικό τους πνεύμα τα μυαλά των Ελλήνων. Όποιος έχει κρίση όμως ας κρίνει ελεύθερος από προκαταλήψεις. Φέτος είναι η πρώτη φορά που θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή. Τα υπόλοιπα περί ρατσισμού που ειπώθηκαν πιο πάνω είναι δυστυχώς το αποτέλεσμα της πλύσης εγκεφάλου που έχουν υποστεί οι ΈΛληνες. Αρνούμαι τον όρο “ρατσιστής” ως καθαρά αριστερό δημιούργημα. Ζήτω το Ελληνικό Έθνος, ζήτω η Ορθοδοξία!

 • Anonymous

  Κάτω η χούντα και ο εθνικισμός της Χρυσής Αυγής. Επειδή είμαστε Έλληνες δεν σημαίνει πως είμαστε καλύτεροι απο τους άλλους

 • Anonymous

  Μπραβο στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ .Ειμαι συχνος αναγνωστης σε θεματα θρησκευτικα κυριως ,χαρηκα που ειδα την αναρτηση ,διοτι αποφασισα να ψηφισω την Χρυση Αυγη ,εδω και αρκετο καιρο .Οσο για τους διαφωνουντας ,δικαιωμα τους .Δικαιωμα μας και μας και μαλλιστα δημοκρατικο να ψηφιζουμε οποιον θεωρουμε ικανοτερο αφηνοντας κατα μερος τους αναξιους,τους προδοτες πιστεως και πατριδος,τους κλεφτες και τους ‘τουρκεψαντες’.Καλημερα σας .

 • Anonymous

  Μπραβο για την συνεντευξη. Αυτο το κομμα κερδισε την ψηφο μου γιατι ακριβως απο την ανθελληνικη ακρα αριστερα και τους κουκουλοφλωρους αναρχικους, μεχρι την μνημονιακη δεξια και τα διαπλεκομενα ΜΜΕ, δεχεται λασπη και επιθεσεις.

  ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.

 • Anonymous

  Αυτή η ατάκα ας σταματήσει επιτέλους: “Επειδή είμαστε Έλληνες δεν σημαίνει πως είμαστε καλύτεροι απο τους άλλους”
  Τόση είναι η πλάνη του μυαλού σας ανιστόριτοι! Ανοίξτε τα μάτια σας και τα μυαλά σας! Πόσο αλλοιωμένα μυαλά! Έχετε μπερδέψει τη βούρτσα… να μην πω με τι! Άσχετοι! Φτάσατε στο σημείο να τα ισωπεδώνετε όλα. Δεν είστε άξιοι να υπερσπαζίζετε την Πατρίδα σας. Είστε χωρίς πατρίδα έτσι κι αλλιώς. Χωρίς ρίζες. Ξεχάσατε την ιστορία, την ξαναγράψατε ή ασπαστήκατε την σερβιρισμένη από την αριστερή λαίλαπα. Διαβάστε ρε ιστορία, βρείτε τις απαντήσεις μόνοι σας. Ποιος σας είπε ότι επειδή αγαπούμε την Πατρίδα μας και προστατεύουμε τα δίκαιά μας, θεωρούμε κατώτερους τους άλλους; Σε αυτή την πλάνη σας παρασύρανε και σας κάνανε ανθέλληνες! Αυτό είστε. Είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. Σας κάνανε να πιστέψετε πως είναι κακό να υπερπαζίζεσαι την ταυτότητά σου, την ιστορία σου και την αλήθεια σου, γιατί αυτό σημαίνει τάχα ότι είσαι ρατσιστής απέναντι στους άλλους. Ανιστόριτοι, μάθετε ότι σαν τον Έλληνα, κανείς πουθενά στον κόσμο δεν είναι τόσο φιλόξενος και ανθρώπινος. Αλλά φτάσατε και στην αθλιότητα να πιστεύετε ότι είμαστε και χειρότεροι από όλους τους άλλους.

 • Anonymous

  Μεχρι περισυ εβριζα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ……..

  τωρα θα παω να την ψηφισω
  μαζι με ολη την οικογενεια μου……..

  σιχαθηκα τους κλεφτες “δημοκρατες”,
  και την εθνομηδενιστικη
  και λαθρομεταναστευτικη “αριστερα”

  υπογραφη
  πρωην στελεχος ΚΚΕ εσωτερικου

 • http://www.blogger.com/profile/10323564298491597382 reis

  ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΜΜΜΜ ΟΥΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !

  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΝ 300 ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !

  ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ! ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΩΡΑ ΔΕ ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ !

  ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΚΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΘΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΕΣΑΕΙ !

  ΨΗΦΙΣΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΠΙΠ ! ΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ….

  ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΕΛΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !

 • Anonymous

  Μπράβο στη Χρυσή Αυγή. Μόνο αυτή αντιστέκεται και στηρίζει την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας από όλα τα παλιοκόμματα!

 • Anonymous

  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ !!!

 • Anonymous

  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΝΝΑ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΦΤΟΝΟΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΕΤΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ ΔΗΛΑΣΗ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΝΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ?ΝΑ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΣ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΟΛΟΙ…

 • Anonymous

  Ηλθε η ώρα των Εθνικιστών!Τέρμα οι λαμογιές.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος.Εξω ολοι οι βοθρομετανάστες!Μπράβο στο block που έδωσε βήμα στην Χρυσή Αυγή!

 • Anonymous

  Και εγώ ήμουν μεγάλος πολέμιος της χρυσής αυγής επειδή ίσως είχα επηρρεαστεί απο τον αχαλίνωτο υλισμό το lifestyle και τα ευτελή πρότυπα που πλημμύρισαν την κοινωνία. Ακόμα και τον μακαριστό Χριστόδουλο τον θεωρούσα καχέκτυπο ενός άλλου αιώνα, γραφικό και λαικιστή που είχε ως αυτοσκοπό την ικανοποίηση του εγώ του. Κάποιοι επένδυσαν στις αδυναμίες μου, χρησιμοποιήθηκα και συνέβαλα και εγώ ίσως στην ηθική κατάπτωση της κοινωνίας. Η μεταστροφή μου απο τον άκρατο φιλελευθερισμό στη ακροδεξιά δεν έχει να κάνει με το προσωπικό μου συμφέρον ούτε είναι το βλέπω ως εξιλέωση για τον βίο μου αλλά πηγάζει απο την αίσθηση που έχω ότι για τη προκοπή όλων μας χρειάζονται καθαρές απόψεις και καθαρά πρόσωπα που μόνο στη χρυσή αυγή τα βρίσκεις. Εγώ, αν και προέρχομαι απο μια αστική οικογένεια που επιμένει να κρατάει όσα χρήματα της απέμειναν στην Ελλάδα, δεν τους φοβάμαι, τους εμπιστεύομαι γιατί η Ελλάδα, η επιβίωση της και η περιφάνια της είναι πάνω απο όλα τα πλούτη του κόσμου

 • Anonymous

  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ
  ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑΖΙΣΤΕΣ….ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ.

 • http://www.blogger.com/profile/09878280579923397906 Demetrios Hadjinicolaou

  Ἡ Χρυσῆ Αὐγὴ ἔχει ὡς πρότυπο τὸν εὐλαβέστατο Χριστιανό, Ἰωάννη Μεταξᾶ. Ναί, αὐτὸν ποὺ εἶπε ΟΧΙ στοὺς Ἰταλοὺς καὶ οὐσιαστικὰ προλείανε τὸ ἔδαφος καὶ γιὰ τὸ ΟΧΙ τοῦ Κορυζῆ στοὺς Γερμανούς (καὶ ἂς χαιρετοῦσε… «ναζιστικά»). Ὁ ναζισμὸς ψόφησε τὸ 1945. Οἱ σοσιαλιστὲς τοῦ Μπουλὲντ Ἐτσεβὶτ (πρωθυπουργοῦ τῆς Τουρκίας ἐπὶ Ἀττίλα Ι καὶ ΙΙ) καὶ οἱ ἐγχώριοι δημοκράτες συνεργοί τους ζοῦν ἀκόμη, μᾶς πούλησαν στοὺς σιωνιστὲς τοκογλύφους. Δέν θά τους περάσῃ ὄμως! Θὰ ξεσκλαβωθοῦμε. Χρυσῆ Αὐγὴ γιὰ νὰ ξεβρομίσῃ ὁ τόπος! Στὴν φυλακὴ οἱ προδότες καὶ οἱ κλέφτες!

 • http://www.blogger.com/profile/13099428348247901460 Hellas-Orthodoxy

  Γιατι…σφιγγονται ορισμενοι που το ιστολογιο εδωσε βημα σε εναν αρχηγο ενος νομιμου πολιτικου κομματος; Αυτη ειναι η “δημοκρατια” που πρεσβευουν; Τι ακριβως φοβουνται, μην ξυπνησει ο κοσμος και τους παρει με τις πετρες; Συγχαρητηρια στο μπλογκ για το θαρρος του να δημοσιευσει τη συνεντευξη και να δεχτει αυτοματως τις ταμπελες του “ναζι”, “φασιστα”, “ρατσιστη”, “σατανιστη” κλπ. Δεν πειραζει. Καλυτερα…ταμπελωμενος παρα ξεφτιλισμενος! Εξαλλου, εκεινοι που τις…κολλανε, ειναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ που μεχρι πριν απο λιγο καιρο ελεγαν ετσι οσους Ελληνες διαμαρτυρονταν για την λαθρομεταναστευση και τωρα παριστανουν τους…μεταναστοφαγους!

  Υ.Γ. Εννοειται οτι πρεπει να δινεται ο λογος σε ολους, απο ακρα δεξια μεχρι ακρα αριστερα, ετσι ωστε ο κοσμος να ενημερωνεται και να αποφασιζει. Καταλαβατε τι σημαινει πραγματικη δημοκρατια, “δημοκρατες”;

 • Anonymous

  Ο χαιρετισμός ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ δεν είναι Ναζίστικός!!!
  Είναι ΔΩΡΙΚΟΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟΣ!!!
  Οι αρχαίοι Ελληνες οπλίτες χαιρετούσανε με το δεξί χέρι τεντωμένο στον βωμό του ΑΡΕΩΣ πρίν απο κάθε μάχη!!
  Αλλά όταν είσαι ΝΤΟΥΒΑΡΙ δεν γνωρίζεις τίποτα απο αυτά!!!
  Ο Ι Μεταξας χαιρετούσε με αυτό τον τρόπο….ήτανε και αυτός ναζί;; Αυτός ειπέ ΟΧΙ σε φασίστες και ναζί!!
  Αντίθετα οι σημερινοί “δημοκρατες” είπανε σε ολα ΝΑΙ!!!!

 • Anonymous

  Η μεταπολίτευση πέθανε…και όλα τα κόμματα από την λαθρολάγνα ανθελληνική αριστερά μέχρι τη φιλοτραπεζική αντιλαϊκή δεξιά δοκιμάστηκαν, απέτυχαν και άφησαν πίσω μία Ελλάδα στάχτη και συντρίμμια…δεν βλέπω πλέον άλλη λύση για το Έθνος και την Ορθοδοξία πέρα από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

 • Anonymous

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ… ΕΥΓΕ!

 • Anonymous

  Όλοι εσείς οι χρυσαυγίτες να ξέρετε πως το κόμμα σας είναι απέναντι στο Χριστιανισμό και τη λογική σκέψη. Επειδή μας κυβερνούν ανθέλληνες σατανιστές μασόνοι, δεν σημαίνει πως πρέπει να φθάσετε στο άλλο άκρο και να υποστηρίζετε κάτι τόσο ακραίο και τρελό.

  Επίσης, να ξέρετε πως ο εθνικισμός θα οδηγήσει στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, γιατί οι άνθρωποι θα τον σιχαθούν και θα ζητούν τη παγκοσμιοποίηση

  Υ.Γ Ελπίζω να μην με αποκαλέσετε κομμουνιστή, γιατί δεν είμαι και ούτε θα γίνω..

 • http://www.blogger.com/profile/02085581483083926181 ΝΙΚΟΣ

  Θα παρακαλέσω όλους για ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ να είμαστε όλοι πιο εγκρατείς εις τα λεγόμενα μας, κ.κ αριστεροί κ’ λοιποί, τόσα χρόνια τους είδαμε όλους που μας κυβέρνησαν σε τι κατάσταση μας φέρανε,γιατί πολύ απλά είναι υπηρέτες ξένων συμφερόντων,η Χρυσή Αυγή έχει μια πάγια πολιτική όλα τα χρόνια,το μεγάλο λάθος της ήτανε που άφησε να μπούνε κάποιοι πολέμιοι της Ορθοδοξίας στο κόμμα της,όμως να ξέρετε Χρυσή Αυγή ίσον ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ & ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ευχαριστώ

 • Anonymous

  Μερικοι σταλινοτσολιαδες αμορφωτοι και ανιδεοιαρχισαν παλι τα παραλληρηματα τους εδω μεσα.Ε ναι λοιπον προτιμαμε να ειμαστε φασιστες παρα ανθελληνες και αναρχοπρακτορες.Ελλας πανω απο ολους και ολα.Και οσοι δεν μπορειτε να το χωνεψετε για αυτο υπαρχουν και οι σοδες.Καλη σας αναρρωση.Χρυση αυγη παντου και παντα για να ξεβρωμισει ο τοπος!!

 • Anonymous

  Χρυσή Αυγή με δέκα χέρια στις εκλογές! Ουστ στα βρωμόσκυλα όλα που ξεπούλησαν χρόνια τώρα την πατρίδα! Στο διάολο να πάνε και ακόμα παραπέρα! Και όσο για τους θολοκουλτουριάρηδες που πετάνε κοτσάνες χωρίς να έχουν χαμπάρι, να πάνε και αυτοί αν θέλουν μετά το τέλος των εκλογών και να κάνουν παρέα στους κατάμαυρους από το μαύρισμα αρχηγούς των αγαπημένων τους κομάτων που θα πάρουν την άγουσα για τον.. Καιάδα! Θέλουμε Ελλάδα ελεύθερη, ορθόδοξη, περήφανη, ανεξάρτητη, τίμια και φιλόξενη, όπως ήταν κάποτε! Θέλουμε την πατρίδα που γεννηθήκαμε και δεν αναγνωρίζουμε πλέον!

 • Anonymous

  Ο φασισμος εχει μονο ενα χρωμα:Κοκκινο και δυο λεξεις αριστερα και ακρα αριστερα.Τελος η τρομοκρατια των αναρχικων και αριστεριστων.Ελλας ή τεφρα!!

 • Anonymous

  Εσυ ο πρωτος Ανωνυμος εχεις αποδειξεις για ολα αυτα που λες?Η τρομοκρατια και η βια ειναι χαρακτηριστικο των αναρχικων.Η ακρα αριστερα μεχρι την ελαφρια δεξια συνεχως κατηγορουν την ΧΑ για επιθεσεις.Και εγω λεω πχ βλεπω τον Σαμαρα και τον Παπανδρεου να κατεβαινουν παρεα στο γηπεδο καθε Κυριακη και ειναι και χουλιγκανς.Σημαινει πως ισχυει?Τους ειδα με τα ματια μου?Εχω αποδειξεις για οσα λεω?Παψτε να προπαγανδιζετε ολη την ωρα,εγγονια του Σταλιν και του Λενιν.Ελεος πια!

 • Anonymous

  Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος

 • Κάποιος

  Ανώνυμε 30 Μαρτίου 2012 1:05 μ.μ.

  Μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά να σχολιάζεις για τη Χρυσή Αυγή.
  Παλαιός ψηφοφόρος της ΝΔ. Σκεφτόμουν κάποτε να ψηφίσω ΛΑΟΣ. Όμως δεν το έκανα.
  Θα τιμήσω για πρώτη φορά τη Χρυσή Αυγή. Αν κι αυτοί αποδειχθούν πατριδοκάπηλοι, τότε εύχομαι να διαλυθούμε ως έθνος. Γιατί θα είμεθα όλοι βρώμικοι έως το κόκκαλο.

 • Anonymous

  11:41.Μη μπερδεύεσαι. Το να το πιάνεις από όλες τις πλευρές, είναι υγιείς αμεροληψία.
  Θαυμάζω ανθρώπους όπως ο 12:50. Χωρίς παρωπίδες.

 • Έλεος

  Προς τους επικριτές της συνέντευξης.

  Πείτε ποιο άλλο κόμμα ή πολιτικός έχει, έστω και ανεπίσημα, ξεστομίσει ένα-δύο από τα κάτωθι που δήλωσε ο Μιχαλολιάκος. Όχι πέστε ένα άλλο κόμμα…

  « – Αποκατάσταση του κύρους της Εκκλησίας. Αποκάθαρση του Κλήρου από τους υπηρέτες και προπαγανδιστές των Διεθνιστικών συμφερόντων και τους Κίναιδους.
  - Αναβάθμιση της εκκλησιαστικής Παιδείας και εκπαίδευση των Κληρικών πάνω σε Ελληνορθόδοξες αρχές και ιδανικά.
  - Ανεξιθρησκεία μόνο για τα δόγματα που δεν θίγουν την Ελληνική Παράδοση και Ιστορία, και δεν φθείρουν την δύναμη του Έθνους.
  - Η Ορθοδοξία αναγεννημένη και Ελληνική ξανά πρωτοπόρος στους αγώνες του Έθνους»

 • Anonymous

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ

 • Anonymous

  ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕς ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΟΙκωλοΓΟΙ
  ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

  Η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ
  5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ
  ΤΑΛΙΜΠΑΝ Κ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ
  ΔΙΕΎΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ

 • Anonymous

  τα ΜΜΕ δεν δινουν βημα στην Χρυση Αυγη,
  κακῶς
  διοτι ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ
  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ
  ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΙΑ.

  ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΤΣΥΠΡΑ.
  ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ

 • Anonymous

  εμεις οι Ελληνες υπήρξαμε μεταναστες ναι
  αλλα ουτε λαθρο ειμασταν
  ουτε εγκληματα καναμε
  ουτε ληστειες
  ουτε και 5 εκατομυρια λαθρο υπήρξαμε πουθενα
  σε κανενα κρατος μικρο-οπως εδω οι ταλιμπαν του τσυπρα.
  ΕΛΕΟς
  ΠΙΑ.
  ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΑΗΔΙΕς.

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ΝΟΜΙΜΟΙ
  ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ.

  ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟς
  ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟς ΤΑΛΙΜΠΑΝ -ΛΑΘΡΟ
  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΦΑΣΙΣΜΟΥ

 • Anonymous

  Προέρχομαι απ’την αριστερά.Για πρώτη φορά στη ζωή μου θα ψηφίσω Χ.Α διότι μπούχτισα τις αερολογίες και το μίσος που θρέφει η αριστερά για τους έλληνες,τις πατρίδες και τα έθνη γενικότερα .Σιχάθηκα επίσης τη στάση που τηρεί με τους λαθρομετανάστες,τη βοήθεια που τους παρέχει.
  Πρέπει να ξανα-αγαπήσουμε την Ελλάδα,όσο στραβή κι αν είναι,όσα λάθη κι αν έχει κάνει,όσο κι αν μας πλήγωσε.Στην τελική…δεν έχουμε άλλη…Ελπίζω η Χ.Α να φανεί αντάξια των προσδοκιών μας.Κουράγιο νεολαίοι!

 • Anonymous

  http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html μια άλλη ματιά στα πράγματα.δεν προτίθεμαι να επιχειρηματολογήσω κατά της συγκεκριμένης πραγματικότητας.απλά εύχομαι να προβληματιστείτε και λίγο πιο ουσιαστικά.

 • Anonymous

  Πολύ καλά έκανε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΓΜΑ και έδωσε βήμα στον κ. Μιχαλολιάκο. Δημοκρατία έχουμε κύριοι (ή όχι)! Γιατί δηλαδή οι ” εθνοπατέρες ” που 37 χρόνια μας έχουν γεμίσει με τα ψέματά και τα τεράστια σκάνδαλά τους είναι καλύτεροι επειδή το παίζουν δημοκράτες ενώ έχουν περάσει οι περισσ’οτεροι σαν νεολαίοι από μαρξιστικές οργανώσεις;;
  Μπορεί κάποιος να μη συμφωνεί σε όλα με τον κ.Μιχαλολιάκο αλλά έχει σαφής και ξεκάθαρες πατριωτικές θέσεις για εθνικά θέματα , λαθρομετανάστευση κλπ.
  Εξάλλου την Ελλάδα δεν την έφερε στη σημερινή της παρακμή ο κ. Μιχαλολίακος και το κόμμα του αλλά οι απατεώνες πολιτικάντηδες που κυβένησαν από το 1974 και μετά . Αυτό λέει πολλά και πρέπει να μας προβληματίζει…
  Υ.Γ. Όποιος πονά τόσο τους λαθρομετανάστες ας τους πάρει σπίτι του και ας τους δώσει και τη φιλοξενιά που αυτός επιθυμεί. Η Ελλάδα που απελευθερώθηκε με ποταμού ς ελληνικού αίματος δεν θα γίνει η Χωματερή της Ευρώπης είτε αρέσει σε κάποιυς είτε όχι!!!

 • Anonymous

  (θοδωρῆ
  διαβασα το αρθρο σου εκει που ελεγες με το ΚΙΝΟ
  και την προσευχη των ανθρωπων να κερδισουν!

  βρε παιδακι μου
  αυτοι οι ανθρωποι απελπισμενοι ισωσ
  απευθυνθηκαν στον ΧΡΙΣΤΟ ΜΑς
  ΑΦΟΥ ΕΙΠΕς -ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ!
  ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΣΑΙ…??
  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
  ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΕς στον εξ απο δῶ
  για να νικησουν η να πετυχουν!)
  εβαλα εδω σχολιο διοτι εκει δεν ειχε δυνατοτητα σχολιασμου
  δεν εχω φεης)

  +ευχεσ+καλη ανασταση!
  (ειδα και την φωτο σου)!

 • Anonymous

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΣΑΙΤ HELLAS-ORTHODOXY έχει αναλάβει εργολαβία την προώθηση της χρυσής αυγής…μακριά!!!

 • Anonymous

  ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ γιατί δεν τον ρωτήσατε τον κύριο αν είναι ορθόδοξος; έγκλημα!!!

 • http://www.blogger.com/profile/09934241987631303798 Θεό7δωρος

  Ντροπή σου πενταπόσταγμα να μιλάς με έναν σατανιστή νεοναζίστή….

  μονο ΛΑ.Ο.Σ. ρε!!!
  Μονο ΛΑ.Ο.Σ.!!!!

 • Anonymous

  Αφου λοιπον διαβασες φιλε αναγνωστη τα πλειστα τουλαχιστον ανοητα σχολια που προηγηθησαν ανωτερω με τις αφορητες χιλιοπαιγμενες κασσετες απο το 74 θεωρητικολογιας και μπαρμπουτσαλων και τα οποια πλειστα εξ αυτων πεταξε σε παρακαλω στο καδο ανακυκλωσεως του μυαλου σου ,διαβασε τωρα και τουτο να εχεις οδηγο οταν πας στη καλπη.

  Δυναμωσε με την ψηφο σου 2 κομματα αναλογα με το ποιο σε κανει να νοιωθεις λιγοτερο ενοχος.

  Χρυση αυγη και ΚΚΕ

  Ειναι τα μονα που τρομαζουν το καθεστως,δηλαδη τους δωσιλογους και τους εξωχωριους εργοδοτες των.

  Δυνατα στη βουλη αυτα τα 2 κομματα,σημαινει τρομο στο καθεστως,σημαινει λιγοτερο λιανισμα της ζωης σου και της τσεπης σου.

  Ειναι τοσο απλο.Προκειται για τα μονα αυθεντικα εθνικιστικα και κομμουνιστικα αντιστοιχα κομματα.

  Και ασε να αγχωνεται το καθεστως και οχι εσυ που θα βρεις λεφτα και δουλεια και αν θα γυρισεις ζωντανος στο σπιτι σου και θα συνεχισεις να ζεις σε ελληνικο εδαφος, και να γαυγιζουν ντοπιοι και ξενοι λυκοι και υαινες…Αστους να ζοριζονται και να εκφοβιζουν και να τρομοκρατουν και απολαυσε το !

  Αν θελεις βεβαια,μπορεις να συνεχισεις να ψηφιζεις ο,τι θελουν οι προπαγανδιστες στα σχολια και στα μμε.

  για ακομη καλλιτερες νυκτες του λυκοφωτος απο τον ιουνιο με νεα κοστουμια ραμμενα…

  με λαθρο -ευρωπαικη ενωση φονιαδων του ποινικου και οικονομικου δικαιου…

  Μπορεις να συνεχισεις τωρα την αναγνωσι των αφορητα κλισε σχολιων και μηνυματων που ειναι απαραλλακτα ειτε απο το 1975 ειτε το 1985 κλπ. ,μην ξεχνας ομως,θα ψηφισεις (αν απεχεις θα εχεις ψηφισει ηδη τις καλλιτερες νυκτες) για οσα σου εκαναν η δεν εκαναν,οχι για οσα θα καμουν η θυμουνται τωρα να κανουν ταχατες στα ψεμματα για τις οθονες…

  Καλη σου αναγνωσι,καλη σου ψηφο αδερφε.

 • Anonymous

  Η ώρα των πραγματικών Εθνικιστών έρχεται. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού πλησιάζει. Αριστεροδεξιοί ανθέλληνες, τ’ αστειάκια τέλειωσαν.
  Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή, εξουσία ΤΩΡΑ Εθνικιστική!

 • Anonymous

  ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ!

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ!!

  ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!!!!

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ “ΤΡΩΝΕ” ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 • http://www.blogger.com/profile/08037982387251583434 greco

  Χαίρομαι που του δώσατε την ευκαιρία να παρουσιάσει και τη Χρυσή Αυγή και στο χριστεπώνυμο κοινό του blog. Και τουλάχιστον στον λόγο του δεν είδα τίποτα ξύλινο καθώς οι απαντήσεις του ήταν σαφείς και περιεκτικές σε 2 γραμμές η κάθε μία. Καμία ασάφεια και διγλωσσία.

 • kazaboubou al xamdou lila

  TO ΣΟΥΞΕ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

  ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ-ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ

  (KAΡΑΤΖΑ)τουμπα τουμπα παραραμ

  (ΚΑΡΑΤΖΑ)τουμπα τουμπα παρα ραρα

  ΧΟΥ!

  http://www.youtube.com/watch?v=ompCQKog2d8

 • kazaboubou al xamdou lila

  TO ΣΟΥΞΕ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

  ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ-ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ

  (KAΡΑΤΖΑ)τουμπα τουμπα παραραμ

  (ΚΑΡΑΤΖΑ)τουμπα τουμπα παρα ραρα

  ΧΟΥ!

  http://www.youtube.com/watch?v=ompCQKog2d8

 • Anonymous

  ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ.ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ….

 • Anonymous

  Καλα τοσες μερες βλεπω πρωτο θεμα τη χρυση αυγη και δεν το ανοιγω αλλα σημερα πια ειπα να δω τι γινεται και καταλαβα καλα τι πρεσβευει αυτο το σαιτ.
  Δεν ντρεπεστε λιγο να προωθειτε ανθρωπους που εχουν για ιδεολογια τους τη βια που πολλοι απο αυτους ειναι μαχαιροβγαλτες;
  Ειστε και της εκκλησιας. Φτου σας.

 • Anonymous

  Το μισος και η κακια μπορουν να παρουν πολλες μορφες,ακομα κι αυτη του πολιτικου κινηματος.

 • Anonymous

  συγχαρητηρια στο πενταποσταγμα για τη συνενεντευξη. ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…

 • Anonymous

  Ανώνυμος
  4 Απριλίου 2012 6:37 μ.μ.

  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙς ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙς.
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΒΙΑ ΟΥΤΕ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕς ΕΔΩ ΠΕΡΑ

  ΑΜΑ ΚΑΝΕΙς ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΡΙΑ Κ ΜΑΣΤΟΥΡΕς ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙς.
  ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

 • Anonymous

  σχολιο του Φαίης ΒΟΟΚ 10.22

  ΕΜΕΙς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς
  ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟ
  ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΒΙΑΖΑΜΕ
  ΟΥΤΕ ΛΗΣΤΕΥΑΜΕ
  ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΩΝΑΜΕ

  ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ 5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΛΑΘΡΟ ΛΑΘΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς
  ΕΚΤΟς ΤΩΝ νόμιμων μεταναστων
  έφεραν ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥς ΙΣΛΑΜΙΣΤΕς
  ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝ
  ΓΙΑ ΣΥΝκεΚΡΥΜΕΝΟ ΛΟΓΟ.

 • Anonymous

  Η Χρυσή Αυγή είναι Φασιστικό-Εθνικιστικό κόμμα με όλα
  τα κακά παρελκόμενα όπως ρατσισμός,βία,μίσος,αδικία
  κτλ.
  Και βέβαια στερούνται της χάρης του Θεού λόγω των προαναφερόμενων συναισθημάτων και πράξεων.
  Συνδέεται δέ άμεσα με τα αντίστοιχα < ξαδέρφια > τους,
  Νεο-Ναζί,Κου Λούξ Κλάν και άλλων συγγενών οργανώσεων.
  Πάντα σε κρίσεις ξεπετάγοντε απο τα λαγούμια τους,αλλά
  στην Ελλάδα δεν έχουν μέλλον,προσωρινοί είναι…όπως
  ήταν πάντοτε άλλωστε.
  Η Χώρα χρειάζεται Πατριωτική Κυβέρνηση και όχι Φασίστες,πρό κειμένου να δικαστούν οι ένοχοι,να διαγράψουμε το εξωτερικό μας χρέος,να κρατικοποίησουμε την Τράπεζα της Ελλάδας,να κόβουμε δικό μας νόμισμα,να διευρύνουμε τις συμμαχίες μας,να γυρίσουμε πίσω τους λάθρομετανάστες,να αναστήσουμε την εγχώρια παραγωγή μας και να είμαστε
  Ανεξάρτητο Κράτος.

 • Anonymous

  Καλη Ανασταση σε ολους τους Ελληνες .Παιδια γιατι τοση χολη (απο ορισμενους)’πατριωτες’?.Δημοκρατικο μας δικαιωμα ειναι ,να ακουμε και να ψηφιζουμε οποιον θεωρουμε πιο καταλληλο.Ετσι λοιπον(δημοκρατικα)θα ψηφισουμε Χρυση Αυγη .Οπως στο παρελθον πασοκ-ν.δ.-κκε-συνασπισμο ,(τοτε ηταν ολα καλα).Τωρα γιναμε ξαφνικα ρατσιστες,χουντικοι,φασιστες,ναζιστες,λυκανθρωποι κλπ.Οχι εμεις οι ιδιοι ειμαστε ,εσεις αλλαξατε(κομματα και κομματοσκυλα),μας κανατε να βλεπουμε πιο καθαρα τα πραγματα,χωρις συμφερον και ιδιοτελεια .Ψηφιζοντας Χρυση Αυγη στο μονο που αποσκοπουμε ειναι να ξεβρωμισει ο τοπος απο ντοπιους και λαθροεποικους,που μισουν,εχθρευονται,εγκληματουν κατα των Ελληνων, σε ολα τα επιπεδα.

 • Anonymous

  ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ Κ ΑΠΟ ΧΘΕΣ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Τ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Κ ΟΛΟ ΤΟΥ Τ ΣΟΙ..
  ΠΡΟΔΟΤΕΣ Κ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..Κ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΟΜΩΣ ΓΤ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΠΟΛΥ..ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ Τ ΟΛΟ ΘΕΜΑ..

 • Anonymous

  2.10
  και πῶς ξέρεις εσυ όλα αυτα που λες??
  αποδειξε τα

 • Anonymous

  ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕς Κ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

 • Anonymous

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙΤΕ

  http://www.youtube.com/watch?v=lDD0Mj7M0oQ&feature=related

  καλη ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥς

 • Anonymous

  ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
  ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ?
  ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΤΙ – ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
  ( ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΠΑΜ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΣΠΙΘΑ,ΜΑΡΙΑΣ κτλ.).
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
  ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ,ΔΗΜ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ
  ΚΑΙ ΛΑΟΣ.

 • Anonymous

  δεν εχουμε να χασουμε τιποτα ψηφιζοντας ΧΑ αφου δοκιμασαμε ολα τα αλλα,ας δουμε τι γινεται,ειδαμε τον ανθρωπο να λεει η ΧΑ καθαρισε την ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ,αυθορμητα,προστατευει τον κοσμο,δεν χανουμε τιποτα,οτι ειχαμε να χασουμε το χασαμε,τα ιδια προσωπα μονο καπως διαφορετικοι θιασοι και διαφορετικη κατανομη ρολων.θελω να δοκιμασω.

 • Anonymous

  Σώσον Κύριε τον λαόν Σου και ευλόγησον τους μαχαιροβγάλτας Σου…
  Δεν έχω άλλα λόγια, οι λέξεις στέρεψαν.
  Άντε, και μόλις τα αυγά έρθουν στα πράγματα, αντικαταστήστε το χριστιανικό σταυρό των εκκλησιών με τον αγκυλωτό.

 • Anonymous

  ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!

  ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΖΙ!!!

 • http://www.blogger.com/profile/14371792175115310207 Jimakos

  Μόνο Χρυσή Αυγή και εθνικοσοσιαλισμός!
  Εθνικισμός=ιδεολογία,σοσιαλισμός=κοινωνικοοικονομική θεωρία

  ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!

  Έχετε τα αρχίδια Ελληνάρες μου καλοπερασάκηδες μοναχοφάηδες να πεινάσετε μερικά χρόνια για να ελευθερωθεί το έθνος και να ανεξαρτητοποιηθεί η πατρίδα μας;