Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Πολλές προφητείες έχουν επαληθευτεί. Όχι όμως όλες.

Posted:

Η Τουρκία είχε πολλές φορές προβλήματα με τη Ρωσία, αυτό δε σημαίνει ότι κάθε πρόβλημα της Τουρκίας πρέπει να θεωρούμε ότι θα οδηγήσει σε πόλεμο τις δύο αυτές χώρες, και μάλιστα ότι αυτός ο πόλεμος θα είναι που θα μας δώσει την Κωνσταντινούπολη.

Δεν καταλαβαίνω ακόμη ποια η σχέση του προβλήματος της Τουρκίας με το θέμα των 12 μιλίων. Δεν είδα στις ειδήσεις καμία αναφορά προς το παρόν για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης.

Τα χρόνια περνούν, και ίσως η πίστη μερικών κλονίζεται από την ανυπομονησία. Υπομονή, θα συμβούν και αυτά, αλλά δεν είναι απαραίτητο να συμβούν σήμερα ή αύριο, ή μέσα στη χρονιά που διανύουμε ή μέσα στην επόμενη. Μπορεί να γίνουν και σε 5 χρόνια ή και περισσότερο.

Σίγουρα, δεν περιμένουμε να καθυστερήσουν. Η γενιά μας θα τα δει. Αυτό το έχει πει ο πατέρας Παΐσιος. Επίσης βλέπουμε και πολλές προφητείες να έχουν επαληθευτεί. Όχι όμως όλες.

Για να τα βάλουμε λοιπόν κάτω, τι πρέπει να έχει προηγηθεί:

1. Τα “εξαμίλια”, με όλα όσα λέει ο πατέρας Παΐσιος, όταν εξηγεί τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό:
Αυτό ακόμα ΔΕΝ έχει γίνει. Έχει αρχίσει βέβαια να υπάρχει μια συζήτηση γύρω από το ζήτημα και έχουν αρχίσει να γίνονται κάποια βήματα, αλλά προς το παρόν, δε έχει βγει επίσημα κάτι τέτοιο. Ούτε ο πρωθυπουργός είπε τίποτα, ούτε καμία συζήτηση με την Τουρκία πάνω στο θέμα έγινε, ούτε τίποτα. Το αντίθετο, εμφανίζουμε μια μνημειώδη υποχωρητικότητα.
Έχει γίνει όμως κάτι ενδιαφέρον από την Τουρκία: εμφανίστηκαν οι Τούρκοι ελαφρώς ελαστικοί στο θέμα του casus belli, γεγονός που δείχνει ότι ίσως βρούνε το θάρρος οι δικοί μας πολιτικοί να ψελλίσουν μια-δυο λέξεις επ’ αυτού.

2. Τα φράγματα και το στέγνωμα του Ευφράτη, που λέει η αποκάλυψη και εξηγεί πάλι ο πατέρας Παΐσιος.
Αυτό έχει γίνει. Όντως οι Τούρκοι έχουν πλέον χτίσει τα φράγματα και ο Ευφράτης έχει πλέον καταστραφεί.
-σας παραπέμπω σε ένα άρθρο της Καθημερινής από τον απρίλιο του 2010:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_2_22/04/2010_398416

3.Τα χωριά που θα ενωθούν και ο Κραβασαράς στον Άθωνα που θα ανθίσει(από μια προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που δεν είναι όμως από τις πιο έγκυρες). Και αυτό έχει γίνει.

4. Η Εγνατία οδός και η ολοκλήρωσή της που πάλι, ο πατέρας Παΐσιος εξηγεί τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό.
Η Εγνατία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί (ως εκ θαύματος, γιατί είναι απορίας άξιο που καταφέραμε ένα τόσο μεγάλο έργο), οπότε και αυτό το σημείο έχει γίνει.

5. Η ανάκληση των πρεσβευτών από τις δύο χώρες που είχε πει ο πατέρας Παίσιος.
Αυτό προφανώς θα γίνει λίγο πριν τον πόλεμο και ΔΕΝ έχει γίνει ακόμα.

6. Το γκρέμισμα του τέμενους του Ομάρ.
Αυτό, σύμφωνα με λεγόμενα του πατρός Παϊσίου πάντοτε, θα γίνει αφού ξεκινήσει ο πόλεμος και δεν έχει γίνει. Ωστόσο, αυτό το σημείο δεν πρέπει να το περιμένουμε για να δούμε τον πόλεμο να ξεκινάει. Το γκρέμισμα του τεμένους θα είναι σημάδι ότι οι Εβραίοι ετοιμάζουν τον 3ο ναό του Σολομώντα, ο οποίος και θα ετοιμάσει την έλευση του αντιχρίστου.

Η κατάσταση οδηγεί λοιπόν προς τα εκεί, αλλά το πιο σημαντικό σημείο, τα εξαμίλια, δεν έχει ακόμη φανεί.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε κλικ εδώ

 • Anonymous

  Όσον αφορά τη φορολογία;

 • Anonymous

  Όσον αφορά τις δυο Πασχαλιές και δυο καλοκαίρια; Κι όσον αφορά τα δάνεια και έπειτα τους δυσβάσταχτους φόρους για να τα πάρουν πίσω; Δε θα προλάβουν λέει γιατί ο πόλεμος θα έρθει ξαφνικά. (Σύμφωνα με ανέκδοτη προφητεία του αγίου Κοσμά ο Κραβασαράς του Αγίου Όρους “άνθισε”, γιατί από άγονος μετατράπηκε σε μοναστικό οικισμό και περιμένουμε τελευταίο σημάδι την ένωση των χωριών με τον Καλλικράτη την πρωτοχρονιά).
  Η σπίθα θα ανάωει σε ένα “κρατίδιο Οθωμανών” (μειονότητες στη Δυτική Θράκη όπου υπάρχει και ο αγωγός από το Μπουργκάς;; “Κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία”, σύμφωνα με τον γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπεδινό.
  Υπάρχει από τους Τούρκους στρατιωτικούς το σχέδιο Βαριοπούλα ως δεύτερος “Αττίλας”, ενώ σε δυο βδομάδες διεξάγονται και πρόωρες εκλογές στο Κόσσοβο, που επισκέφτηκε ο ίδιος ο Ερντογάν.

 • Anonymous

  Να τολμήσω να κάνω και μια σύνδεση με το Ιερό Ευαγγέλιο; Οι επτά σάλπιγγες παραπέμπουν στη νεότερη εποχή. Πρώτη σάλπιγγα το πυρακτωμένο χαλάζι με αίμα, παραπέμπει στον πρώτο παγκόσμιο, δεύτερη σάλπιγγα το βουνό που σήκωσε τεράστιο κύμα και μόλυνε τα νερά παραπέμπει ίσως στη Χιροσίμα. Στην τρίτη σάλπιγγα τα νερά μολύνονται από τον άψινθο (Τσέρνομπιλ στα Ουκρανικά). Στην τέταρτη που δηλώνεται ως προειδοποιητική, σκοτίζεται μέρος του κόσμου
  (από ηφαίστειο στην Ισλανδία; Ή από τις φωτιές στο ΣΑΡΟΦ της Ρωσίας;). Ακολουθεί ο “πόλεμος σε δύο ημμίχρονα” σύμφωνα με Πατροκοσμά, γέροντες Παϊσιο κ Ιωσήφ, που με παραπέμπουν στις σάλπιγγες με τις ακρίδες και τους ίππους. έπειτα έρχεται η όμορφη εποχή κι η έβδομη σάλπιγγα με τον Ευαγγελιστή Ιωάννη, εποχή της παγκόσμιας διάδοσης της ορθόδοξης πίστης που διακόπτεται για λίγο με τον έσχατο αντίχριστο.
  Η καταστροφολογία για το 2012 επίσης ενισχύει το ότι οι πόλεμοι θα γίνουν στην εποχή μας, καθώς ο Θεάνθρωπος μας ενημερώνει ότι ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ πολλοί θα συνδέσουν τους πολέμους με τη Συντέλεια, αλλά μας ενημερώνει να μην φοβόμαστε κι απλά να προσέχουμε τις ψυχές μας -έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Πρόνοιά Του. (Επίσης στην Παλαιά Διαθήκη έχουμε πληροφορίες για μεγάλο πόλεμο με πολύ στρατό στην περιοχή του Ισραήλ, πόλεμος που μοιάζει νσ μην έχει γίνει ακόμη. Αυτός τοποθετείται νομίζω στην προ αντιχρίστου εποχή, γιατί πιο μετά δε θυμάμαι να γίνεται λόγος για μεγάλους πολέμους αλλά για άλλου είδους πληγές.
  Συγνώμη αν πλατείασα, απλά θα ήθελα τη γνώμη έμπειρων πνευματικών ανθρώπων σχετικά με όλα αυτά που συνδέονται στο μυαλό μου.

 • Anonymous

  Να τολμήσω να κάνω και μια σύνδεση με το Ιερό Ευαγγέλιο; Οι επτά σάλπιγγες παραπέμπουν στη νεότερη εποχή. Στην τέταρτη σάλπιγγα που δηλώνεται ως προειδοποιητική, σκοτίζεται μέρος του κόσμου
  (από ηφαίστειο στην Ισλανδία; Ή από τις φωτιές στο ΣΑΡΟΦ της Ρωσίας;). Ακολουθεί ο “πόλεμος σε δύο ημμίχρονα” σύμφωνα με Πατροκοσμά, γέροντες Παϊσιο κ Ιωσήφ, που με παραπέμπουν στις σάλπιγγες με τις ακρίδες και τους ίππους. ΄Επειτα έρχεται η όμορφη εποχή κι η έβδομη σάλπιγγα με τον Ευαγγελιστή Ιωάννη, εποχή της παγκόσμιας διάδοσης της ορθόδοξης πίστης που διακόπτεται για λίγο με τον έσχατο αντίχριστο (συμφωνεί και με την αλληλουχία γεγονότων στις πατερικές προφητείες).
  Η καταστροφολογία για το 2012 επίσης ενισχύει το ότι οι πόλεμοι θα γίνουν στην εποχή μας, καθώς ο Θεάνθρωπος μας ενημερώνει ότι ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ πολλοί θα συνδέσουν τους πολέμους με τη Συντέλεια, αλλά μας ενημερώνει να μην φοβόμαστε κι απλά να προσέχουμε τις ψυχές μας -έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Πρόνοιά Του. (Επίσης στην Παλαιά Διαθήκη έχουμε πληροφορίες για μεγάλο πόλεμο με πολύ στρατό στην περιοχή του Ισραήλ, πόλεμος που μοιάζει νσ μην έχει γίνει ακόμη. Αυτός τοποθετείται νομίζω στην προ αντιχρίστου εποχή, γιατί πιο μετά δε θυμάμαι να γίνεται λόγος για μεγάλους πολέμους αλλά για άλλου είδους πληγές.

 • Anonymous

  Να τολμησω και γω να πω πως το ζητημα των 6 μιλιων εχει αρχισει πλεον να φαινεται και αυτο,κυριως με την ελευση Νταβούτογλου προχθες???

 • Anonymous

  για τα εξαμιλια αγαπητοι αναγνωστες μολις χτες στον αντ1 ειπανε οτι ο τουρκος υπουργος εξωτερικων ζητησε απτην ελλαδα (οπου βρισκοταν)τα εξι μιλια να γινουν 12!!!μηπως λοιπον ειμαστε αρκετα κοντα?????

 • Anonymous

  ο Παισιος το ειπε πεντακαθαρα φιλε μου..
  Εχουν να δουν πολλα τα ματακια μας.Ειναι η αρχη.
  Οι προαγγελοι φωναζουν και ολοι ειναι κολλημενοι με τα κουτσομπολια των εκπομπων και των ψευτικων ειδησεων!!!

 • Anonymous

  egw ena exw na pw..ta diavasa ola ta parapanw…na eiste sigouroi pws ola auta me ta 6-12 milia tha ginoun twra kai malista suntoma..kai apo thn stigmh pou oles oi profhteies exoune ekplhrwthei ektos apo tis duo akomh..gia to 2012 mporei kapoio megalo gegonos na sumvei kai na xathei kosmos alla den tha katastrafei olos o planhths..eisws na einai kai mia kainouria arxh gia ton anthrwpo…sigouroi pws apo thn stigmh pou agioi opws o pater paisios kai poloi aloi eipane pws tha sumvoune ta gegonota auta..etsi einai perimenoume pws kai pws ena ena ta gegonota mexri na erthei h sunteleia tou kosmou..kai opws grafei kai h apokalupsh h katastrofh tha erthei apo ton ourano kai etsi einai..otan tha siete h gh kai o ouranos kai o hlios tha skoteiniasei kai oi thalasse tha molunthoune kai h kathe trofh tha molunthei tote tha tremoumai san ta fula tou dentrou…giauto na pisteuoumai ston pantodunamo kai agaphto patera mas ton ena kai monadiko theo mas..pate-yios-agio pneuma-xristianiko theo mas kai ola ta alla einai vlakeies..opwre thelhsei o theos mas tha erthei h sunteleia tou kosmou kai oxi wpote to theloune oi aloi..stalthhkane antrwpoi kai ta diedwsan ola to ti tha sumvei..o theos ta metefere meso aggelwn stous agious mas-pater paisios-kosmas aitolos ..kai apo thn stigmh pou to eipane tha ginei…….kai giati na mhn ginounai ola auta?efoswn o antrwpos thelei na ftasei ton theo pws na mhn katastrafoumai?den vlepete me ti metro kai seira exei ftiaksei ton kosmo-to diasthma..ta panta…den tha mporouse pouthena alou na uparxei zwh..lew auta pou exei pei o pater paisios kai apo thn stigmh pou to leei autos oi agios antrwpos mesou tou theou mas nai to pisteuw……o theos einai h fush mas..mporoumai na nikhsoumai thn fush?oxi paidia..epomenws ti perimenete..pola asxhma exoume kanei..kai kalhtera tha eitane na erthei h sunteleia tou kosmou oso poio grhgora ginete..kaname lathoi kai prepei na plhrwsoumai…parolo pou o theos mas agapaei kai as kanoumai lathoi sunexws..mas dinei omws sunexws thn eukairia na metanohsoumai kai na pistepsoumai se auton..mono etsi tha swthoumai kai tha mporoumai na zoume aiwnia..aksizei gia to theo mas na throumai kai na agapamai me olh mas thn kardia auta pou mas didakse kai mas esteile meso epistolwN………einai adunaton na mhn pisteuoumai ston theo mas kai mhn kouraxete to mualoudaki sas…den einai mono opti exoumai thn anakgh apo ton theo otan mono duskoleuomaste…otan exoumai provlhmata kai den proseuxhthoumai uparxei periptwsh na vohthhthoumai ?oxi..otan proseuxomaste uparxei omws kai kanoumai mia tapeinh zwh xwris na theloumai polla kai kalla..kserw etsi mas exei kanei h koinwnia mas..alla an psaxtoumai polu mesa mas tha doumai oti mono enas dromos uparxei..o dromos tou theou..ekei vrisklete h alhthneia kai h aiwnia zwh…alhtheia exw fugei ligo apo thn kouventa kai eprepe na estiastw se mono to sumvanj to sukgekrimeno kai gia ton polemo anamesa se ellada-tourkia kai thn eksontwsh twn tourkwn apo tous rwssous..apla to travhksa ligo perisotero dioti egw eimai enas megalos amartwlos pou exw kanei ta xeirotera kai sunexizw kai kanw..o diaolos exei tosh megalh dunamh kai ponhrada pou mas katafernei olous na kanoumai to thelhma tou…prospathw na ginw kalhteros giati exw arxizei kai fovamai polu..gia mena eite pw fovamai ton theo eite pw ton sevomai einai to idio den ksexwrizw to theofovoumenos apo to theosevoumenos..kai oi duo onomasies exoune ton idio skopo kai stoxo..GIAUTO MHN FOVASTE TIPOTA KAI KANENAN..PAME SAN TA PROVATA STHN SFAGH..MAS EXOUNE TRELANEI KAI MAS SKOTWNOUNAI KATHE MERA ME AUTA POU MAS DINOUNAI NA DIAVAZOUMAI KAI NA AKOUMAI..TO ERGO TOUS EINAI NA MEINOUNAI LIGOI..OK KAI NA TO KATAFEROUNAI DEN PE4IRAZEI..AS EIMASTE EMEIS SWSTOI ME TON THEO MAS KAI NA SEVOMASTE NA EKTIMAMAI NA AGAPAMAI NA EXOUMAI SUKGRATEIA SE PATHH KAI NA PHGAINOUMAI PANTA EKKLHSIA NA EKSOMOLOGOUMASTAI NA PROSEUXOMASTE KAI NA NHSTEUOUMAI KAI OLA THA PANE KALA..DIOTI EDW OPWS EIPE KAI O XRISTOS MAS EIMASTE PROSWRINOI..

 • Anonymous

  Agapitoi filoi kai aderfoi mou,

  Exo tin proesthisi na po?den xero alla nomizo oti imaste poli konta sta gegonota.Oles oi xores exoplizonte opla.
  Emeis san Xristinoi kai Orthodoxoi as proseuxomaste(exoplizodas)na adimetopsoume auta pou erxodai giati den exoume zisei pote tetia gegonota mexri tora.
  Tha ine diskola…..pisti-exomologisi-metania-proseuxi-Thia Kinonia

  Me agapi, K.

 • Anonymous

  Καταρχήν ηρεμήστε λιγάκι και δεύτερον μην γράφετε greeklish. Τα προηγούμενα σχόλια δυσκολεύτηκα να τα διαβάσω και τα παράτησα στην μέση. Εγώ εύχομαι τίποτα από όλα τα παραπάνω να μην γίνει.